10050
  • huhuhorgasz
    ezt én is remélem, mert várom már hogy mi lesz a kieg lemezen. Lehet valami infót kapni valahonnan, hogy milyen újításokat találunk a lemezen? Szerintem amint kijön a kieg lemez, meg kell vegyük, mert a serverek is át fognak állni. De ezt lehet hogy csak én gondolom így. Mekkora szívás volt amikor kijött a 2.40-es patch, a serverek azonnal át lettek állítva. Így én a tököléssel együtt 2 nap múlva tudtam leghamarabb játszani. Lehetne valami átmenet, hogy lennének régi patches serverek, meg olyanok amilyenek az újjal vannak. Pl max 1 hétig, aztán már csak új patches serverek. Így akkor mindenki le tudná szedni a patchet, és meg bírná rendesen patchelni a játékot.
  • wedge31
    " A Kalypso Media hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a csődbe ment Ascaron Entertainmentet, akiknek többek között a Sacred-sorozatot köszönhetjük.

A válság következtében bajbajutott cég minden részvénye és játéka - így a Sacred mellett a Port Royale, a Darkstar One, az On the Ball és a The Patrician - a Kalypso tulajdonába került az akvizícióval, a fejlesztőket pedig saját embereivel együtt a Gaming Minds Studios név alatt egyesítette a Kalypso. Jelenleg négy játékon dolgoznak a srácok, a Patrician harmadik része már a nyáron boltokba kerülhet.
    " - gamekapocs

Négy játék ? remélem a kiegröl nem feledkezdtek el....
  • Morfi
    Én is kíváncsi leszek rá. És remélem igazad lesz az árban :D
  • Csokis
    Kíváncsi vagyok, hogy tényleg Júlisuban jön-e ki a kiegészítő lemez?! Remélem, hogy magyarul fog kijönni, mert akkor meg is veszem. Árát olyan 5eHUF-ra saccolom, mivel kiegészítő lesz (ha lesz).
  • wedge31
    Vagy esetleg húzdmeg...

Sok sikert hozzá.
  • McFrost
    Kaptam egy 30 körüli driádot, lehet megtolom:)
  • wedge31
    Olyan szinten hogy átálltam fuvócsöre ne legyen már annyira könnyü dolga a csajnak...
  • McFrost
    Brutális húsdaráló :)
  • Fantusz
    "Tiszta szerver" alatt azt értem, amikor pl. csinálsz egy szervert, kizárt, hogy előtted bármilyen szintű karakter is járt volna ott -ennek ellenére jönnek mindenféle szintű ellenfelek, kicsikért nem ad XP-t, a nagyok meg agyoncsapnak esetleg.
    Üres szerverre fellépve amúgy is "illene" újragenerálni normálisan mindent - a küldetések újraindíthatók, az ellenfeleknek szintje miért kiszámíthatatlan?

Benne van a játékban, hogy meghal a karakter, fáj, ha a magas túlélési bónuszt veszti el a játékos, de ezen túl lehet lépni, legfeljebb bosszankodunk

Hard karaktert indítani ilyen viszonyok között igazán adrenalin növelő szórakozás
  • Morfi
    Ez szemétség :D
  • TGWH
    Ha előtted magas szintű játékos volt, és kilépett, majd utána jöttél te - és nem láttad így - akkor maradnak bent néha magasabb ellenfelek.
  • Morfi
    Ezzel a hibával én is találkoztam 10. szinten 2. szintű ellenfeleket csaptam. Gondoltam gyorsan elérek így a célomhoz, de jött valami játékos 50-es szinten, s rögtön hasonló szintű ellenfelek lettek. És rögvest feldobta a karakterem a talpát :)
  • wedge31
    Én megcsak szép csendben lassacskán lv maxra tolom a dryádomat...

Már idejét se tudom mikor inditotam uj karit elöször a meglévö négyet szeretném maxra fejleszteni.
  • Fantusz
    Vannak azért új karakterek, bár a szerverhibák sokszor elkedvetlenítik a játékosokat.
    Többnapos szünet után végre, amikor lehetett új karakterekkel is fölmenni, elég sok inkvizítor, és driád tanonc jelent meg.

