10030
-
#7710 Lehet az enyémet is lehet fejleszteni majd megnézem jobban legalább elfogy a sok szar kő az invertorymból :D
-
TGWH #7709 Ugyan ilyen gyűrűket is lehet venni Alkuval. -
#7708 Energiafegyverbe is lehet kovácsoltatni runákat, többször találtam Testa rombolója nevű energiafegyvert, két arany, és egy ezüst foglalattal, előbb-utóbb lesz kovácsolható energiafegyvered, páncélokba érdemes pl a seráf runáit kovácsoltatni, amelyek a támadás előli kitérés esélyét növelik. -
#7707 Fegyverbe még nem rakattam vele cuccokat mert energiafegyverrel tolom abba meg ha jól láttam nem lehet rakni. -
#7706 Alku nélkül nem is nagyon lehet kereskedőknél igazán jó cuccokat találni.
Nem sok pénz a milla, ha kováccsal is dolgoztatsz. -
#7705 Van valami kereskedő akinél értelmes cuccokat lehet venni?Mert van már 1 millám de eddig nem találtam nagyon ilyet. -
huhuhorgasz #7704 én a múltkor találtam nyuszifület. Egyszerre kettőt dobtak az orkok. Zárt neten toltam egy sráccal. Az egyiket nekiadtam. De ez valami speckós nyuszifül lehetett, mert sárga volt a neve. De mondanom sem kell hogy használhatatlan szerkó, mert nincsenek különös tulajdonságai. Pont olyan mint az én egyik gyűrűm amit találtam. Majd rakok képet róla. Fasza barna a neve, azt tulajdonság meg ennyi: 20 szint. Kész egy ilyet nem igazán tudom, hogy minek kell a játékba rakni. Vagy a játék generálta rosszul és fehér nevet kellett volna neki adnia? Viszont az eladási ára az elég jó. -
derboy #7703 2 Kérdés?
A hátasokon lehet kantárt vagy valamit használni.
Mert az invertoriban ott van a helye de semmit nem találtam,sem vásárolni se tudtam.
2.40 patch megcsinálata már valaki a nyuszis küldit?
Mi a vége?A nyuszi a speckos állat? -
#7702 Már megvan tárgytalan! -
#7701 A játék hogy teszi azokat a képeket amelyeket print screen-el (alap képmentési gomb) csinálunk? -
#7700 A T-Engergia szivárgását kell leállítani. -
#7699 Az SW-vel azért nem jó az összehasolítás, mert annak szinte csak a strength-et nyomod (valószínűsíthetően), és ezért sokkal jobban megy neki a támadás, a sebzés, stb. Én a Dryad-nak meg többnyire inkább a dexterity-t, ami kevesebbet ad a támadásra, de cserébe erősíti a védelmet is, de ebből kifolyólag eleve helyzeti hátrányból indul a Shadow Warrior-al szemben. Arról már ne is beszéljünk, hogy az SW-nél lehet dual wield-ezni is. Egyébként ami viszont tetszik, hogy amíg az én karimnak 100% esélye van betalálni, addig az ellenfeleknek általában csak 10-20%, ami azért eléggé megkönnyíti a helyzetemet. -
#7698 Abszolút nem felvágás (miért akarnék felvágni egy pc játék karakterrel??? ), egyszerűen életben szeretném tartani a játék topikját, meg szinten tartani az újak érdeklődését. No meg várom a tanácsokat, hogy mit szúrtam el a fejlesztés során, ezért is írtam le az imént, hogy mi nem jó, és mi nem stimmel a karimnál. -
#7697 Az a baj hogy annyi gyűrűm van hogy elfoglalja a fél részét a tárgyak helyének.Lehet most már ládába kéne őket pakolni.
elkezdtem a "fő" küldetéseket.
Bár fingom nincs hogy mi a történet mert elején amit az öreg mágus ugatott nem értettem és sajnos nem is volt feliratozva.Szóval semmit nem tudom mit kell majd véghez vinnem. De az első pár korrupciós lefizetős küldi nem tudom hogy illik a történetbe de biztos majdcsak kisül belőle valami.
-
#7696 Arrol nem is beszelve,hogy en attack speedet sokkal fontosabbnak tartom a dmg nagysagatol,persze az is fontos az is,de szerintem ha mondjuk utsz 800-at 1 mp alatt 1X,vagy utsz 500 at de 1mp alatt 2,5X...nem mindegy:)!Nekem most a lvl 36 os SW-mnel olyan 130-140% os ,de mar a lvl 10 ea closed netes SW-mnel is 112%:P!! -
#7695 Bepe tenyleg nem bantasbol de minden szintlepeskor nem feltetlenul kell am belinkelni a kari fotojat,mert egy kicsit nekem olyan erzesem van mintha fel akarnal vele vagni...tenyleg nem b@sztatni akarlak;csak ugy szoltam.Szerintem akkor linkeld be,ha valwmi nagy valtozason megy at,vagy ilyesmi.
