Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
A T-Engergia szivárgását kell leállítani.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bepe79
Az SW-vel azért nem jó az összehasolítás, mert annak szinte csak a strength-et nyomod (valószínûsíthetõen), és ezért sokkal jobban megy neki a támadás, a sebzés, stb. Én a Dryad-nak meg többnyire inkább a dexterity-t, ami kevesebbet ad a támadásra, de cserébe erõsíti a védelmet is, de ebbõl kifolyólag eleve helyzeti hátrányból indul a Shadow Warrior-al szemben. Arról már ne is beszéljünk, hogy az SW-nél lehet dual wield-ezni is. Egyébként ami viszont tetszik, hogy amíg az én karimnak 100% esélye van betalálni, addig az ellenfeleknek általában csak 10-20%, ami azért eléggé megkönnyíti a helyzetemet.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Abszolút nem felvágás (miért akarnék felvágni egy pc játék karakterrel??? <#conf> <#confused> ), egyszerûen életben szeretném tartani a játék topikját, meg szinten tartani az újak érdeklõdését. No meg várom a tanácsokat, hogy mit szúrtam el a fejlesztés során, ezért is írtam le az imént, hogy mi nem jó, és mi nem stimmel a karimnál.

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Az a baj hogy annyi gyûrûm van hogy elfoglalja a fél részét a tárgyak helyének.Lehet most már ládába kéne õket pakolni.
elkezdtem a "fõ" küldetéseket.

Bár fingom nincs hogy mi a történet mert elején amit az öreg mágus ugatott nem értettem és sajnos nem is volt feliratozva.Szóval semmit nem tudom mit kell majd véghez vinnem. De az elsõ pár korrupciós lefizetõs küldi nem tudom hogy illik a történetbe de biztos majdcsak kisül belõle valami.

Next PC upgrade: 2022

Zan
Arrol nem is beszelve,hogy en attack speedet sokkal fontosabbnak tartom a dmg nagysagatol,persze az is fontos az is,de szerintem ha mondjuk utsz 800-at 1 mp alatt 1X,vagy utsz 500 at de 1mp alatt 2,5X...nem mindegy:)!Nekem most a lvl 36 os SW-mnel olyan 130-140% os ,de mar a lvl 10 ea closed netes SW-mnel is 112%:P!!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Bepe tenyleg nem bantasbol de minden szintlepeskor nem feltetlenul kell am belinkelni a kari fotojat,mert egy kicsit nekem olyan erzesem van mintha fel akarnal vele vagni...tenyleg nem b@sztatni akarlak;csak ugy szoltam.Szerintem akkor linkeld be,ha valwmi nagy valtozason megy at,vagy ilyesmi.
Amugy egyertelmu,hogy a sok poison dmg. miatt nem irtasz olyan latvanyosan.Amugy sem tul sok a dmg-ed.Nekem a single SW-m most lvl 36 o,de mar a sima attackje is 1k kb.marcmuveszetben 1.5k.Persze altalaban komboban hasznalom,mert harcismeret is fel lett vevve,igy ha nagy a tomeg,1klikk es halott mind:)!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

bepe79
lvl 38 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), már a sivatag közepe felé járok. Az attack-em már majdnem 1000, de valamiért az ellenekbe jó sok nyílvesszõ kell. Ami azért furcsa, mert van tactics lore-om, ranged weapon-om és még speed lore skill-em is, tehát úgy kéne írtania le mindenkit a tereprõl, hogy nyomuk se maradjon. Lehet, hogy túl sok az íjban a damage convert to poison, és ezért viszonylag kis fizikai sebzést visz be, úgyhogy lehet, hogy kivetetem majd a kováccsal a poison fang-ot, mert így most több a poison damage, mint a physical. Még mindig 0 death-em van, most így néz ki a kari:

Suzuki Swift GL 1.3

balee4
A kieg is tuti vétel, jó lenne, ha nyáron megjelenne. Kíváncsi leszek az új kasztokra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Érdekes módon a GS is lehúzta a játékot, attól kezdve több olyan cikket is találtam, amirõl úgy gondoltam, megnõtt a pofájuk... Azt hittem, hogy majd a megjelenés után letörli a játék a képükrõl a gúnyos mosolyt, de nem, itt vagyunk, válság van, már ide is begyûrözött... és itt állunk talán az egyik legjobb játékkal, ami azért nem a legjobb, mert tiszta bug... Most mit mondjak? Nincs igazság? Lehet hogy mégis tudnak v.mit ezek az újságírók?
http://www.gamestar.hu/sacred-2-kiegeszito-es-sacred-3-bejelentve.html

