• huhuhorgasz
    akkor én ezt meg tudom úgy nézni, hogy leszedek mindent magamról és hogy akkor mennyit ír ki. Majd tuningolom és utána felpakolok vissza mindent magamra.

Az Árnyharcosom 63-as szintű. Már várom a lvl65-öt, hogy kiválasszam az utolsó képességemet. Már most van 40 pontom amit szétoszthatok, úgy gondoltam, hogy megvárom vele a 65. szintet, majd ami addig összegyűlt azt szétosztogatom. Így is gond nélkül tudok hentelni, hát még ha az a plussz rajta lenne a karin. Tegnap este benéztem zárt netre. Nagyon fasza volt, mert csak jöttek az emberek és jöttek a serverre. Én meg alap skorpiókért 3400 körül kaptam. Itókával meg 5100-at. Ha bajnok jött akkor azok itókával 10000-et értek. Volt hogy 1,5 perc alatt lerendeztem vagy 6-7 bajnokot. Utána meg hirtelen a többi kicsit. Enyhén megugrott a zöld csík. De sajna ez után nem gyűltek ennyire össze a bajnokok.
    Volt egy inkvizitor. Mondtam neki hogy van neki cuccom. Odaadtam neki a dolgokat. Erre nygaon megörülhetett, mert hozzámvágot vagy 15 set cuccot. Igaz mind megvolt, csak ezek többsége nagyobb szintű.