Tegnap nagyon felbosszantott egy másik szerver-bug, nevezetesen, amikor "tiszta szerveren" játszva sem méretezi normálisan a karakter szintjéhez az ellenfeleket.
    Inkvizítorommal halál nélkül jutottam el 28-as szintig, de több alkalommal is kerültem szembe 40-50 körüli ellenfelekkel.
    28-as szinten aztán fél óra alatt kétszer is behalt, a második halálozástól lettem kész: teleszórta a pályát 23as ellenfelekkel, akikért ugye XP megközelítőleg semmi - felvettem egy küldetést, "jutalom" egy csapat 40es szintű bajnok, ki is végeztek.
    Benne van a játékban, hogy meghal a kari, de azért elgondolkoztam rajta, hogy ki olyan bátor, aki ilyen körülmények között hard karaktert indít...

Mágus-driád: erről a fejlesztésről érdekelne azok véleménye, akiknek sikerült olyan driádot kreálni, amelyik elsősorban mágus, és nem vadász.
    Próbáltam én is néhányszor mágia felé irányítani a driádot, de egyszer sem sikerült.
    Jobbik esetben vadász lett, aki tud kicsit vuduzni, másik eset, hogy rettenet gyenge lett.
    Magasabb szinten (magas intelligencia, ősi mágia, vudu ismeret) talán már erősebbek lesznek a fejlesztett varázslatok, de odáig hogyan lehet jutni a vadász csoport teljes mellőzésével?
  • TGWH
    Na játszottam egyet. Egy db magyar jött a szerverre, szintre jó, csak hát fény hadjáratot csinál, úgy hogy még szabadban sem lehet multizni...
    Mágus driádból nem tudom mi lesz... igazából 110 életet 0.8 másodpercenként 9-cel sebezni nem v.mi kifizetődő, akkor inkább lenyomom íjjal, az gyorsabb...
  • TGWH
    Asszem este felnézek az új setét driádommal :D előtte azért gyűjtök neki egy kis eladnivalót, hogy könnyebb legyen az élete kezdete :D
  • huhuhorgasz
    Hát mindkét ok elég meggyőző. Csak egyszer szinte csak magyarokat lehetett fent látni, és azt hittem hogy beindul ez a dolog rendesen. De aztán mint mondtam mostanában nem vagyunk sokan.
  • TGWH
    Én mostanság nem érek rá, vagyis hogy ráérek, de punnyadok meg állást keresek. Utóbbi rohadt fárasztó tevékenység, egész délelőtt telefonálgatni...
  • Morfi
    Én játszanék csak nagyon nem tudok mert másodfokú égést szenvedtem el :D Ez miatt kicsit lassabbak a reflexeim :D Szerintem a szerverhiba volt az ok hogy nincsenek annyian a magyarok most.
  • huhuhorgasz
    üdv mindenkinek!

A kérdésem az lenne, hogy merre vagytok emberek!!!!?????
    Zárton kellene tolni. Volt egy hét amikor szinte magyarokkal voltak tele a serverek. Most meg alig találkozni új emberekkel. Toljuk már egy csöppet a játékot, ha már egyszer megvettük. Én is kezdtem egy tüzes elfet, a régebbit javítgatom ezáltal. Alig látni magyarokat mostanában, hát még új embereket.
  • Morfi
    Szóval csak az eu-ban van.
  • McFrost
    Nekem sem, pedig az X-et már áttoltam a billen:D
  • szabolacika
    Ezt találtam az Ascaron forumán:
    Carrier Imp is only available on Closed Net, only on europe servers (germany, austria, switzerland, italy, france and UK versions)
    link: http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=54931
  • TGWH
    ,,Az új patch-el mindenki megkapta, és nem csak az, akinek gyűjtői példánya volt.''
    Ezek szerint mindenkinek megvan, de nekem nem jön elő.
  • Morfi
    Szerintem valamit félreolvastam :) Nem küldetés kell hozzá hanem: Ez a funkció csak akkor elérhető számodra, ha olyan aktiváló kulcsod van, amivel elérhető a hordárördög (pl. gyűjtői változat). Ez a funkció csak a zárt hálózatos módban használható. A hordárördög aktiválásához be kell írni az aktivációs kódodat a hálózatos játékmódban. Ezek után már müködik.
  • TGWH
    Mit osszak meg? Megosztottam, működik.
    De hogy van a hordár ördög küldetése, mert már érdekel.
  • Morfi
    A megoldás, hogy kijavították a hibát.
  • Morfi
    És megosztanád velünk is?
  • TGWH
    Kaptam másik fórumon egy fülest, megnéztem, és működik.
    Lehet karaktert létrehozni.
  • TGWH
    Hát igen, minden esetre várom a megoldást. Arról most már ne is álmodjanak, hogy a megjelenés napján rohanok a boltba a kiegért...
    Megyek inkább Morrowindezni, azzal nincs semmi gond.
  • Fantusz
    Volt, aki felhívta az ügyfélszolgálatot, ahol azt a választ kapta, hogy nem is tudtak a hibáról (ezt kétlem), no meg ők nem is tehetnek semmit, ez ilyen probléma megoldására kizárólag a németek képesek (legalább rákérdezhettek volna a németeknél, hogy most akkor mi van).

