10030
-
#7550 Probáltad már ezüstön ? -
#7549 De amúgy van ilyen a játékban amit leirtam? Mármint hogy ahol már csináltam küldit és később visszatérek ott nálam kisebb szintű ellenfelek lesznek??Mert csak ezekért ad 1xp-t máshol ahol nem voltam ott velem egyszintűek vannak. -
#7548 Megmondom én neked mit csinálj!Ebből ki kell derülnie,hogy most a rendszered szar,vagy csak egyszerűen túl könnyű szinten vagy,túl kicsi ellenfeleket nyírsz!
Indíts egy karaktert egyből ezüst fokozaton!!!NEM bronz...az ultraláma...már sorry.Ha ezüstön is ez van,tényleg "nem tehetsz róla"!:) -
#7547 Éppen ez az amikor elsőnek baszakodott installáltam reg cleaner progi meg csak 1 sacred 2 találatot adott ki azt is töröltem.És ígyse jó.
Akkor majd xp vagy majd új rendszerújrarakásnál visszatérek rá.Úgyis van 90 game a gépemen addig tolom azokkal. -
TGWH #7546 Akkor egyszerűen törölj ki mindent a registryből, a merevlemezről, és elvileg mennie kell. Vagy ha még ez után is 1 tp-ket kapsz, akkor rakd újra a wint, működnie kell. -
#7545 Még annyit megprobálhatok hogy átlépek xp-re mert oda nem tettem fel a gamet ezért nem lehet semmi maradék a warezből (bár ígysem kéne).
-
#7544 Ugye, az 1 XP/kill hibáról tudjuk, hogy az a másolásvédelem része.
Nem lehetséges, hogy úgymond az előző verzióból ez nálad benne maradt? -
#7543 Kezdtem egy újat. Elvittem gyorsan 6-os szintig.És azt vettem észre nem velem van a gond.Halál nélkül csináltam!
Csinálgattam a küldiket és hát 1 helyre több küldi is visz és van hogy 1 barlangba 3 szor kell mennem.Na szóval az első alkalom után mikor jövök vissza másodszorra pl akkor itt már csak 2-3 szintű ellenfelek vannak (ellenben ahol még nem jártam és járkálok ott velem egyszintű 6-os szintűek) és ezeket lezuzva megint csak 1 xp-ket ad.
Szóval ha ilyen a game hogy ahol már voltam mindig csak 1 xpket fog adogatni akkor adom is el a gamet a fenébe.Márha ez nem valami oltári hiba valami végett! -
TGWH #7542 De a három halálhoz már nagyon is sok köze van. A játék ilyenkor úgy értelmezi, hogy meghaltál, ezért hogy könnyebb dolgod legyen, lejjebb viszi az ellenfelek szintjét. -
#7541 Magyarázzad már el mitől lett volna eltolva a karakterem mert egyszer luzozok egy koboldot kapok érte rendesen xp-t utánna meg semmiért nem ad csak 0-5.ig.Köze nincs a karakterhez szerintem.
-
TGWH #7540 Az ellen alatt lévő köröket nézd, összefuthatsz gyengékkel is, ha vissza mész arra a részre, ahol kezdted. Pl.
Az első rész sem volt nehezebb, csak ésszel kellett menni. Sokszor kellett lopakodni :D -
TGWH #7539 Ezüstön kb. a 20as szint kerül 5-6 óra játékba.
Nem a játék baszakodott, hanem TE! Egyszerűen nagyon el lett tolva a kari. Nézd csak meg, nagyon kevés ember kezdi a játékot bronzon, ráadásul akiknek a Sacred 2 az első ilyesfajta játékuk, és féltek attól, hogy nagyon nehezebb az ezüst szint, ők is azt mondták, hogy nevetséges ez a bronz, hiba volt azon kezdeni.
Túlélési bónuszt: ,,f'' betűvel tudod előhozni azt az ablakot, ahol a karakter nevére kell vinni az egeret, és előhoz egy kis ablakot, ott van.
