• TGWH
    Nem csak x%-ot alakít mágikussá? Mert pl. ha egy méregagyart kovácsolsz egy kardba, akkor egyharmad méreg, és kétharmad fizikai sebzésed lesz. Lehet olyan ellenfél, akit csak mágiával lehet pl. sebezni, vagy mivel nagyobb fizikai páncélja van (ugyan úgy működik náluk is, mint nálad), ezért csak fizikaival kevesebbet fogsz ellene sebezni, mint ha lenne tűzsebzésed is. Tűz sebzésre érzékenyebbek az ellenfelek, ráadásul a méreg meg a tűz még +ba sebez is. Pl. rácsapsz az ellenre, sebződik 70-et, majd kigyullad (Sebzés ismerettel lehet növelni az esélyed, hogy meggyulladjon az ellen), ez egy tüzes effektel jár, és sebződik még 10-et egyszer, vagy többször. Mágikussá vagy fagy sebzéssé nem szoktam alakítani a sebzésem, de elvileg azoknak is sebezniük kell, ugyan úgy, ahogy a méreg mérgez, és a tűz éget.
    Ha van olyan gyűrűd, hogy fizikai átalakítása a köv.vé: tűz/méreg/mágia/fagy, akkor szerintem azokat a gyűrűket nagyon őrizd meg, és használd bölcsen. Pl. ha csak fizikai sebzésed van, akkor ütsz 100-at, ha egyharmad méregsebzésed és 2/3-mad fizikaid van, akkor meg 100 + 15-öt ütsz, és ha csak méreg sebzésed van, akkor meg pl. 100at ütsz, meg még 30at, mivel megmérgezted az ellent.
    A számoknál csak a hasamra csaptam, attól függ, mennyi esélyed van az égetésre, mérgezésre, fagyasztásra (mágiánál nemtom mi van). F gombot nyomsz, majd oda viszed az egeret, ahol kiírja a sebzésed, és akkor látod részletesen. Elvileg ott van az, hogy hány % az esély, hogy pl. megmérgezd az ellent.
    Én próbáltam azt is, hogy azonos sebzésű fegyverekbe raktam méregagyart, mágikus gömböt, lávakarajt, és bizony méreggel meg tűzzel nagyobbakat ütöttem, mint azzal a fegyverrel, amiben mágikus gyöngy volt, vagy nem is volt bent semmi, csak fizikai sebzése volt.
    Azt is néztem, hogy két kardba egy-egy méregagyart raktam, ez elvileg 60%ot alakít át méreggé, de ugyan az volt, mint ha csak az egyik fegyverbe lett volna méregagyar, azaz 1/3-mad sebzésem alakult csak át méreg sebzéssé.
    Nem találok hirtelen olyan képet, ahol egyik fegyverben méreg, másikban tűz átalakítás van, ezért most azt nem tudom megmondani, hogy ha két fegyvert használsz egyszerre, és egyikben méregagyar, a másikban meg lávakaraj van, akkor 1/3 méreg, 1/3 tűz, 1/3 fizikai sebzésed lesz-e, vagy 2/3 fizikai, és a maradék 1/3 méreg és tűz vegyesen.