Amugy egyertelmu,hogy a sok poison dmg. miatt nem irtasz olyan latvanyosan.Amugy sem tul sok a dmg-ed.Nekem a single SW-m most lvl 36 o,de mar a sima attackje is 1k kb.marcmuveszetben 1.5k.Persze altalaban komboban hasznalom,mert harcismeret is fel lett vevve,igy ha nagy a tomeg,1klikk es halott mind:)!
-
#7694 lvl 38 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), már a sivatag közepe felé járok. Az attack-em már majdnem 1000, de valamiért az ellenekbe jó sok nyílvessző kell. Ami azért furcsa, mert van tactics lore-om, ranged weapon-om és még speed lore skill-em is, tehát úgy kéne írtania le mindenkit a terepről, hogy nyomuk se maradjon. Lehet, hogy túl sok az íjban a damage convert to poison, és ezért viszonylag kis fizikai sebzést visz be, úgyhogy lehet, hogy kivetetem majd a kováccsal a poison fang-ot, mert így most több a poison damage, mint a physical. Még mindig 0 death-em van, most így néz ki a kari:
-
#7693 A kieg is tuti vétel, jó lenne, ha nyáron megjelenne. Kíváncsi leszek az új kasztokra. -
TGWH #7692 Érdekes módon a GS is lehúzta a játékot, attól kezdve több olyan cikket is találtam, amiről úgy gondoltam, megnőtt a pofájuk... Azt hittem, hogy majd a megjelenés után letörli a játék a képükről a gúnyos mosolyt, de nem, itt vagyunk, válság van, már ide is begyűrözött... és itt állunk talán az egyik legjobb játékkal, ami azért nem a legjobb, mert tiszta bug... Most mit mondjak? Nincs igazság? Lehet hogy mégis tudnak v.mit ezek az újságírók?
http://www.gamestar.hu/sacred-2-kiegeszito-es-sacred-3-bejelentve.html -
#7691 Ebben a játékban a magas sebzés önveszélyes csapda is lehet, akiknek magasabb szinten behalt a kari, szinte mindenkinél egy szemvillanás alatt történt, sokszor ártatlannak tűnő helyzetekben.
Egy kritikusra sikerült csapást visszatükrözve, netalán megnövelve kap a karakter megrendítő ütést. -
#7690 Ez az 500.000 nem valami sikeres.Talán majd a konzolosból is elmegy ennyi ha nem több! -
#7689 Óvodás hülyegyerekek gyülekezete a hw hír-kommentálók, mégis mit vársz tőlük..
Szerintük a Sacred 2-ben 10% a hangulat, meg nem tudja megkülönböztetni a tárgyat a fűtől meg az égtől, meg giccses, ocsmány színek vannak, stb.
Biztosan igazuk van, és biztos ezért adtak el 2 millió példányt az első részből, meg ezért ilyen sikeres a 2. rész is... -
#7688 Hát... Nemtudom. Az utóbbi időkben nem annyira tarol az ubi. Elég sok játék lett szemét, amit mostanában csináltak. (pl FarCry2 - Grafika +++ többiről meg ne beszéljünk.)
Viszont, azon csodálkozom, mennyire lehúzták a játékot a hozzászólók, és mennyire kevés ment el belőle. Viszont, ezek szerint, Júliusban + tartalom, és eddig sem volt okunk panaszra a támogatást illetően. Úgyhogy, én nem igazán értem a dolgot. -
#7687 Ubisoft bekeblezhetné az egész teamet és akkor nincs gond! -
#7686 "A Sacred 2 fejlesztője - a német Ascaron stúdió - csődeljárást kezdeményezett, mert képtelen tovább fizetni a dolgozói béreit és a számlákat."
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25260
-
#7685 A szeráfommal tegnap folytattam a mocsárban, 65. szint, 3500 körüli életerő, 4000 körüli páncél + védelem... Egy fa mögött ott egy teknős, (bajnok) rálövök, (BFG) meghalok... Gondolom, én criticalt lőttem, az meg tükrözött. 80% fölötti túlélési bónuszom ugrott, egyetlen lövéstől. Nincs az a kocsis, amelyik megközelítőleg ügy káromkodott volna, mint én. Még jó, hogy nem HC kari volt, akkor lett volna nemulass, így se sok választotta el a monitorom a hamutáltól, ha HC, akkor ma az első dolgom egy új monitor beszerzése lehetett volna, az tuti.