Olvasd el a kézikönyvet és a súgót. Minden le van írva. -
#7538 Ja persze. Egyszer mindenkiért 1-et ad másszor meg rendesen ad igen biztos azért van mert nem jól fejlődtem.
3halál nem sok Sacred 1 100szor nehezebb volt ott az elején ilyen szinten szinte csak futkároztam az ellenfelek elől ott nagyon sokszor meghaltam.
Várom a Windows 7-et akkor majd friss rendszerre felrakom remélem akkor már jó lesz! -
#7537 Ha fele akkora szintű elleneket ölsz, mint Te vagy, akkor normális a helyzet, sose kapsz többet. 11-12-es szinten, ráadásul bronzon a három halál nagyon sok.
Nem game hiba...
Indíts új karit, ezt rosszul fejlesztetted, ha 3x meghaltál eddig. -
#7536 Mit ne csodálkozzak már bocs.Tudom hogy segíteni probálsz ,de azért hülyeségek ne beszélj már.
Eddig is kisebb szinten is nyírtam ki ugyanilyen szintű koboldokat és azokért 30-50 között xpket adott (ekkor még jó volt nem baszodott meg a game).De most minden lényért medve,farkas,szellem,ember,kobold 0-6 xpket ad. Bronzon tolom eddig 6 órám van csak benne és max ha 3szor haltam meg.
"és a túlélési bónuszod normálisan növekedett" Ezt meg nemtudom mi hol kell megnézni!
Lehet a mentsem a szar nem tudom. -
#7535 Bazz... akkor ne csodálkozz. Milyen fokozaton ( bronz, ezüst... ?).
11-12-es szinten minimum azonos szintű ellenfeleket ad, de ilyen szinten már elkezdi adogatni a magasabb szintű ellenfeleket, feltéve ha nem haltál meg gyakran, és a túlélési bónuszod normálisan növekedett. Menj olyan területekre ahol magasabb az ellenfél szintje.
Habár én, ezüst fokozaton a kobold főnököt olyan 18-19-es szinten szoktam megölni, addig általában koboldokat ölök, mégsem szokott gond lenni az XP-vel.
-
#7534 Igen uninstall után a maradék fájlokat töröltem!
Feltelepítettem egyből patcheltem 2.4.0-el aktiváltam.
A mentések maradtak a helyükön azokhoz nem nyúltam.
11-12-es szintű volt a karakterem és 6-7-es szintű koboldok pl.
-
#7533 Ezt nem nagyon értem...
Az ellenfelek alatt milyen szinű a kör? Piros? Hányas szintű karakterrel hányas szintű szörnyeket ölsz?
Mikor uninstalláltad a játékot, akkor a könyvtárat is letörőlted? Nem maradt fent egy tört fájl a warez után? -
TGWH #7532 Hát ha neked nem ér meg annyit a játék, hogy a fos rendszert rendberakd, akkor pihenjen csak, te dógod. -
#7531 Na újratelepítés után is ugyanolyan fos :( Most már megs em akar javulni kiirtottam a kobold tábort vagy 150-en tuti voltak azt nem sok volt tp-t szereztem. Van olyan hogy nem is ad TP-t (de végülis semmi vagy 1 az tökmindegy ugyanolyan fos mindkettő).
No mindegy akkor hanyagoljuk a következő rendszer újrarakásig ami a Windows 7 64bit magyar nyelvű kijövetelekor lesz csak addig pihen a szekrényben. -
derboy #7530 Egy kis bug a játékban.Fán legelésző szarvas:)))
-
derboy #7529 [IMG]http://kep.ivpicture.hu/80098.jpg[/URL][/IMG] -
GPoWeR #7528 Majd amikor kell majd 500k tp a következő szinthez, kétlem, hogy 500k ellent fog legyilkolni, mert neked mindegy... -
#7527 Emiatt nem fogok újból windowst telepíteni ha most is szar újratelepítés után akkor játszok így max a végére nem lesz bivaly a karakterem hanem kisebb szinti az 1tp-k miatt. -
huhuhorgasz #7526 helló!
