10030
-
#8150 Szóval csak az eu-ban van. -
#8149 Nekem sem, pedig az X-et már áttoltam a billen:D -
szabolacika #8148 Ezt találtam az Ascaron forumán:
Carrier Imp is only available on Closed Net, only on europe servers (germany, austria, switzerland, italy, france and UK versions)
link: http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=54931 -
TGWH #8147 ,,Az új patch-el mindenki megkapta, és nem csak az, akinek gyűjtői példánya volt.''
Ezek szerint mindenkinek megvan, de nekem nem jön elő. -
#8146 Szerintem valamit félreolvastam :) Nem küldetés kell hozzá hanem: Ez a funkció csak akkor elérhető számodra, ha olyan aktiváló kulcsod van, amivel elérhető a hordárördög (pl. gyűjtői változat). Ez a funkció csak a zárt hálózatos módban használható. A hordárördög aktiválásához be kell írni az aktivációs kódodat a hálózatos játékmódban. Ezek után már müködik. -
TGWH #8145 Mit osszak meg? Megosztottam, működik.
De hogy van a hordár ördög küldetése, mert már érdekel. -
#8144 A megoldás, hogy kijavították a hibát. -
#8143 És megosztanád velünk is? -
TGWH #8142 Kaptam másik fórumon egy fülest, megnéztem, és működik.
Lehet karaktert létrehozni. -
TGWH #8141 Hát igen, minden esetre várom a megoldást. Arról most már ne is álmodjanak, hogy a megjelenés napján rohanok a boltba a kiegért...
Megyek inkább Morrowindezni, azzal nincs semmi gond. -
#8140 Volt, aki felhívta az ügyfélszolgálatot, ahol azt a választ kapta, hogy nem is tudtak a hibáról (ezt kétlem), no meg ők nem is tehetnek semmit, ez ilyen probléma megoldására kizárólag a németek képesek (legalább rákérdezhettek volna a németeknél, hogy most akkor mi van).
Lengyelek, csehek, de még az angolok sem tudnak új karaktert indítani, s sehol semmi hír, információ, hogy miért...
Neten is kering többféle verzió, kb. mindenki azt hisz, vél, gondol, amit akar:
- a pozitív verzó, hogy patch előtt általában mindíg gondok voltak a szerverrel, most is vagy egy új patch, vagy a kiegészítő megjelenése van a háttérben.
- negatív hangok pedig arról szólnak, hogy az Ascaron már nem törődik a szerverekkel, leköti őket, hogy valahogyan túléljék a krízist - mondjuk így a legnehezebb túlélni, ha azokat dobják félre, akikből meg szeretnének élni.
Szerverekkel amúgy sem kevés gondok vannak, ledobál játékosokat, lefagy, az utóbbi két nap újdonsága a játék közbeni értelmetlen rendszerüzenetek lettek: "nem sikerült csatlakozni a szerverhez", "nem sikerült kilépni" és hasonló jókívánságok jönnek, miközben talán éppen egy bossal küzdenénk (az persze az üzenet mögött püföli is a karaktert). -
garaib #8139 Hát látszik, hogy válság van az Ascaron cégénél, egy ilyen hibát nem tudnak megoldani ez borzasztó.
Legalább tájékoztatnák a jónépet, hogy ne is várják a javítást, mert becsődöltek.
-
#8138 Sajnos fogalmam sincsen. :( -
#8137 Te sem tudsz semmit arról, hogy miért nem lehet már több, mint egy hete új karaktert indítani zárt neten?
Régiekkel fel lehet menni, de újat senkinek nem enged indítani: 132-es hiba "szerver nem található" -
#8136 Még nem, mivel előbb át fog esni egy tesztfázison. Erre meg főleg nem lesz időm... De sokan vannak a fordítócsapatban, akik időt és fáradtságot nem kímélnek, valamint mindezek mellett még családjuk sincsen. -
#8135 :DDDD ugyan már! ez csak poén volt, ahogyan azt TE le is vetted!