De hogy BFG-s szeráfot többet nem indítok, az is biztos. Ettől egy lövés, majdnem minden. (Jó, egy boss 4-5, a szeráf szigetes sárkányok is bőven 10 lövésen belül voltak...) -
#7684 Átértem a sivatagba, és már lvl 37 a Dryad-om (multi / closed), a mocsárvilág végén a legutolsó ködboss-nál valami megint bevitt nekem egy critical-t, úgyhogy kondult a harang, de az 1000 feletti armor-omnak és a magas defense szintemnek köszönhetően nem haltam meg, csak eléggé low HP volt, gyorsan ittam is egy potit. (: El nem tudom képzelni, hogy mi a jó ég lehet ott, így régebben már kifeküdt ugyanott egy Dryad-om, és az ráadásul HC (HardCore) volt, úgyhogy annak meszeltek is akkor. A köd boss ugyebár nem tud sebezni közvetlenül, csak max azzal a tölcsér formájú kasztolt vacakkal, az általa életre keltett zombik meg nem szabadna, hogy akkorát üssenek rám, hogy konduljon a vészharang. Főleg nem egy Dryad-nál, ahol magas a defense, magas az armor, és egy csomó olyan skill-em van, amivel elkerülöm elvileg a critical-okat. Na mind1, továbbra is 0 death, és most így néz ki a karim:
-
#7683 lvl 36 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), a mocsárvilágban megkerestem a Mummy Priest nevű mini-boss-t, ami szépen le is szedte rólam valami varázslattal az Ancient Bark-ot csata közben, de nem haltam meg. Csak feltűnt, hogy túl gyorsan leverték a sima kis zombik is a HP-m felét, meg utána megnéztem az inventory-t, és láttam, hogy a defense feleakkora, mint amennyinek kéne lennie (nyolcszázakármennyi helyett négyszázakármennyi). Még mindig megvan a 0 death, még egy darabig ezt szeretném is megőrizni. Most így néz ki a karim:
-
TGWH #7682 Lehet, hogy ma van karbantartás. Tegnap pl. csak két lengyel szerver volt, néha az ezüst tele volt, de még bronzon is játszottak 30valahányas szintűek :D -
huhuhorgasz #7681 Most néztem hogy egy darab szerver sincs az EE-n. Remélem nem hosszútávú a dolog -
Rusy #7680 köszönöm sikerült -
TGWH #7679 Amikor újratelepíted, utána deaktiválod, majd aktiválod, egyszerű. unlock weblapon le van írva hogyan. Kézikönyvben is.
Meghalt a 13-mas elfem... visszatett a kezdő szigetre, de nem számolta hogy meghaltam :D túlélési bónusz is megmaradt. Majd pár perc múlva bekaptam egy nagyobb sebzést, mint amennyi életem volt... az az érdekes, hogy egy ellen volt a közelben, és semmit sem csinált... azaz támadtam, de elkezdett sétálni, és akkor kaptam a sebzést... -
Rusy #7678 Helló
Valaki meg tudná mondani, hogy ha nem deaktiváltam a játékot újra telepítésnél és a gép sem az mint volt, nincs lehetőségem visszacsinálni mi a teendő? Mert nem tudom megint aktiválni mert előbb le kéne szedni, dobhatom ki a játékot? -
#7677 @TGWH: köszi
@Grebber: pontosan nem tudom, de a fő szál is elég sok küldiből áll -
gio54 #7676 Szerintem érdemes a főküldetést is apránként csinálni, mert ha egy csomó melléküldetéssel elkódorogsz, akkor esetleg visszamenve a főszálra nem fog adni megfelelő szintű ellenfeleket, és úgy unalmas. -
TGWH #7675 Igen, xp-m van.
bepe-nek gratula.
Zan, tényleg nehéz volt leütni a vadkant, de csak megdeglett. Az a baj, hogy mindig engem támad, lehet nem szereti a rothadt husit... -
#7674 A fő szál hány küldetésből áll?? (Csak kíváncsiságból kérdem)
[Majd olyan 120 mellékküldi után elkezdek vele foglalkozni pár küldetésig azt megint vissza a mellékküldikhez!] -
#7673 Érdekes infók az rpgwatch-ról: http://www.rpgwatch.com/#11829
Szerintük az Ascaron hivatalosan is bejelentette, hogy készülőben van egy add-on (vagy kiegészítő) a Sacred 2-höz, és készülőben van a Sacred 3 is. Hmmm... -
#7672 Megvetem de tököm fog olvasgatni elég ha a gameben olvasom a könyveket Azért van a fórum itt előbb válaszolnak:D -
#7671 lvl 34 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), következő szinten szvsz felveszem a Spell Resistance-t, mert az azért nem árt. Az utolsó két skill-en meg lesz időm gondolkodni, azokat nem mostanában fogom tudni felvenni. (: Most így néz ki a karim: