10030
  • Fantusz
    A játék grafikája alapból elég szép, senkit nem akarok az elite-ről lebeszélni, de nem szerintem nem javít annyit a látványon, hogy az arányos legyen azzal, amit memoriában követel magának.

Az én masinámon fel sem merülhet az Elite pack használata, de mások sem hiszem, hogy el lennének tőle ragadtatva.
  • blackcalibra
    Akkor nem forszírozom különösebben a dolgot. Ennyiért nem foglalkozom vele.
    Köszönöm szépen nektek a segítséget!
  • huhuhorgasz
    szerintem nem éri meg, mert hogy játék közben fújja a leveleket a szél, meg jobb a villámlás a viharban szerintem nem ér meg -20FPS csökkenést. A játékot szerintem nem befolyásolja élményben. Nem ez adja hozzá azt a plusszt amiről szól a játék.
  • Dante73
    Meg lehet próbálni, legrosszabb esetben törlöd. (nem ír felül semmit) Sajnos nem ismerem az Ati kártyákat, így többet nem tudok mondani. De nagy változást ne várj a dologtól, annyira nem látványos a High textura pack. (próbáltam, de nálam lassított, és alig láttam változást, + a hely is kellett...)
  • blackcalibra
    Először is köszönöm! Nekem egy 512DDR3- as Sapphire HD 4670-esem van. Akkor ezzel talán érdemes próbálkozni?
  • Dante73
    Az extra grafikához minimum 512Mb grafikai ram kell, de inkább több. Hogy Ati, v. nV tök mind1. Annak csak a PhysiX-nél van jelentősége. Ati alatt ne kapcsold be, mert játszhatatlanul belassul az első effektnél.
    Nálam viszont, még mindig fady a játék. 66-os szinten, elakadtam a mocsárban. Bekapcsolom, azonnal szétfagy az egész. Grafikát visszavettem, így is. Valakinek valami ötlete van, mi lehet a baj? Gigabyte P35Ds3, C2D E6550 9800Gt, 2G ram, Vista...
  • blackcalibra
    Üdv mindenkinek! Csak egy kérdés. A játékhoz elérhető extra grafikát milyen videókártyától érdemes próbálni? Ati kártyám van, szóval egyszerűbb lenne, ha ettől a gyártótól írtok, könnyebben tudok hasonlítani majd.
    Köszönöm!
  • wedge31
    Szint és karakter függö ,pl inkvizitoral sose vehetsz kézbe pajzsot.
  • tomfucius
    sziasztok!!nerég vettem meg a játékot eredetiben és elkezdtem.szóval amikor elkezdtem és amikor elmentem az egyik boltos hoz volt egy csomo olyan fegyver amit pirosn irt ki (pajzs,ij,)és köpenyes alakal vagyok asszem inkvizitor .szóval miért nem tudom használni öket ,lehet hiogy rosz a szoftver vagy csak szinthez kötött és ha igen mikor fogom tudni használni a fegyvereket
  • TGWH
    Vagy a klános karaktereimmel vagyok fent [HunD] előtaggal, vagy másik karikkal, amik nem HunD-sek. Pl. Zarkas n. (inkvizítor), Remény (szeráf). A többire per pill nem emlékszem, de egy-egy jó és rossz elf is van. 2 klános karakterem van, két elfem, egy inkvizítor, egy szeráf, a többire nem emlékszem. Asszem ennyi.
  • huhuhorgasz
    Én szoktam. Minden játékosom nevében benne van a huhuhorgasz. TGWH-val is találkoztam már. Ha megtalálsz nyugodtan gyere és írj. Nincs állandó server amin játszom, akármelyiken lehetek. Általában minden 2. nap 6 körültől fent szoktam lenni. Legközelebb holnap leszek fent.
  • szaba75
    Sziasztok!!

Kiszokott zárt hálózaton játszani?
    És ha igen milyen néven?
  • TGWH
    Elkezdesz játszani, és majd meglátod.
  • Semmirekello
    Aha, köszi.

