• huhuhorgasz
    olyat is olvastam valahol, hogy az elittel meg a phisx-el a támadások kihatnak majd a közeli tárgyakra. pl a tűzlabda felrobban és a közelben lévő követ is rongálja vagy valami ilyesmi. De mondjuk én nem igazán vagyok kíváncsi a "szétmenő" kövekre meg hasonlókra. Jobban örülnék egy olyan kiegészítésnek, amiben esetleg bővítenék a térképet (nem mintha nem lenne elég nagy), mobokat raknának be, újabb tárgyakat kreálnának, de jöhetne pár karakter is én nem bánnám. Amin viszont nagyon változatniuk kellen az az, hogy zárt neten egy felhasználó neve alá csoportosíthatnák a játékos karaktereit. Mert pl Ison-nal szoktunk elég sokat játszani és neki nem ismerem a karaktereit, csak 3-at. ezt megoldhatnák úgy hogy a felhasználónevet lehetne berakni a barát listába és ott listaszerűen lennének a karakterek. Amikor meg belépek zárt nete akkor kiírná, hogy Ison bent van, lenyitnám a barát fülön Ison nevét és akkor ott már írná ki hogy melyik serverre van csatlakozva. természetesen ez az éppen aktív karakterénél lenne kiírva, mint ahogy most van. De lehet hogy csak engem idegesít mást nem.