• Zan
    Hát emberek,azért elég óvatosnak kell lennie az embernek,ha ezüstön kezd.Elkezdtem closed neten,végre rávettem maga...!Az első próbálkozást ki is töröltem,mert én nagy naivan megindultam mint a fene,erre az első 6 percben már 2X haltam..!:)Na,akkor gondolta,ez így nem lesz jó,mert hát mégis csak 0 deathest akarok,na.Elkezdtem megint,elvittem 8. szintig,ott már nem olyan para.CSak az eleje nagyon szemét szerintem..!Erre,szintlépésnél én marha mit csinálok?Páncélismeret helyett véletlenül pajzsismeretre nyomok...ugy,hogy alapból dual swordos vagyok..félrenyomtam...áh,nem voltam ideges..!Jó,törlés.Elkezdem a következőt,eljutok 3. szintig,kimegyek retyóra de én marha kint álltam a pusztán(és néztem a magosba:)),nem vittem őt vissza a városba,mire vissza jövök már láto,hogy a kezdő szigeten vagyok...!No comment...!Egy kicsit felb@szta most az agyam a játék...!Most úgy döntöttem,hogy az első 5 szintet bronzon csinálom meg..ott nyugodtan tudok az elején fejlődni és mihelyst egy kicsit már téposabb a karim(van felszerelése,nem csak úgy mesztelenül,vagy netán +20% os büntetéses páncélokban rohangélva,hogy az a picinyke találati arányom is - ban legyen:)) átvltok ezüstre..mert ez így nem állapot.Nem arról van szó,ha figyelek,akkor nem halok meg ezüstön sem,de most így,hogy kb. 5X-re indítom újra,nem akarom megint szopni...!:)