10030
-
#7790 Pff grat.Ha nem használok dolgokat akkor már nehéz eset vagyok mi? Szép következtetés mondhatom.
Igen eljutottam 35-ös szintig mivel ezek az erősítés dolgok nem igazán érintenek most kipróbáltam kettőt semmivel nem lettem jobb/erősebb harcok közben.Ez a védelmező erősítés mint már írtátok szarra sem jó.
Én ezeket nem használom feleslegesnek tartom.Mint látható enélkül is megvagyok.
Azért mert mindenkinek más a játék stílusa nem kell egyből leugatni,már ne is haragudj!
-
#7789 Grebber, Te egy nehéz eset vagy, már ne is haragudj.
A Sacred 2-ben elég bonyolult a karakterfejlesztés, legalábbis első nekifutásra (meg talán a másodikra is), legalább annyi fáradságot vegyél, hogy utánanézel a dolgoknak.
Csodálkozom, hogy eljutottál 35-ös szintig.
-
TGWH #7788 Ezért kell először elolvasni a kézikönyvet, végig! Nem medál, hanem rúna, amit ha megtanulsz, akkor növekszik a ca, amihez tartozik.
Csirkeszar meg ne offoljon, kit érdekel a szaros netes játékod, ez itt sokkal jobb, vagy Sacred 2-ről írtál volna, vagy semmiről... -
#7787 Hát ez nem semmi.. -
#7786 Na majd akkor ránézek erre a részre hogy működik.Mert ilyen felhasználható medálom már van sok amire a kézikönyv azt írta erősítés.
Ezt az erősítés részt még nem néztem át egyáltalán hogy mi is ez mert enélkül is megvagyok. -
TGWH #7785 No igen, az első csoport erősítését ajánlatos nagyon-nagyon felgyúrni, csak egy képesség kell hozzá, és sok-sok rúna. A ruha meg, nos... minél lengébben öltözik, annál kisebb páncélbüntetést kap. Minél kisebb a páncélbüntetés, annál gyorsabban töltődnek vissza a harcművészetek. Javaslom, hogy csak olyan páncélt vegyél fel, amiben a páncélbüntetés nulla, vagy negatív. Gyengébbek, mint a + büntetéses páncéldarabok, de ha a kitérést meg a blokkolást adóakat választod, és ezekre gyúrsz (pajzzsal könnyebb), akkor hiába van kevesebb páncélod és védelmed, sokkal kevesebb sebzést fogsz bekapni. -
#7784 Nem használok erősítést igen. Letölthető dolgoknem érdekelnek olyan lesz a karakterem amilyennek akarom jelenleg ezek a legjobb cuccok amiket találtam szóval ezek is maradnak amig nem lesz más.
Ez nem szépségverseny.
Erre az erősítés dologra majd ránézek mi is az. -
#7783 A másik, amit észrevettem,... erősítéseket nem is használsz ? A képernyő jobb alsó sarokban, a kis karikába kell beletenni olyan harcművészetet (CA-t), ami mellett az van zárójelben (Erősítés). Ha van koncentráció képességed, kettőt is használhatsz. Rá klikkelve lehet aktiválni, ismét rá klikkelve deaktiválni.
-
#7782 Ha egyjátékos módban játszol, javaslom, tölts le szeráf seteket. Elég furcsán néz ki a szerád ebben a cuccban.
Persze, ahogy gondolod... a saját talált cucc mégis csak más.
sacred2.hu >>> Fórum >>> "Piac - Egyjátékos Mód" >>> "Szeráf Set-ek" topic :
(Csak regisztrált felhasználóknak)
Letölthető :
Szeráf teljes Set-ek - 5 db.
Tartalma :
- Az istenek alkonya ( tárgyak szintje : 35 / 35 / 65 )
- Végtelen bosszú ( tárgyak szintje : 65 )
- Serais eredete ( tárgyak szintje : 35 / 65 / 65 / 65 / 65 )
- Világító égbolt ( tárgyak szintje : 65 )
- Mennyei igazság ( tárgyak szintje : 37 / 61 / 61 / 61 ) -
#7781 A "járgány" a templomőr speciális hátasa, más fajjal játszva nem tudod megszerezni.
Speciális hátasok elég strapabírók, rajtuk ülve a karakter is kap plusz tulajdonságokat, viszont elég idióta kinézete van az így harcoló karakternek, nem különösebben töröm magamat a speciális hátasok megszerzéséért.
(az árnyharcos pokolkutyája békaszerűen szökdécsel, a harcos pedig a lény elején - majdnem a fején - üldögélve harcol, elég furcsa fegyvertartással, az összkép engem speciel idegesített) -
ezrael #7780 Köszi srácok!
Megtaláltam és átértem, már 19. szintű SW vagyok -
#7779 Most egy darabig pihentetem az SW karimat.
A sok közelharc után most lövöldözök egy kicsit a szeráfomal -
#7778 És közben nem fogják megölni? Mert pl az emberek akiket kisérgetni kell olyan könnyen meghalnak hogy arra szavak nincsenek! -
TGWH #7777 Egyszerűen oda nem viszed be a hátast. Leteszed v.hol, ha kell, akkor meg magadhoz hívod, akár a térkép másik feléről is pillanatok alatt odaér hozzád. -
#7776 Minden fajnak különféle lehet csak értem akkor hátas kilőve! :( -
#7775 Csak mert egy szigetre vitt egy küldetés ahol ilyen "aréna" harcszerűséget vívtam 3 körös volt a végén egyre nehezebb lények és ott 450 ezerért van egy tigris.Csak tartok tőle hamar halnának.Akjkor inkább ez a járgány :D -
#7774 Itt
-
#7773 Végleg. Lehet venni újat. Amúgy jobban érdemes használni a speciális hátast a bónuszok miatt. Nálam még egyszer sem halt meg. -
#7772 ÁÁ Ilyen járgányt hol lehet venni? -
#7771 Pont ott járok én is (csak sötét oldalon játszom).
