• TGWH
    Az Alkat érdekes egy dolog. Ha kevés hp-d van, mondjuk 100 (pl. az elején), akkor leütnek 20-at. Ha 1000 életed van, akkor meg 200-at ütnek az ellenek, holott fejlődtél. Ha erre még felveszed az Alkatot is, és lesz 2000 életed, akkor sem 200-at ütnek, hanem mondjuk 400-at...
    65ös driáddal én simán megvagyok Alkat nélkül. Mondjuk néha innom kell, de olyan nincs, hogy egy ember leüti az egész életemet. Arányaiban nézve, kb. ugyan ott vagyok, mint az elején, ugyan annyi részét ütik le a csíknak egyszerre...
    Igazából az Alkat a haláltól sem véd... két lápi póc vagy mifene ölte meg a driádomat. Fingom nincs hogy tudtak akkorát ütni ( két vagy háromszor nagyobbat ütöttek egyenként, mint az összes többi lápi szir-szar előttük és utánuk...).
    Ha sok ellen gyorsan lepüföli az életed, és felveszed az Alkatot, akkor is gyorsan fogják lefele püfölni, még ha sokat teszel is rá.
    Ez egy ilyen érdekes játék, és igazából ez bosszant a legjobban. Oks, magasabb szinten adjanak több hp-t az ellennek, meg üssön is nagyobbakat, de ne csaljon már csak azért a gép, mert túl jól fejleszted a karaktert, és nem tudja ,,hagyományos'' úton megnehezíteni az életed...
    Amúgy felveszem az Alkatot a mostani kariim v.melyikénél, ha szükséges lesz. De egyelőre jól bevédem őket a combók (vagy varázslatok, ugyan az a kettő!) ellen, és reménykedem, hogy combóból ütnek néha nagyon ritkán nagyot az ellenfelek, amitől meg lehet halni...
    Mert ha 10 000 ellenből csak 1 üt akkorát, hogy megöljön, azért sztem felesleges az Alkat... Alkattal is megöl, és anélkül is... persze ha jó magas az Alkat, azt az esetet még nem néztem...