• Fantusz
    Műszaki jellegű kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
    Tisztában vagyok vele, hogy a mostani konfig kevés a Sacred 2-höz, már talán az is egy csoda, hogy úgy-ahogy megy rajta a játék.
    Előfordul hogy órákon keresztül viszonylag simán fut, de megesik, perceken belül kifagy.
    A monitoron egy villanás látszik (mint amikor egy 100wattos 60 wattal világol egy pillanatig), aztán kész, Ctrl+Alt+Del, de volt többször kékhalálozós újraindulás is ebből.

Az egymagos Athlon 3700, 1 GB rammal, 7600GT-vel nem a Sacred 2-re van méretezve, tervezem a gépcserét, viszont csak két részletben tudom megoldani.
    Az alap gondolatom az volt, hogy most alaplap+proci+memória csere lenne, a videokártya marad még kb. 2 hónapot, aztán az is csere...

A furcsa villanós kifagyások, kékhalálozások viszont elgondolkoztattak, vajon a videokártyám nem döglődik-e?
    Tudna valaki mondani okosságot erre?

A kevés proci, memória okozhat-e hibás VGA működést, amitől behal a gép?
    ebben a konfigban elvileg a proci a leggyengébb láncszem, aztán a kevés RAM.
    Gondolkoztam azon, hogy megfordíthatnám a sorrendet, előbb VGA, aztán a lap+proci+RAM, de ennek csak akkor lenne némi értelme, ha a jelenlegi kártya beteg, egy új VGAt ezzel a géppel nem tudok kihajtani.