10030
  • TGWH
    Hát ne haragudjatok, de ha kimentek, és ott hagyjátok a karit a harcmezőn, akkor ne már hogy a játék legyen hülye, amikor csak ki kellett volna lépned...
    Ja, kb. 55ös szinten két lápi izé akkorát ütött, hogy megpusztultam... fogalmam sincs hogy történt, negyed annyit ütöttek előtte meg utána...
  • DORSANAX
    Felraktam,rögtön azt láttam,hogy nem tudok Alt+F4-el kilépni.Így most hogy kerülöm el a halálozást?
    Tudtok valamit a gyors kilépéssel kapcsolatban?
  • DORSANAX
    Helló,fiúk!
    Én közben átmentem "krokodilba" és próbáltam sunyin követni az új patch következményeit.
    Mi a véleményetek,feltegyem,vagy sem?
  • grebber
    Hm ha belepakolok driád cuccokat és indítok egy driád karaktert akkor feltudom majd venni?Ez jó lenne.
  • huhuhorgasz
    benne maradnak. Én még nem vesztettem semmit belőle. A sima tárhelyben lévő cuccokat az adott karakterrel éred el, a közösben pedig ha indítasz új karit, akkor avval is fel tudod venni a cuccokat. Pl vagy szeráffal és tudod hogy indítani akarsz driádot. Akkor elkezded a közösbe rakosgatni a driád cuccait, majd ha bemész a driáddal, akkor kiszeded azokat. Ennyi.
  • grebber
    Ezek a "játékos ládája" nevezetű ládák mennyire megbízhatókat? Ha belerakok cuccokat akkor azok ott is maradnak "örökre" amíg ki nem szedem onnan?

Sorra bukom most a küldetéseket :(
    Kurva emberek akiket kísérgetni kell feszt belefutnak állandóan a legnagyobb veszélybe azt meghalnak.Ilyen emberkisérgetős küldit buktam most vagy 4-et mert rohangálnak a debilek összevissza :(

Zan: Mi a neve a szeráfomnak!? Szeráf ennyi.Nincs más neve.
  • huhuhorgasz
    Hogyan lehet növelni a halálozási bónuszt?
  • Fantusz
    Bosszantó, ha leverik a karaktered, de ha mindenáron ragaszkodsz a zero halálozáshoz érhet magasabb szinten is meglepetés - akkor is újra kezded?
    Ezüstön a kezdéskor oda kell figyelni minden karakterre, de az igazi meglepetés-halál magasabb szinten is jöhet.
    Nekem egy 28-as szintű szeráfom halt meg egyetlen szemvillanás alatt, de volt, akivel ez 50-es szint fölött megtörtént...
    Nem hiszem, hogy az ellenfél ütött volna akkorát, hogy rögtön megfekszik a kari, lehet a saját ütésébe halt bele, bekapott egy sebzés-visszatükrözést, miközben éppen kritikusat ütött.
  • grebber
    Ahogy haladunk előre az érték egyre nagyobb lesz feltéve ha nem halunk meg sokszor.
  • Dante73
    Túlélési bónusz; Sok halálnál, ill alacsony túlélési értéknél gyengébb ellenfeleket kapsz, így az utánuk járó tp is kevesebb. Ugyanakkor a dobott tárgyak is gagyibbak, értéktelenebbek lesznek. (Első tapasztalat, másodikat pedig elég sok helyütt írták / írják lefele.)
  • Zan
    Mi a neve a szefáfodnak a játékban?

Amúgy én is így csinálgatom,először a mellékküdiket,aztán a főt.
  • grebber
    Én most Szeráffal tolom energiafegyverrel távolsági fegyverekre és páncélismeretre gyúrok.
    Ahogy nézem elég hosszú lesz a game,de nem baj.Megpróbálok minél több küldetést megcsinálni főküldetésre még rá sem néztem azt majd a végére hagyom :D
  • Zan
    Jó,persze,csak ciki akkor egy halál,ha az a neve a karinak,hogy inmortal king!(diablo rulZ)