És azt nem tudjátok hányas szinten lehet hívni?Illetve hátasom hogyan és mikor lehet/lesz?

Bocs ha sokat kérdezek de nemrég kezdtem el játszani vele.
  • vidu01
    eze:
  • TGWH
    ctrl x, options és bill. kiosztás...
  • Semmirekello
    Sziasztok!

Megvettem a boltba a Collector's Edition-t és adtak hozzá egy csomó cuccot.Namost a "Hordár Ördög-öt" hogyan kell aktiválni?Aki tudja írja le légyszives, köszi
  • Dante73
    Gondolom, a router miatt, vagy más a hardwer, és nálam valamivel összeakad... Sok oka lehet.
  • haata
    Tudja valaki miért tart két és fél órája az uninstall? Már harmadszor futok neki, az egész napon erre megy el.
  • MrTwister
    Köszi akkor még nem keresem, mert tényleg alacsony szinten vagyok:-)
  • huhuhorgasz
    nekem is ugyan így van otthon a rendszer, annyi a különbség hogy nálam router van. Van Utorrent is, de nálam nincs ilyen probléma. De örülök hogy megoldódott a problémád
  • Dante73
    Off/
    Bocsi, megint off...
    Szóval, miközben tegnap írtam a hibajelenségről, beugrott, hogy kb azóta van így, mióta telepítettem az utorrentet. Mondom, akkor uninstall, és próba. A hibajelenség megszűnt, bár, érdekes, hogy az én gépemen törlök valamit, és a másik gépen szűnik meg a hibajelenség, még akkor is, ha a netet innen kapja. De működik, úgyhogy ilyen esetben érdemes nagyon átgondolni a dolgokat, szerviz előtt!
  • envoka
    Ha valaki esetleg nem figyelte volna meg, méregtámadása van, mint ahogy a bajnok skorpióknak is. Tehát méregellenállás kell, meg egy kis kitérés (tárgyakból vagy védőérték növelése).
    Anno, amikor driáddal játszottam, szinte meg sem tudta sebezni.
    Video
  • TGWH
    No azért a diablóról hallani, hogy iszonyatosan lebutítják... állítólag képességpontos sem lesznek, ahogy hp italok sem... átmész a piros gömbökön a földről, és nő a hp visszafele...
    No Sacred 2... kétszer fagyott, mindig a comodo frissített... de egymás után kétszer frissít? Ajjajj... meg is halt a másodiknál a kari, úgy belaggolt, nem láttam semmit, csak hogy megy lefele a hp... pia be, de már halott volt... aztán megjelent egy zöld nagy skorpió (a játék legveszélyesebb ellenfele!!!)! most hogy bent volt a tömegben amit ütöttem, vagy később sétált oda, azt nem tudom...
    ProEvoFan, sztem nézd meg a nagy zöld skorpiókat a sivatagban! Ha azok nem izzasztanak meg, akkor tényleg jó lett a kari. Bár ha csak védelmed van, és minden második ütésre sebzel 10-et, akkor tényleg be van védve, csak nem nagyon tud támadni...
  • wedge31
    Én az elsönél se éreztem nehézséget söt a dionál se a lényeg hogy milyen a karid buildje ha elcseszed vért izzadsz ha jól csinálod könnyü lesz.
  • ProEvoFan
    kár...
    az első résszel már az elején meggyűlt a bajom, későbbiekben nem is beszélve:)
    de a játék tényleg hatalmas, csak a nehézsége miatt kicsit lehangoló
    casual szint...de így is tetszik és a Dio3ig a gépemen marad:) na meg 3,5Kt megért, igaz használtan
    már 40óra játékidőnél tartok és még hol van a vége:)
  • TGWH
    Nem lesz nehezebb... engem pl. csak akkor tudnak megölni, ha nem figyelek oda, elbambulok. Vagy véletlenszerűen megtriplázza az ellen sebzését... EZ a nehezítés...
  • ProEvoFan
    köszi mindenkinek a gyors választ
    nem azt mondtam h meghalok,hanem azt h amikor kiválasztom a nehézséget oda van írva: "ha egyszer meghalsz tovább nem él a karaktered"- vagy valami ilyesmi
    amúgy tényleg könnyű a játék
    remélem a magasabb szinteken nehezebb lesz
  • TGWH
    No igen, ez a multi. Singleben ezüst végigjátszás után mehetsz csak aranyra, nem akkor ha eléred a 60as szintet. De ha átmész aranyra egy végigjátszás vagy 60. szint elérése után, akkor sem lesz sokkal nehezebb.
  • Fantusz
    Kezdheted bronzon (1-60 szint), ezüstön (1-100 szint).