Lengyelek, csehek, de még az angolok sem tudnak új karaktert indítani, s sehol semmi hír, információ, hogy miért...

Neten is kering többféle verzió, kb. mindenki azt hisz, vél, gondol, amit akar:
    - a pozitív verzó, hogy patch előtt általában mindíg gondok voltak a szerverrel, most is vagy egy új patch, vagy a kiegészítő megjelenése van a háttérben.
    - negatív hangok pedig arról szólnak, hogy az Ascaron már nem törődik a szerverekkel, leköti őket, hogy valahogyan túléljék a krízist - mondjuk így a legnehezebb túlélni, ha azokat dobják félre, akikből meg szeretnének élni.

Szerverekkel amúgy sem kevés gondok vannak, ledobál játékosokat, lefagy, az utóbbi két nap újdonsága a játék közbeni értelmetlen rendszerüzenetek lettek: "nem sikerült csatlakozni a szerverhez", "nem sikerült kilépni" és hasonló jókívánságok jönnek, miközben talán éppen egy bossal küzdenénk (az persze az üzenet mögött püföli is a karaktert).
  • garaib
    Hát látszik, hogy válság van az Ascaron cégénél, egy ilyen hibát nem tudnak megoldani ez borzasztó.
    Legalább tájékoztatnák a jónépet, hogy ne is várják a javítást, mert becsődöltek.
  • RaveAir
    Sajnos fogalmam sincsen. :(
  • Fantusz
    Te sem tudsz semmit arról, hogy miért nem lehet már több, mint egy hete új karaktert indítani zárt neten?
    Régiekkel fel lehet menni, de újat senkinek nem enged indítani: 132-es hiba "szerver nem található"
  • RaveAir
    Még nem, mivel előbb át fog esni egy tesztfázison. Erre meg főleg nem lesz időm... De sokan vannak a fordítócsapatban, akik időt és fáradtságot nem kímélnek, valamint mindezek mellett még családjuk sincsen.
  • Nyugis
    :DDDD ugyan már! ez csak poén volt, ahogyan azt TE le is vetted!
    Szóval készen van? hmmm.. a legfontosabb kérdés: tölthető? ;)))
  • RaveAir
    Nem hiszem, hogy nagy belassult volna, mert gyakorlatilag készen van. Vagy nézőpont kérdése... Annyira belassult, hogy az előző mondatom második fele alapján már nincsen hová gyorsulnia. :)

És sajnos nincsen olyan szerencsém, hogy annyi időm lenne, hogy a hordár ördöggel tudjak nyomulni.
  • Nyugis
    Ahaa! szóval ezért lassult be az oblivion fordítása, mert az hordád ördöggel nyomultál! :DDDDDDDD
  • TGWH
    Na jó, de hogyan? Mert én nyomogattam az x-et, meg a ctrl x, alt x meg hasonlókat, de csak a hangját hallottam, sehol sem jelent meg...
  • RaveAir
    Az új patch-el mindenki megkapta, és nem csak az, akinek gyűjtői példánya volt.