10030
-
#7750 Ez deszar Még jó hogy nem azzal vagyok. -
#7749 Az árnyék hadjáratban választható istenség, Kuan mindenkit elpusztít, ha megidézik.
-
#7748 Haverjaim mondják hogy asszem inkvizitorral ha vannak akkor előidézve az isteni erőt egy nagy lény harcol az oldalukon majd őket is kinyírja ez mitől van? -
#7747 Az energiapajzsban én csalódtam, alig ad némi védelmet, ráadásul át is tudják ütni (a pajzs sértetlen marad, de a karakter sérül), a páncélok energiapajzshoz kötött plusz tulajdonsága sem ad különösebb előnyt - szerintem jobb a szívósság.
-
Raziel82 #7746 Sziasztok szerintetek mi a jobb képeeség az energiapajzs vagy a szívósság?
-
Sheol #7745 OK. write only módban vagyok. -
#7744 #7686 -
Sheol #7743 Ehhez mit szóltok?
Csődben az Ascaron -
#7742 :DDDDDDDDDd -
#7741 Megvan, hogy mi okozza a hibát. Újratelepítettem, új profil létrehozás, profilnál semmi gond, továbbmegy az autóválasztásig. Kiléptem, a BMW M5 MOD-al felülírtam a Pontiac GTO modellt, game indít, new game, reptéri videó lemegy, jönne az autókölcsönzés, és az autóválasztás előtt ugyanúgy kivág... Mi a fene lehet ez? Ezek szerint a MOD-tól fagy ki / dob ki az asztalra, azt nem szereti. De miért, mikor úgy csinálom, ahogy a howto-ban van, és el sem lehet rontani? -
huhuhorgasz #7740 akkor én ezt meg tudom úgy nézni, hogy leszedek mindent magamról és hogy akkor mennyit ír ki. Majd tuningolom és utána felpakolok vissza mindent magamra.
Az Árnyharcosom 63-as szintű. Már várom a lvl65-öt, hogy kiválasszam az utolsó képességemet. Már most van 40 pontom amit szétoszthatok, úgy gondoltam, hogy megvárom vele a 65. szintet, majd ami addig összegyűlt azt szétosztogatom. Így is gond nélkül tudok hentelni, hát még ha az a plussz rajta lenne a karin. Tegnap este benéztem zárt netre. Nagyon fasza volt, mert csak jöttek az emberek és jöttek a serverre. Én meg alap skorpiókért 3400 körül kaptam. Itókával meg 5100-at. Ha bajnok jött akkor azok itókával 10000-et értek. Volt hogy 1,5 perc alatt lerendeztem vagy 6-7 bajnokot. Utána meg hirtelen a többi kicsit. Enyhén megugrott a zöld csík. De sajna ez után nem gyűltek ennyire össze a bajnokok.
Volt egy inkvizitor. Mondtam neki hogy van neki cuccom. Odaadtam neki a dolgokat. Erre nygaon megörülhetett, mert hozzámvágot vagy 15 set cuccot. Igaz mind megvolt, csak ezek többsége nagyobb szintű. -
#7739 150%-ig írja ki. De ha csak képességekkel nyomod fel 150%-ra, és utána olyan tárgyakat használsz amik még adnak rá, az pluszba hozzáadódik. Akkor is csak 150%-ot ír, de szemmel láthatólag gyorsabb lesz a támadás.
-
#7738 Kinyírt a sikítószellem 3. halálom volt ez :( Pedig már elég jó volt a túlélési bónuszom. -
#7737 Szerintem nincs végső szint,mert próbálkoztam már egy párszor megtalálni(200. szintű mentésekkel,editoros próba-karikkal),asszem olyan 3-400 at nyomtam rá a kétkezes harcra,meg a Tactical Lore-ra is,de nem írt ki semmit...:S! -
#7736 Szinteddel azonos lehet egy-egy képesség maximális értéke, plusz, amit a tárgyak adnak hozzá.
-
huhuhorgasz #7735 ja igen és a támadási sebesség az max 150% lehet? -
huhuhorgasz #7734 erre én is kíváncsi lennék -
#7733 És ezeknél a képességeknél ott mennyi a max? -
#7732 2-3-5-8-12-18-25-35-50-65 szinteken lehet új képességeket felvenni.
Dual fegyverhasználat felülírja a kardhasználatot, ha két fegyvert használsz, akkor a dualt fejleszd lehetőleg, a taktika ismeret pedig lehetőleg maxon legyen.
Max. szintről pontosan nem tudok, az biztos, hogy 200-as szintű karakterek vannak...
-
#7731 Lehet hogy hülye kérdés de az új tulajdonságok felvételi lehetősége mitől függ hogy melyik szintlépésnél adja a gép?? Mert felvettem amiket akartam és kipróbálnám a dual kardos dolgot és csak nem ad új képességre lehetőséget a rohadék :D
Amúgy van valami szint limit a gameben? -
#7730 Én úghy tudom,legalább is ezt tapasztaltam,hogy szabad játékmódban akár hányszor kinyírhatod a bossokat! -
vexdecore #7729 Hali.