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Fantusz
Ebben a játékban a magas sebzés önveszélyes csapda is lehet, akiknek magasabb szinten behalt a kari, szinte mindenkinél egy szemvillanás alatt történt, sokszor ártatlannak tûnõ helyzetekben.
Egy kritikusra sikerült csapást visszatükrözve, netalán megnövelve kap a karakter megrendítõ ütést.

grebber
Ez az 500.000 nem valami sikeres.Talán majd a konzolosból is elmegy ennyi ha nem több!

bepe79
Óvodás hülyegyerekek gyülekezete a hw hír-kommentálók, mégis mit vársz tõlük.. <#rolleyes> <#fejvakaras>

Szerintük a Sacred 2-ben 10% a hangulat, meg nem tudja megkülönböztetni a tárgyat a fûtõl meg az égtõl, meg giccses, ocsmány színek vannak, stb.

Biztosan igazuk van, és biztos ezért adtak el 2 millió példányt az elsõ részbõl, meg ezért ilyen sikeres a 2. rész is...

Suzuki Swift GL 1.3

Dante73
Hát... Nemtudom. Az utóbbi idõkben nem annyira tarol az ubi. Elég sok játék lett szemét, amit mostanában csináltak. (pl FarCry2 - Grafika +++ többirõl meg ne beszéljünk.)
Viszont, azon csodálkozom, mennyire lehúzták a játékot a hozzászólók, és mennyire kevés ment el belõle. Viszont, ezek szerint, Júliusban + tartalom, és eddig sem volt okunk panaszra a támogatást illetõen. Úgyhogy, én nem igazán értem a dolgot.

http://www.freetvmaci.info/

grebber
Ubisoft bekeblezhetné az egész teamet és akkor nincs gond!

bepe79
"A Sacred 2 fejlesztõje - a német Ascaron stúdió - csõdeljárást kezdeményezett, mert képtelen tovább fizetni a dolgozói béreit és a számlákat."

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25260

<#wilting> <#csodalk> <#bdead>

Suzuki Swift GL 1.3

Dante73
A szeráfommal tegnap folytattam a mocsárban, 65. szint, 3500 körüli életerõ, 4000 körüli páncél + védelem... Egy fa mögött ott egy teknõs, (bajnok) rálövök, (BFG) meghalok... Gondolom, én criticalt lõttem, az meg tükrözött. 80% fölötti túlélési bónuszom ugrott, egyetlen lövéstõl. Nincs az a kocsis, amelyik megközelítõleg ügy káromkodott volna, mint én. Még jó, hogy nem HC kari volt, akkor lett volna nemulass, így se sok választotta el a monitorom a hamutáltól, ha HC, akkor ma az elsõ dolgom egy új monitor beszerzése lehetett volna, az tuti.
De hogy BFG-s szeráfot többet nem indítok, az is biztos. Ettõl egy lövés, majdnem minden. (Jó, egy boss 4-5, a szeráf szigetes sárkányok is bõven 10 lövésen belül voltak...)

http://www.freetvmaci.info/

bepe79
Átértem a sivatagba, és már lvl 37 a Dryad-om (multi / closed), a mocsárvilág végén a legutolsó ködboss-nál valami megint bevitt nekem egy critical-t, úgyhogy kondult a harang, de az 1000 feletti armor-omnak és a magas defense szintemnek köszönhetõen nem haltam meg, csak eléggé low HP volt, gyorsan ittam is egy potit. (: El nem tudom képzelni, hogy mi a jó ég lehet ott, így régebben már kifeküdt ugyanott egy Dryad-om, és az ráadásul HC (HardCore) volt, úgyhogy annak meszeltek is akkor. A köd boss ugyebár nem tud sebezni közvetlenül, csak max azzal a tölcsér formájú kasztolt vacakkal, az általa életre keltett zombik meg nem szabadna, hogy akkorát üssenek rám, hogy konduljon a vészharang. Fõleg nem egy Dryad-nál, ahol magas a defense, magas az armor, és egy csomó olyan skill-em van, amivel elkerülöm elvileg a critical-okat. Na mind1, továbbra is 0 death, és most így néz ki a karim:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
lvl 36 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), a mocsárvilágban megkerestem a Mummy Priest nevû mini-boss-t, ami szépen le is szedte rólam valami varázslattal az Ancient Bark-ot csata közben, de nem haltam meg. Csak feltûnt, hogy túl gyorsan leverték a sima kis zombik is a HP-m felét, meg utána megnéztem az inventory-t, és láttam, hogy a defense feleakkora, mint amennyinek kéne lennie (nyolcszázakármennyi helyett négyszázakármennyi). Még mindig megvan a 0 death, még egy darabig ezt szeretném is megõrizni. Most így néz ki a karim:

