• Fantusz
    Kitérésre lehet gyúrni a "támadás elkerülésére" adó cuccokkal (gyűrűk, amulettek, szeráf runa), a kérdés az lesz, hogy hova kovácsolod be ezeket, lesz-e hely számukra valahol.

Találati esélyt ugyancsak lehet növelni amulettekkel, gyűrűkkel, fegyverhasználati képesség (mágusbot) felvételével, de erre áldozni végképp felesleges egy olyan elfnél, amelyik nem használ fegyvert közvetlen sebzésre.
    A találati esély fegyverre vonatkozik, amikor elengeded a lángvihart, vagy egy meteorzáport idézel, arra nem hiszem, hogy vonatkozik, hogy milyen %-al találnád el az ellenfeled a kézben lévő fegyverrel.

Kitérés: az izzó bőr fejlesztései esélyt adnak a támadás visszaverésére, nyílvesszők elégetésére, ezt a képességet kell maxon tartani, a ragyogó erőnléttel együtt. (persze lehet más erősítéseket választottál, de akkor is az izzó bőr javítja a védelmed)

OFF:Megesik velem, hogy félreérthetően fogalmazok itt a fórumon, aztán már nincsen kedvem, energiám magyarázkodni (Elite).
    Játszottunk már együtt többször, ismerem az elfedet, segítettél is sokat.
    Beszélgettünk már a problémádról, továbbra is fent tartom a lehetséges megoldás felé vezető utat, hozzátéve, hogy én is tanultam a magam hibájából, s meghallgatom azok véleményét, akiknek már lényegesen magasabb szintű a karijuk.
    Első elfemet 40es szintig vittem, s ott szembesültem azokkal a problémákkal, amikkel most te szenvedsz - gyenge lett a védelme.

Mostani jegeském, Elyhaan első szinten alkuval indult, 18-as szinten alkat képességet vett fel, 69esen közel 7ezer a HPja (erősítésekkel), páncélja 10ezer fölötti - ennek ellenére mégis meghalt egyetlen ütéstől: 6ezres sebzést kapott a főinkvizítortól.
    Zöld skorpiók, mezei "mitugrászok" viszont soha nem okoztak gondot, sőt szerettem járni a sivatagot, elég jól lehet ott fejlődni.
    A főinkvizítor után én is gyengének érzetem a karit, kiderült a kristálybőrből "kitakarékoskodtam" a runákat, pótolva a hiányt, 2ezerrel nagyobb páncélom lett.

Alkat+ a minden képességek sokat segít majd az elfeden, most szenvedsz vele, a 3ezer HP miatt, azt kell feltornáznod a duplájára 65ös szintre, illetve az izzóbőrre, ami csak belefér, tolni a gyújtogató fókuszt, hogy minél több runa lehessen aktív. ON