Kicsit rosszul fogalmaztam a dolgot.Természetesen silverben érdemes játszani.Erre gondoltam inkább:28-as szinten végignyomtam a Terrus küldit,a végén lezúztam Terrust,aki lvl 29 volt.Dobott 2 set tárgyat.
Viszont így már később nem tudom lezúzni,magasabb lvl tárgyakért.Szóval kicsit hiányzik a Diablo2 szerű run-olás.Ha leölöm az összes boss-t alacsony szinten,akkor csak a főküldi boss-ok maradnak.A játék végére vajon összejön legalább 1 set,vagy ez csak multiban lehetséges?Esetleg minden boss ugyanazon set különböző darabját dobja,nem random? -
#7728 Bronz fokozaton egyszerűen nem érdemes játszani...
Annyi értelme van csupán, hogy azok, akik még soha nem játszottak hasonló játékkal némi gyakorlatra tegyenek szert, de nekik is néhány szintlépés után érdemes átlépni ezüst fokozatra.
Szintváltáskor úgyis visszakerülsz a játék elejére, megkapod a bossokat is, attól függetlenül, hogy bronzon legyőzted, vagy sem.
Az lehet kiábrándító, ha bronzon addig játszol, hogy unalmassá válik a kihívás nélküli hentelés, és akkor lépsz át ezüstre, ahol ismét a játék elején találod magad, ismét a már ismert küldetéseket kellene megcsinálnod, picit keményebb ellenfelekkel szemben. - jobb ennek elébe menni, ezüstön sem rettegnivalóak az ellenfelek, ha picit odafigyelsz, több a TP, jobb cuccok esnek, érdekesebb a játék. -
vexdecore #7727 Hali.
Köszi a válaszokat.Tehát érdemesebb single-ben várni a boss-okkal,magasabb szintig(silver),mert gondolom magasabb szinten magasabb szintű cuccokat dobnak? -
#7726 Ahogy halodok előre és csinálom a melékküldetéseket akad pár érdekes küldetés.Egymástól 2 méterre álló karakter adja a küldiket és egymásnak üzengetnek rajtam keresztül lol.
Volt 2 bebugzott küldim is de szerencsére megjavultak. -
#7725 Ahhoz hogy 2 kardod legyen ahhoz is egy újabb képesség kell a Kétkezes kardhasználat képesságe ha jól tudom ! -
#7724 Olyat mikor lehet majd csinálni hogy mint a két kezünkbe kard legyen ??
Ezt is egy új képességként kell hozzáadni a meglévő tulajdonságainkhoz ,mert ezt nem is néztem???
Mert van csomó kardom azt kipróbálnám őket dualba mit tudnak. -
TGWH #7723 Engem meg nem érdekel. Amíg nem lehet a konzollal nyomtatni, fájlrendszert kezelni, netezni, open officolni, addig engem egyszerűen nem érdekel. -
#7722 Nekem is vegyesek az érzéseim...
Az Árharcos még ott is úgy szalad, mint akit tökön rúgtak, viszont a másfajta hajszínek és frizurák jobbak mint a PC verzióban... -
#7721 Érdekes de ez az elsö sacredben is igy volt ,mármint hogy a méregsebzés a legjobb.
Saját tapasztalatom is az hogy a skorpiok és a mocsári szörnyeket leszámitva a méreg sebzés a leghatékonyabb.
Persze ez a egész sebzés átalakitás akkor a legütösebb ha felveszed mellé a sebzés ismeretet. -
#7720 Sacred2 PS3
Lassan jön a konzolos átirat. Kinek, mi a véleménye róla? Egyes hangok szerint szebb lesz, (ezek a hangok a videó megjelenése előttiek) Én megmondom őszintén, így első blikkre ezt nem venném meg, bár a menü szebb, mint PC-n. (és az is nyilvánvalónak tűnik így, hogy a térkép, a könyv, a karakter forgatása a konzolosoktól érkezett hozzánk a 2,4-es patchban) De atöbbi, akár az effekteket, akár a mozgást nézem, sokkal vérszegényebb, mint PC-n... -
TGWH #7719 Ha multiban játszol, és átmész másik szerverre, akkor elvileg a minibossok újra ott lesznek. Sőt, ha bemész egy barlangba, kiírtod, majd vissza a felszínre, akkor néha visszatermelődnek azok az ellenfelek, akiket a barlang előtti részen már megöltél (de miniboss vagy főellen soha singleben, csak ha új hadjáratot kezdesz). -
TGWH #7718 Nem csak x%-ot alakít mágikussá? Mert pl. ha egy méregagyart kovácsolsz egy kardba, akkor egyharmad méreg, és kétharmad fizikai sebzésed lesz. Lehet olyan ellenfél, akit csak mágiával lehet pl. sebezni, vagy mivel nagyobb fizikai páncélja van (ugyan úgy működik náluk is, mint nálad), ezért csak fizikaival kevesebbet fogsz ellene sebezni, mint ha lenne tűzsebzésed is. Tűz sebzésre érzékenyebbek az ellenfelek, ráadásul a méreg meg a tűz még +ba sebez is. Pl. rácsapsz az ellenre, sebződik 70-et, majd kigyullad (Sebzés ismerettel lehet növelni az esélyed, hogy meggyulladjon az ellen), ez egy tüzes effektel jár, és sebződik még 10-et egyszer, vagy többször. Mágikussá vagy fagy sebzéssé nem szoktam alakítani a sebzésem, de elvileg azoknak is sebezniük kell, ugyan úgy, ahogy a méreg mérgez, és a tűz éget.