Suzuki Swift GL 1.3

Lehet, hogy ma van karbantartás. Tegnap pl. csak két lengyel szerver volt, néha az ezüst tele volt, de még bronzon is játszottak 30valahányas szintûek :D

Most néztem hogy egy darab szerver sincs az EE-n. Remélem nem hosszútávú a dolog

köszönöm sikerült

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Amikor újratelepíted, utána deaktiválod, majd aktiválod, egyszerû. unlock weblapon le van írva hogyan. Kézikönyvben is.
Meghalt a 13-mas elfem... visszatett a kezdõ szigetre, de nem számolta hogy meghaltam :D túlélési bónusz is megmaradt. Majd pár perc múlva bekaptam egy nagyobb sebzést, mint amennyi életem volt... az az érdekes, hogy egy ellen volt a közelben, és semmit sem csinált... azaz támadtam, de elkezdett sétálni, és akkor kaptam a sebzést...

Helló

Valaki meg tudná mondani, hogy ha nem deaktiváltam a játékot újra telepítésnél és a gép sem az mint volt, nincs lehetõségem visszacsinálni mi a teendõ? Mert nem tudom megint aktiválni mert elõbb le kéne szedni, dobhatom ki a játékot?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

bepe79
@TGWH: köszi <#worship>

@Grebber: pontosan nem tudom, de a fõ szál is elég sok küldibõl áll

Suzuki Swift GL 1.3

Szerintem érdemes a fõküldetést is apránként csinálni, mert ha egy csomó melléküldetéssel elkódorogsz, akkor esetleg visszamenve a fõszálra nem fog adni megfelelõ szintû ellenfeleket, és úgy unalmas.
Igen, xp-m van.
bepe-nek gratula.
Zan, tényleg nehéz volt leütni a vadkant, de csak megdeglett. Az a baj, hogy mindig engem támad, lehet nem szereti a rothadt husit...

grebber
A fõ szál hány küldetésbõl áll?? (Csak kíváncsiságból kérdem)

bepe79
Érdekes infók az rpgwatch-ról: http://www.rpgwatch.com/#11829

Szerintük az Ascaron hivatalosan is bejelentette, hogy készülõben van egy add-on (vagy kiegészítõ) a Sacred 2-höz, és készülõben van a Sacred 3 is. Hmmm...

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Megvetem de tököm fog olvasgatni elég ha a gameben olvasom a könyveket <#eplus2> Azért van a fórum itt elõbb válaszolnak:D

bepe79
lvl 34 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), következõ szinten szvsz felveszem a Spell Resistance-t, mert az azért nem árt. Az utolsó két skill-en meg lesz idõm gondolkodni, azokat nem mostanában fogom tudni felvenni. (: Most így néz ki a karim:

Suzuki Swift GL 1.3

wedge31
Most tényleg megveted vagy nem ?

A kérdéseidre 90°%-ban választ találsz a kézikönyvben.

Az alapvetö különbség hogy nyilt szervert bárki csinálhat és ott tolhatod a single karival is a zárt servereket meg az ascaron müködteti és ök tárolják a mentéseket is ide nem hozhatod a sp karidat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Valaki elmondani érthetõen hogy a zárt net és a nyílt net között mi a különbség.

PL nyílt netre csatlakozok akkor engem más karakter pl haver ha õ is azon a szeron van meg tud ölni? És ha igen akkor mi lesz a karakterünkkel és a megszerzett cuccokkal.

Ezt az egész netes dolgot le tudná valaki írni részletesen.Haverokkal csoportokban menés stb tehát ha lehet mindenre terjedjen ki a leírás ha lehetséges.
Nem nagyon toltam még ilyen típusú gamet multiba.(Nem is nagyon multizok semmivel)

Remélem nem nagy kérés.

Zan
Kezdj már egy Closed netes karaktert hallod,aztán tolhatjuk közösen!

Zan
Hát igen én azzal szopkodtam múltkor,hogy elnéztem egy pár dolgot,meg én marha megvártam mindig amíg az a hang nem jön,hogy alacsony a hP-m;sokszor nem szabad,mert a hanggal egyszerre halsz ki<#gonosz3>.De most szerencsére elég jól állok elég jó felszereléssel is 10-es szinthez képest.Most asszem 15-20% a túlélési bónuszom.Viszont a 37 es singles karinál már 54:)!Ott már nem találok 40. szintnél alacsonyabb ellent..!:)0 death természetesen.

grebber
Nem kell nekem taktika csak figyelni kell ennyi.Csak néha amikor balfasz vagyok az gáz.