-
#7770 Nem tudom miért így van (így jobban néz ki ) és azt vettem észre ez nem védelem mivel ha beizzítom akkor elég erőteljesen sebződnek a körülöttem lévő ellenfelek!
Most már kovácsolni kéne dolgokat mert az egész invertorim csak gyűrűkkel meg kavicsokkal van tele!
Tényleg ha veszek lovat vagy tigrist amin utazhatok azok ha meghalnak akkor végleg meghalnak?Érdemes egyáltalán venni ilyen jószágot? -
#7769 Legalsó képen, bal alul miért 3 különböző kő van egy helyen? Ott 3 egyformának kell lennie, szerintem. Ezzel véded magad a különböző hatások(méreg,varázslat) ellen, szerintem. -
szaba75 #7768 Szia a főküldetéssel kapcsolatban elmész a város mellé és ott a város előtt lesz egy kis ösvény nah arra az ösvényre lemész és akkor meglesz
Lesz egy emberke a fejefölödt lesz egy kérdőjel és egy felkiáltójel ?!
arra rámész és kinyílik egy kapu az bevisz egy barlangba ott megölöd a patkányokat és kimész és kész van a küldetésed ennyi
SOK SZERNCSÉT! -
ezrael #7767 Na újrakezdtem egy másik árnyharcossal, 18. szintű vagyok és elakadtam a főküldinél...amikor a fal túloldalára kell eljutni és meg kell találnom egy titkos átjárót. Ez így nem lenne nehéz, de ahol a térkép jelöli nekem, oda nem tudok eljutni semmiképpenn sem, mert erdő és szikla veszi körül mindenhol...kb. a teleport és az újraélesztő monolit mellett jelzi.
Van megoldás? -
#7766 Most lettem 35-ös szintű.
Most voltam egy szellem városba és adtak küldetést derítsem ki mitől haltak meg.És volt egy szellem aki nagyon komolyan nyomta a gitározást!!
Isteni a game minden fillérét megérte.Néha humoros küldetések is frankók!
-
vexdecore #7765 Lehet hamarabb is boss-okkal talizni,akit érdekel: sacred2.hu
-
#7764 Ahogy nézem főküldetésben lesznek inkább akkor még nagyon odébb vannak.
2010 közepére csak a game végére érek! Ahogy haladhatok vele ez a reális! -
#7763 Bossok
Amúgy tök mindegy mikor mész oda, ha esetleg még nem vetted volna észre, az ellenfelek, így a bossok szintje is a te szintedhez igazodik (legalábbis ezüstön, és magasabb fokozatokon).
-
#7762 Miért ezek mikor jönnek? Főküldiben lesznek vagy hogy? -
#7761 kb. 20 óra múlva már talizol is az elsővel, ha jól emlékszem... -
#7760 Nem félek még közelükbe nem vagyok még addig van bő 100 óra vagy több. -
#7759 ne féljél, lesz sokkal erősebb Boss is. Pl. a nagybánya területén. -
#7758 Tudom azért írtam hogy nekem is így van.
Olvastam itt BOSS-okról. Azok a főküldetésben lesznek majd??
Találkoztam egy Sikitószelemmel nos ha ennél erősebbek a BOSS-ok akkor olyan 60-as szint körül lesz majd csak talán esélyem ellenük. -
TGWH #7757 Igen, lásd előző hsz-om utolsó előtti sora. -
#7756 Én most vagyok 32-es szintű és van olyan képességem ami 34-es! -
TGWH #7755 Ha 28-as szintű vagy, akkor minden képességed max 28-as szintű lehet. Bár én csináltam olyat, hogy nagyon gyorsan kattintottam a képességre, így eggyel magasabb szintű lett alapból... köv. szinten nem tudtam rá rakni.
Ha kék a képesség szintje, akkor az azt jelenti, hogy pl. az egyik páncélban van olyan tulajdonság, hogy x képesség +2 pont.
Viszont ha tört játékod van, akkor egy idő után semmire sem tudsz pontot tenni. Ez teljesen normális. -
Pityesz #7754 Az én esetemben VI résznél tartok, 28. szint után nem tudom a pontjaimat szétosztani.Most 30. szintnél járok van 2 tulajdonság pontom, és 8 képesség pontom. Hiába villog a " + " jel a karakterem mellett, bármire klikkelek nem történik semmi.Ha nem program hiba , akkor meddig kell fejlődni , míg visszamenőleg szétoszthatom a pontokat?
Előre is köszi! -
#7753 Hogyan lehet ez engem is érdekelne?És akkor a rá adott pontok visszajönnek? -
tomcsa4 #7752 Minden szinten van egy elméleti maximum. Vegyél fel több tulajdonságot. 28-as szinten már tudsz. -
Pityesz #7751 Sziasztok,
a játék közepe felé tartok, és 28. szintnél nem tudok tovább fejlődni!
Hiába próbálom szétszórni megszerzett pontjaimat, nem engedi.
Újra telepítettem a játékot meg minden , de ua.
Előre is köszi!