Ha van olyan gyűrűd, hogy fizikai átalakítása a köv.vé: tűz/méreg/mágia/fagy, akkor szerintem azokat a gyűrűket nagyon őrizd meg, és használd bölcsen. Pl. ha csak fizikai sebzésed van, akkor ütsz 100-at, ha egyharmad méregsebzésed és 2/3-mad fizikaid van, akkor meg 100 + 15-öt ütsz, és ha csak méreg sebzésed van, akkor meg pl. 100at ütsz, meg még 30at, mivel megmérgezted az ellent.
A számoknál csak a hasamra csaptam, attól függ, mennyi esélyed van az égetésre, mérgezésre, fagyasztásra (mágiánál nemtom mi van). F gombot nyomsz, majd oda viszed az egeret, ahol kiírja a sebzésed, és akkor látod részletesen. Elvileg ott van az, hogy hány % az esély, hogy pl. megmérgezd az ellent.
Én próbáltam azt is, hogy azonos sebzésű fegyverekbe raktam méregagyart, mágikus gömböt, lávakarajt, és bizony méreggel meg tűzzel nagyobbakat ütöttem, mint azzal a fegyverrel, amiben mágikus gyöngy volt, vagy nem is volt bent semmi, csak fizikai sebzése volt.
Azt is néztem, hogy két kardba egy-egy méregagyart raktam, ez elvileg 60%ot alakít át méreggé, de ugyan az volt, mint ha csak az egyik fegyverbe lett volna méregagyar, azaz 1/3-mad sebzésem alakult csak át méreg sebzéssé.
Nem találok hirtelen olyan képet, ahol egyik fegyverben méreg, másikban tűz átalakítás van, ezért most azt nem tudom megmondani, hogy ha két fegyvert használsz egyszerre, és egyikben méregagyar, a másikban meg lávakaraj van, akkor 1/3 méreg, 1/3 tűz, 1/3 fizikai sebzésed lesz-e, vagy 2/3 fizikai, és a maradék 1/3 méreg és tűz vegyesen. -
tomcsa4 #7717 Ha újrakezded ugyanavval a karakterel a játékot, akkor mindent visszatesz. A küldik megoldatlanok, egyedül a térkép marad felfedezett állapotban. -
vexdecore #7716 Hali mindenkinek.Lehet,hogy ostoba kérdés:ha újraindítom a játékot,visszatesz minden ellenfelet.A boss-okat is?Esetleg a minibossokat,amik nem kapcsolódnak küldihez? -
#7715 Csomo olyan szarom van ami a fizikait változtatja meg mágiára.gondolom a sebzést érti ezalatt bár nem írja.De akkor ennek mi értelme nem értem! -
TGWH #7714 Ellenfél esélye a kitérésre -, blokkolás: varázslat harcművészet ugyan az, távolsági/közelharci fegyver, esély a kitérésre + nagyon hasznos. Ahol a képességeid vannak, ott látható, hogy hány % esélyed van eltalálni az ellent, és hogy neki hány % esélye van megütni téged. Esély a kitérésre +- ezt a kettőt növeli, illetve csökkenti.
Ha nem használsz fegyverhez kötött képességet, akkor a támadási sebesség +x% a neked való gyűrű, de ugyan ez hasznos lehet egy árnyharcosnak is pl. -
#7713 Minden karakternek / kasztnak más a jó gyűrű / amulet, meg kaszton belül is függ a fejlesztés irányától is, hogy mi lehet a legjobb neki. -
#7712 Az a gáz annyi kövem meg gyűrűm van nem tudom mi a jó amit fegyverbe lehetne kovácsolni.
Majd leprintcreenelem az összeset leirással és berakom ide azt majd megmondhatjátok mi a jó.Mert van olyan amit fel sem tudok dolgozni mit is csinál :( -
#7711 Ha szeráfal igazán ütös távolsági karit akarsz akkor csak Bfg-vel lehetsz ,abba meg nem kell semmit kovácsolni.