A sacred2.hu-n a fórumban van egy saját készítésû videók topic, ott nézd végig Dion videóit, érdekes és tanulságos lesz, jó néhány taktikát elleshetsz az életbenmaradáshoz.
grebber
A fenébe meghaltam 2-odszorra is pedig már 30% fölötti volt a túlélési rátám:( Most kezdhetem 0-ról feltornászni!
Baszott nagy a térkép :D Még csak 4,1%-ot fedeztem fel.

Azt természetesen ismerem,pontosabban én.De ne hagyjátok teljesítmény fülön,mert akkor kilépésnél alapból így jelenik meg és nem tudtok gyorsan rányomni a feladat befejezésére és haláleset lehet akkor belõle.<#buck>
Alkalmazás fülön kell tartani játék közben,ha nem akartok "meghalni"...
Amúgy XP esetében is jó a Shift+Ctrl+Esc is.Nálam az is jó kombináció.
bepe79
Igen, ezt figyeltem én is, hogy egyes ellenek iszonyat gyorsan le tudják püfölni rólad a pajzsot, meg iszonyat gyorsan le tudják püfölni a HP-dat a pajzzsal együtt is. (:

Suzuki Swift GL 1.3

És a teljesítmény fül alján van egy gomb, erõforrás figyelõ néven, ezzel meg tudod nézni, hogy üresjáratban mi tekeri a winyót ezerrel, és még ezer okos dolgot.
Basszus, figyelmetlen béna balfék vagyok!
Természetesen Shift+Ctrl+Esc a feladatkezelõ Vista alatt, Bocs.

Amúgy meg itt van egy rahedli láda,amit letölthettek és ott van leírva.hogy mit kell csinálni vele,sajátodat el kell menteni,majd vissza lehet másolni,ha kimazsoláztátok a közös rekeszeket:
http://sacred2.hu/viewtopic.php?t=89
Bocs,te a ládákat kérdezted.Igen a mentésedbõl a chest.sacred2chest-et kimentheted és bármikor felhasználhatod a tartalmát késõbb is.Nem kell mást elmenteni,csak ezt a fájlt idõnként,ha van olyan értéked,amit érdemes elrakni másoknak,vagy magadnak...
Bocs Ctrl+Alt+Esc nálad.Elírtam...
Akkor nálad Ctrl+Alt+F4 és Feladat befejezésével elkerülöd a "halál" bejegyzést.
Nálam XP alatt símán Ctrl+Alt+Del és Feladat befejezése.Persze fél órát nem lehet várni,de ha megpurcan a kari,akkor nyugisan van idõ letenni a játéko/kinek hogyan,az már nem számít/és a Feladatkezelõben rányomni a Feladat befejezésére.

Grebber:single playerben csinálom és tegnap is 2x kipróbáltam.Direkt hagytam magam meghalni.Azért 80% Túlélési bónuszt nem feltétlenül vesztek el pl egy telefonhívás miatt,ami bezavarhat.De lehet más is pl.valami bugféle beszorulós inyencség,ami miatt meghalhatsz.TGWH írt a multiról,de single playerben tök jól jön ez,amirõl írtam/tunk...
A közös ládás átadás single és multi módban is megy, még zárt játékban is az ottani karaktereid közt.
Single módban a ládáid el is tudod menteni, a karaktereiddel együtt.
Vista alatt a Ctrl+Alt+Esc hozza elõ a feladatkezelõt, és veszi el a fókuszt az aktív alkalmazástól.
Érdemes kipróbálni mellette a Win+Tab kombinációt is, Aero felülettel látványos, és néha még hasznos is, de ezek csak a háttérbe teszik a játékot, a karaktered ezalatt leapríthatják.
grebber
De ezt single playerbe lehet??

Zan
Nekem Vista 64 van fent,és engedi letenni az asztalra,egyedül az Alt+F4-re nem reagál..:S!

Amúgy nálam sem írja ki a hosszú magánhangzókat,valamiért:S!Ez van.

Closed Neten elértem a lvl 10-et halál nélkül végre,most lekaszáltuk a Vadkant szabad játékban;hát,azért nem mondom,hogy könnyû volt,de azért csak beadta a derekát.Azért tényleg skat számít,hogy az elején van e pénzed vagy nincs...azért volt olyan nehéz,mert nem volt egy fillérem sem,és se páncélt sem pedig löttyöket nem tudtam venni...:S!

Értem,neked Vista van a gépeden?
Csak azért kérdem,mert lehet,hogy nekem azért engedi Ctrl+Alt+Del-el letenni,mert XP-t használok.Én amit írtam single módban használom,estleg valaki még itt kipróbálhatja,ha egyáltalán érdekli.Mindenesetre kösz a választ.
RaveAir:
Mint azt írtam nálam érdekes módon jelenleg is minden karakter jól jelenik meg./hossú és rövid magánhangzók is!/