Meg amúgy is nem tudom mire jó a túlélési bónusz,de most már utána nézek,hátha le van írva a könyvecskében,vagy valahol.De azt tudom,hogy nem jó ha kevés!Meg amúgy is,nem akarok meghalni,nem szép dolog az!Szóval,nem olyan nehéz tényleg,de szerintem azért az eleje szennyeszacskó eléggé...legalább is nekem az volt...pedig nem az első ilyen game-el játszom,vagy csak én voltam szimplán a béna,nem is béna,inkább vakmerő!Mert amikor átmentem még a sinley playerese karival ezüstre olyan lvl 15 nél,meg sem éreztem a változást,mert már elég jól fel volt szerelve,meg a buildje is elég jó volt akkor is,csak annyi vettem észre,hogy több Xp-t kapok.Szóval majd folytatom,aztán ha már elég jó kari lesz linkelek képeket róla:)!
  • huhuhorgasz
    én sajan 5 halálnál tartok, de ezért nem kezdem újra. Én is jártam úgy hogy csöngettek, kimentem, mire visszaértem kinyírtak. Egyébként mire jó a túlélési bónusz?
  • grebber
    Ezüst pedig nem olyan nehéz mint itt leírod.
    Én 1szer haltam csak meg akkor is mert barlangban körbevettek sokan én meg balfasz voltam nem nyomtam über varázslatra.De 1 halál nem halál.
  • Zan
    Hát emberek,azért elég óvatosnak kell lennie az embernek,ha ezüstön kezd.Elkezdtem closed neten,végre rávettem maga...!Az első próbálkozást ki is töröltem,mert én nagy naivan megindultam mint a fene,erre az első 6 percben már 2X haltam..!:)Na,akkor gondolta,ez így nem lesz jó,mert hát mégis csak 0 deathest akarok,na.Elkezdtem megint,elvittem 8. szintig,ott már nem olyan para.CSak az eleje nagyon szemét szerintem..!Erre,szintlépésnél én marha mit csinálok?Páncélismeret helyett véletlenül pajzsismeretre nyomok...ugy,hogy alapból dual swordos vagyok..félrenyomtam...áh,nem voltam ideges..!Jó,törlés.Elkezdem a következőt,eljutok 3. szintig,kimegyek retyóra de én marha kint álltam a pusztán(és néztem a magosba:)),nem vittem őt vissza a városba,mire vissza jövök már láto,hogy a kezdő szigeten vagyok...!No comment...!Egy kicsit felb@szta most az agyam a játék...!Most úgy döntöttem,hogy az első 5 szintet bronzon csinálom meg..ott nyugodtan tudok az elején fejlődni és mihelyst egy kicsit már téposabb a karim(van felszerelése,nem csak úgy mesztelenül,vagy netán +20% os büntetéses páncélokban rohangélva,hogy az a picinyke találati arányom is - ban legyen:)) átvltok ezüstre..mert ez így nem állapot.Nem arról van szó,ha figyelek,akkor nem halok meg ezüstön sem,de most így,hogy kb. 5X-re indítom újra,nem akarom megint szopni...!:)
  • Fantusz
    Kezdhetsz új karaktert is, a 12-es szinhez nem kellett sok játékídő, s legalább némi tapasztalatot szereztél.
    Kétségtelen, hogy az árnyharcosnak a halott harcos, és az ellenséges bajnok képességek közelharchoz jobbak, de a csillagúr képesség pontosan azért lehet érdekes, mert ott vannak azok a lehetőségek, amivel távolról is le lehet szedni ellenfeleket.
    A szellemkéz, és a csonttorony hasznos alkalmanként, nem gondolom, hogy teljesen fölösleges a csillagúr fókusz, de a csillagúr ismeretet csak akkor venném fel, ha "speciális" árnyharcost szeretnék, de varázsolni inkább elf való.
    A csillagúr erősítése, buffja közel sem annyira jó, mit az ellenséges bajnok sebzés-visszatükrözése, de még a halott harcos HP-növelését is jobbnak vélem.
    Koncentráció felvételével lehet használni két erősítést is, 75-ös koncentrációtól pedig akár mindhármat (legalább 100-as szintű árnyharcos kell, mire azt eléred vele, mert nem a koncentrációt kell erősítened kezdettől fogva, sokkal hasznosabb képességekre kell a pont)

• wedge31
    Ha lv12-ön vagy nyugodtan indithatsz egy uj karit még nem vesztesz semmit.
  • ezrael
    Sziasztok!

Nem tudjátok hol lehet főleg magyar nyelvű karakterépítést találni?
    Shadow warrior-t indítottam 12. szintű vagyok, de az az érzésem, hogy eléggé elba*ztam. Nem mintha nem haladnék vele, csak sokat osztottam a csillagúr képességre a passzívja miatt, viszont nem tetszenek és nem használom a skilljeit. Inkább a halott harcos fókusz tetszik...bár lehet, hogy ki lehet hozni belőle valamit.

