• TGWH
    ezrael, igen, kezdheted elölről, de sztem simán megéri.
    Fantusz, nem is biztos, hogy két részletben meg tudod oldani. Ha agp-s a videokártyád, akkor nincs is értelme, mivel elég nehezen tudnál beszerezni egy újabb agp-s kártyát, drága lenne, és minek, ha már van új szabvány? + ha egy gyenge vga mellé erős procit teszel, vagy fordítva, annak semmi értelme, nem fog jobban futni a játék, mert vagy a proci, vagy a vga gyenge teljesítménye megfogja a gépet, és az újabb alkatrészt lehet csak 50%-ig hajtja ki. + lehet bele sem megy a régi alaplapba... pl. ha igazán jó gépet akarsz, akkor váltasz amd-ről intelre, szerintem azok jobbak.
    Ha gépet akarsz venni, akkor sztem gyűjts rá még egy ideig, és majd ha lesz kb. 120-170 ezer Ft-od, akkor vedd meg egyben az egészet (no nem tescosat, hanem minden alkatrészt egy vagy több helyről, és összerakod/pc boltban összerakják). Ha monitort is akarsz, de később veszel, akkor meg lehet hogy csak alacsonyabb felbontásban tudod futtatni a játékot, amitől ugye szintén nem lesz sokkal szebb (jó, szebb lesz, de ha már full felbontással akarod játszani, ahhoz nagyon durva lenne egy 14-17"-os monitor...), de legalább rendesen fog futni.
    Én egy gyengébb vga-val játszom, és úgy is elmegy.