• Fantusz
    Vannak azért új karakterek, bár a szerverhibák sokszor elkedvetlenítik a játékosokat.
    Többnapos szünet után végre, amikor lehetett új karakterekkel is fölmenni, elég sok inkvizítor, és driád tanonc jelent meg.

Tegnap nagyon felbosszantott egy másik szerver-bug, nevezetesen, amikor "tiszta szerveren" játszva sem méretezi normálisan a karakter szintjéhez az ellenfeleket.
    Inkvizítorommal halál nélkül jutottam el 28-as szintig, de több alkalommal is kerültem szembe 40-50 körüli ellenfelekkel.
    28-as szinten aztán fél óra alatt kétszer is behalt, a második halálozástól lettem kész: teleszórta a pályát 23as ellenfelekkel, akikért ugye XP megközelítőleg semmi - felvettem egy küldetést, "jutalom" egy csapat 40es szintű bajnok, ki is végeztek.
    Benne van a játékban, hogy meghal a kari, de azért elgondolkoztam rajta, hogy ki olyan bátor, aki ilyen körülmények között hard karaktert indít...

Mágus-driád: erről a fejlesztésről érdekelne azok véleménye, akiknek sikerült olyan driádot kreálni, amelyik elsősorban mágus, és nem vadász.
    Próbáltam én is néhányszor mágia felé irányítani a driádot, de egyszer sem sikerült.
    Jobbik esetben vadász lett, aki tud kicsit vuduzni, másik eset, hogy rettenet gyenge lett.
    Magasabb szinten (magas intelligencia, ősi mágia, vudu ismeret) talán már erősebbek lesznek a fejlesztett varázslatok, de odáig hogyan lehet jutni a vadász csoport teljes mellőzésével?