Arany fokozaton nem lehet kezdeni, amit aranynak véltél az a hard fokozat, ha meghal a karaktered nem folytathatod a játékot.
    Ezüstről később átléphetsz aranyra, majd patinára, ha meglesz az elegendő szinted.
  • TGWH
    Téves. Bronz, ezüst, arany, platina, niobium, asszem így van. Az első kettő van kezdéskor. Nehéz fokozat az, ahol ha meghalsz, akkor annyi, game over.
    Kis ellentmondás, hogy hogyan lehet könnyű a játék, ha meg tudnak ölni?
    Mindig ott kapsz több tp-t, ahová a főküldetés visz. Az elfek földjéről én egyből megyek át az emberekhez. Amíg elérek a Nagy falig, kb. 6-8. szintű leszek. A hárpiák pl. veszélyesek tudnak lenni a patkányok után.
  • ProEvoFan
    ugye van kezdésnek 3 nehézségi szint
    bronz, arany, ezüst
    én ezüstön nyomom és ultra könnyű a játék, az arany az nem ok, mert ha egyszer meghal a karim akkor végleg megsemmisül
    ha egyszer végigjátszom nem nyílik meg egy újabb nehézségi fok?mert így nagyon könnyű a játék
  • TGWH
    Off marad bekapcsolva: nem emlékszem mi volt 3 éve, de biztos voltak olyan procik, amik nem 40k-ért voltak, hanem 10-20 k-ért. De gondolj bele. Megvettél volna egy 40-50 k-s procit, és a mai napig semmi bajod nem lenne vele, még a Sacred 2 is simán futna! Én is úgy voltam, hogy ugye szülők ,,nagyon'' vágták a témát, tehát minek annyit kiadni érte, ez csak egy pc... na azóta (4-5 éve kb) 2 alkatrész maradt meg belőle, a floppy olvasó (de mindjárt azt is kihúzom, minek), meg a rack, de a racket is később vettem bele... Ha mindjárt az elején a celeron helyett egy rendes p4-est veszek, akkor ugye az a procim lenne mint most, tehát 15-20 k-t máris elpazaroltam egy celeronra... Jó, a vga-t később vettem volna mindenképpen, azzal együtt az alaplapot is ki kellett cserélnem, de ha az elején egy jobb deszkát veszek, lehet vitte volna a vidkártyát. És akkor még nem volt core 2, és csak agp-s vga volt amikor kicseréltem a gef 4000valahányast. Olcsóbb volt? Hát nem.
  • Fantusz
    Off: Amikor ezt a gépet összerakattam (3éve), akkor is hasonló helyzetben voltam, mint most - nem futotta komplett gépre.
    Találtam egy olyan lapot, amibe belementek még a DDR1-es RAM-ok, de a VGA már nem AGP-s, viszont a processzorfoglalat csak 939 tűs, tehát AM2-es proci sem megy bele (a táp 550W Chieftec).
    Összvér megoldás - akkor még a Core 2 duo számomra megfizethetetlen volt.
  • TGWH
    Hát az nagyon nagy szivacs. :D ha én bevinném a szervizbe, kb. ingyen, de max egy ezresért megnéznék mind a kettőt :X menj olyan szervizbe, ahol más az üzletpolitika.
    Nekem is ugyan így fagy le, csak nincs kékhalál. Én azt vettem észre, hogy meg is szünteti azt a szervert, amelyikről kifagytam. De ha singleben is ezt csinálja, akkor az nem a szerver megszűnése miatt van. Ha más játékok futnak rendesen, akkor biztos nem a géppel van a baj.
    Fantusz, ezt elég rendesen megszívtad. De ha nem agp-s a gép, akkor hogy követhettél el akkora hibát, hogy nem intel core 2 duot vettél?
    A film miatti fagyás sztem nem hadveres gond. Ha csak akkor nem fagyna amikor dvd-t nézel, akkor lehetne mondani hogy döglődik a vinyó, de így, hogy a vinyón lévő filmek is simán mennek, nem hinném. Mondom, cseréld ki egyenként az alkatrészeket, és meglesz mi lehet a gond. Ahol lehet, kösd más kábelra/slotba a cuccokat, mert lehet hogy pl. csak az egyik memóriafoglalat a hibás.
  • Fantusz
    Én sem tudok rájönni egyenlőre, hogy mi hibádzik.
    Most is fent voltam a neten, kb 1 órát játszottam, ment is lényeges akadás nélkül, aztán egy villanás és kifagyott.

