• Zan
    Nos kedves Grebber!

Amint látod itt mindenki neked próbál már segíteni egy jó pár napja!Elhisszük hogy szar,amikor 1 tp-ket kapsz egy szörnyért!Képzeld el,hogy nekem is volt ilyen bajom warez verziónál és rendesnél is.De aztán ráköttem,hogy azért kapok,mert tul kicsiket ölök,akik nálam már alacsonyabb szintűek,azokat hagyom a francbe,mivel nagyon semmi értelme kinyírni,mert 1 tp,vagy semennyi.Viszont a koboldok bronzon velem egy szntűek véltam és emlékszem 6. szinten 6. szintű koboldokat nyírtam,amiért olyan 30-40 xp-t kaptam bronzon warez verzióban és anélkül is.Szóval szerintem nem a játék baja ez,hanem egyszerüen nem akarod felfogni,hogy ha gyorsan akarsz fejlődni akkor nem bronzon kell ápolgatni a mobok(ellenség) lelki világát,hanem ezüst fokozaton!Szóval fogd azt a k*rva karaktered,akivel elkezdted bronzon és menj át ezüstre!Remlem a következő kommentedben már arról fogsz beszámolni,hogy mit tapasztaltál az züst fokozatnál!NEM,nem előlről kezded a fejlődést,amikorbelépsz ezüstre,csak a játékot kezded előlről,de minden ellenfél alatt piros lesz a kör,mert mindenki átlagosan 1-2 szinttel nagyobb mint te!Könyörgöm próbáld már meg!LÉGYSZIVES!

Ha nem vetted volna észre itt mindenki segíteni akar,te meg csak mondod a magadét!

Bocs a kirohanásért!