Előre is köszönöm! Üdv: ezrael
  • huhuhorgasz
    A sacred serverei 2.40-el vannak szerelve, ezért csak ezzel a patch-el lehet csak játszani neten. Én is megszívtam a frissítéskor.

Be kéne indítani valami zárt net-es kereskedelmet. Amolyan cucc-cserét. Mit szóltok hozzá? Vagy van már ilyen esetleg? Ha igen akkor egy címet tudna valaki adni?
  • Zan
    Már csak azzal!

#7266 - os hsz-ben le van írva magyarul,hogy miket javít/újít a patch!
  • sztip
    már csak 2.4 esel leeht neten jatszani vagy miket ad még a patch?
  • sztip
    a 2.4 es patch et érdemes fel rakni rá vagy nem?
  • gio54
    Valami speckó biztonsági alkalmazás használsz?
    Az is bekavarhat.
  • grebber
    Igen legújabb van fent procim alapon van már rég csak nem javítottam láblécet!
  • gio54
    Ja, a túlhajtott procidat vedd vissza alapra.
  • gio54
    A 8800 GT-hez felraktad a legfissebb PhisX-et?
  • grebber
    Felhasználói fiokoknál azt irja pedig hogy rendszergazda vagyok. UAC az azonnal ki lett kapcsolva engem idegesített csak!
  • gio54
    A vistán, ha a felhasználói fiókok felügyelete (UAC) be van kapcsolva, akkor nem rendszergazdai, hanem ÚN. általános fiókot használsz, és az uac mindenféle kérdésekkel zaklat. Valódi rendszergazda az UAC kikapcsolásával leszel, de ezt csak a telepítések és a rendszer finomhangolása idejére ajánlom, utána kapcsold vissza, mert az uac sokkal biztonságosabbá teszi a gép használatát, még ha néha idegesítő is.
    Egyébként akkor szoktak ilyenek előfordulni, ha rosszul elkészített integrált telepítőlemezről teszik fel a rendszert, ami mindenféle tweak-eket, programokat, és egyéb kiszúrásokat tartalmaz.
  • TGWH
    Hát akkor vedd meg a játékot eredetiben, és úgy majd tudsz játszani. Ez biztos, még grebber is tudna.
  • haata
    A 2.40-s patch-l miért nem lehet DelSecReges módszerrel játszani? Tud valaki segíteni. Felpatcheltem és indításkor csak az aktiválás és a mégsem gombok jönnek elő, az indítás eltűnte magát.
  • Zan
    Már én is kifogytam az ötletekből...:S!

Rakd ujra a rendszert...vagy mittomén...
  • TGWH
    De, ha csak egy fiókot választottál, akkor az rendszergazdai.
    Sztem add v.ki olyan kezébe a gépet, aki ért is hozzá, majd ő megcsinálja. Jobbat már nem tudok.
  • grebber
    Én telepítettem és nincs másik fiók csak a sajátom de az nem rendszergazdai ezek szerint!
  • RaveAir
    Te telepítetted a Windowst vagy valaki más? Van külön bejelentkezési fiókod?
  • grebber
    Nem!Nemértek én ilyenekhez én csak filmezek meg játszok :D
  • Dante73
    1általán, rendszergazdaként vagy bejelentkezve?
  • grebber
    Ezt tudom de nekem nem lehet megcsinálni mert ez a rész ki van szürkitve nem tudom kipipálni!
  • Zan
    Nekem( lekopogom) eddig egyszer volt olyan isten igazabol gebasz a fagyasokkal,amikor felraktam az eredetit es ra a 2,4 es patchet.Fogta maga es percenkent nem hogy kidobott,egybol kekhalal...majd megorultem.Erre valami isteni szikraken eszembe otlott,hogy hatha nem tetszik neki az fsb szorzom beallitasa a biosban.Atallitottam,most 3.00ghz en all mind a 4mag,igy mar a spontan fagyasok( ertem ezt ugy,hogy egyszer csak letoltes kozben a nap folyaman kekhalal) is minimalizalodta(egesz pontosan eddig egyszer sem volt azota) es a jatek is csak egyetlen egyszer dobott azota Kekhalalt,ami mar kielegitonek mondhato:)!
  • McFrost
    Sajnos elvesztettem a fonalat...mintha még mindig a warez futna....