A videokártyám természetesen nem AGP-s, akkor nem is elmélkedtem volna így a gépcserén, amit végülis éppen ezek a kifagyások sürgettek meg, s hozzátartozik még egy érdekes dolog a kékhalálozásokhoz: előfordult többször, hogy DVD nézés közben döglött meg a rendszer.
    AVI-nál soha, vagy, ha a meghajtóban volt lemez, akkor sem, de, ha ISO-ról néztem filmet, akkor megtörtént néhányszor, hogy kimerevedett a kép, elsötétült a képernyő, aztán jött a kékhalál - valami döglődik a gépemben, csak azt nem tudom, pontosan melyik alkatrész beteg
  • Fantusz
    dxdiag
  • Norec79
    Mit kel beírni a hangok hardveres gyorsításához a futtatásban elfelejtettem valaki meg tudná mondani?
  • Dante73
    Off/
    Érdekesen tudnak meghalni a dolgok a gépben;
    A pontos megoldásra még nem jöttem rá, a hiba a kövi. Adva vagyon 2 gép, A vistásba bejön a net, amit egy + hálókarin továbboszt az XP-s gépnek. Pár hete nekiállt újraindulni a Vistás gép, többnyire éjszaka, mikor öcskös netezett a másik gépen. Oké, drivercsere. Megszűnt a hibajelenség. Nem sokra rá, elkezdett a net szakadozni. ha az XP-s gép be volt kapcsolva, és valamelyik nap elkezdte újraindítgatni az XP-s gépet. Se kékhalál, se semmi, csak lecsap, mintha áram megszakadna. Ha a net nincs bedugva a gépbe, megy rendesen.
    Az odáig már megvan, hogy valamelyik hálókártya a ludas, de hogy melyik? 5 ropi lenne a bevizsgálás, gépenként. Még erőssen agyalok, melyik gép megyen a szervizbe....

Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy nem egyszerüek a dolgok, sokszor nem is gondolná az ember, mi az, ami tönkremegy, és miért....

Egyébként osztom TWGH véleményét. Gépcsere, egyben. Így nem köti a kezed a régi konfig egyetlen korlátja sem. Bár az alkatrészeket meglehet venni egyesével, de a cseréket mindenképp egyszerre végezd!
  • TGWH
    A kékhalál az furcsa dolog, nekem special vagy a memóriáim, vagy a procim haldoklott, amikor folyton össze-vissza, hetente egyszer vagy akár 16szor eljátszotta. Ha van rá mód, akkor havertól kérj el egy másik 7600ast, és ha jó, akkor máris tudod mi a gond. Ha az is rosszalkodik, pedig eredeti helyé nem tette, akkor jöhet a ram, proci, táp, stb... aztán majd kiderül, hogy érdemes-e kicserélni egy alkatrészt, vagy akkor már egy új géppel jobban jársz-e.