Szóval készen van? hmmm.. a legfontosabb kérdés: tölthető? ;))) -
#8134 Nem hiszem, hogy nagy belassult volna, mert gyakorlatilag készen van. Vagy nézőpont kérdése... Annyira belassult, hogy az előző mondatom második fele alapján már nincsen hová gyorsulnia. :)
És sajnos nincsen olyan szerencsém, hogy annyi időm lenne, hogy a hordár ördöggel tudjak nyomulni. -
#8133 Ahaa! szóval ezért lassult be az oblivion fordítása, mert az hordád ördöggel nyomultál! :DDDDDDDD -
TGWH #8132 Na jó, de hogyan? Mert én nyomogattam az x-et, meg a ctrl x, alt x meg hasonlókat, de csak a hangját hallottam, sehol sem jelent meg... -
#8131 Az új patch-el mindenki megkapta, és nem csak az, akinek gyűjtői példánya volt. -
#8130 Hordár ördög is van? -
#8129 Küldetést?vegyem meg?Letudod írni bővebben erről nem hallottam:D -
#8128 próbálom feltenni a dvd3-at, a grafikai élmények fokozása végett, de egyszerüen nem megy. CSAK a "C"-re akarja telepíteni. hogyan mi módon lehet meggyőzni, hogy másik meghajtóra tegye? tud valaki segíteni? -
TGWH #8127 Küldetés is van hozzá? Hol? -
#8126 Vedd meg, de előtte csináld meg a küldetését, aztán nyomogasd a hívógombját. -
#8125 Én arra lennék kíváncsi, hogy minket miért az ee-be raktak mikor eu-ba tartozunk? :) -
#8124 A hordár ördögömet hogyan tudom aktiválni?Mert nyomogatom az X-et de nem megy:D, 2.31-es verzióm van, az lehet a baj? -
TGWH #8123 Angolok sem tudnak karaktert létrehozni... -
#8122 szuper! köszke ezeket az infókat, sokat segítettél Vele!! -
garaib #8121 Éjjel még mindig nem lehetett karaktert létrehozni, már bánom, hogy az ee változatot vettem meg, az eu szerverekkel nincs ennyi baj. -
TGWH #8120 Zöld csoportból csak az Alku fontos, de ahhoz kell még egy képességre 5 pont.
Piros csoportból csak a Taktikai, Táv.fegyver, és a Sebzés ismeret fontos. De ha karddal akarsz menni, akkor egyértelmű.
Narancssárga csoportból meg elég sok fontos van. Páncélismeret, Alkat kötelező, Szívósság, Var.ellenállás is jó.
Első csoportból meg amit használni fogsz. Koncentráció, Szeszélyes vadász, meg esetleg a Kéregbőr ca-hoz ami kell. -
#8119 milyen képesség az amire soha semmikor ne tegyek? van konkrét javaslatod ami a driádnál bejön? -
TGWH #8118 Hát a vodoo nem olyan ütős, bár ki fogom próbálni, az biztos. Sőőőt... hmmm, bérgyíjászvarázslógyilkos, nyámi, meg is lesem lehet-e karaktert indítani :D
Szeráfnál pl. a mágia is erős, meg a harcos ág is. De maradjunk a driádnál, az is nagyon erős, ha csak íjra mész. Sőt, egy-két képességet elpazaroltam, de így is erős. -
#8117 össze vissza vannak a jó képességek.. szétszórva, nehogy véletlenül túl erős legyen a kari! :D -
#8116 Szeszélyes vadász. -
#8115 a driádnak melyik képesség csoport a legötösebb leghatékonyabb a 3közül? talán a woodo? -
#8114 Lehet 3 is...
1 - alap
2 - koncentráció
3 - 75ös szintű koncentráció -
TakyL #8113 Koncentráció lv75-el akár 4 is, de már koncentráció 1-en is 2.
Enélkül csak 1 erősítés lehet aktív. -
#8112 Szerintem csak 1 -
#8111 Sziasztok!
az a kérdésem, hogy az erősítésekből lehet EGYSZERRE KETTŐ AKTIV? vagy csak egy?