Nem sokkal ezelőtt én is csak küszködtem, főleg a warez játékkal. Ez után felraktam az eredetit. Azzal is problémáim voltak. Na akkor meguntamés újraraktam a win-t, meg a játékot a 2.34-es patch-ig. Ment minden szépen. De jött a 2.40-es patch. Felraktam a 2.34->2.40 patchet. És hibaüzi. Sz@rakodtam vele vagy 6-7 órát, és nem sikerült megcsinálnom a játékot. Na ekkor begurultam és leszetem a gépről. Beadta az deaktiválást,amivel deaktiváltam, majd uninstall. Ez után registry kipucol. Majd játék install, telepítés végén aktivációs kód beír, madj felraktam a 2.0.2->2.40 patch-et. kkor már simán ment minden és azóta is megy. KOP,KOP,KOP. (most lekopogtam :D)
Próbáld meg így, nekem így vált be.
Ja igen. Amikor próbálkoztam, akkor úgy is próbáltam, hogy 2.34-ről nekiengedtem a saját frissítőjét. És volt hogy attól sz@art be az egész. Tehát abban is lehet még egy kis hiba. -
#7525 Szerintem is kb ugyan ez,amit a többiek írtam,leszeded a játékot teljesen.Aztán megpróbálod teljesen kiirtani a registryből.Valami regcleaner lehet hasznos lenne(bár nekem semmit nem kellett + ban irtani,leszedtem a játékot,és kitöröltem a mappáját).
De lehet,hogy a tényleg tutira akarnál menni,egy új op-rendszer...na az 100% hogy rendbe hozná a kínjaid.Lehet ennyit megérne,ha már 7k-ért megvetted!
Amúgy meg nem kell minden patch,szerintem az csak bezavar.Egyszerüen csak a 2.40-es magyar patch a hivatalos oldalról,a full és kész!
Hajrá!
-
#7524 Nem jelzett be!Akkor kipróbálom az uninstallt és feltenni az egészet újból. -
#7523 Elképzelhető! Ráadásul ha a vírusírtód bejelzett letöltésnél és vagy felrakásnál, akkor nincs is megpeccselve. -
#7522 Nem elég a 2.4 full patch (2.0.2-> 2.4.0)? -
#7521 Így van!
Érdekes,hogy nekem a javítás kitesz kb. 1,5 gigát, mostmeg ez belefér 500 megába _) -
TGWH #7520 Normálisan letörölni a játékot, registryből mindenhonnan kitörölni. Eredeti játékot normálisan feltenni patchekkel, és jó kell hogy legyen. -
#7519 Szedd le a játékot, rakd újból és tedd fel az összes peccset, asszem 4 összesen. Egy próbát megér. -
#7518 Már megint beörült :(
Teleportálás után 1-2-3-4-5 XP-ket osztogat bármit ölök meg.
Ez így elég sovány sajnos.Nem tudom mit kéne csinálni hogy normális legyen! -
#7517 Pedig volt egy ideig 1TP-s dolog,de helyrejött magától menet közben.
Bár az is elég érdekes hogy megcsináltam 1 küldit mentés kilépéssel kiléptem majd amikor visszléptem ugyanazt a küldit megint meg kellett csinálnom és ekkor volt az az 1TP-s dolog.
Meg számomra fura a TP osztás annak fényében kiket nyiok ki.Jön rám kobold meg szellem meg medve azt adogat ilyen 37,42 TP-t azt egy szaros emberért meg 400-at ad érdekes. -
sztip #7516 Ha meglesz a game ki jön velem tolni vagy hogy mükszik ez lehet oylat hogy az összes kóükldit le nyomni többen?
-
#7515 A gém eredeti, nem lehet vele ilyen 1 tp-s dolog.
A másik meg, hogy a gém eléggé zabálja az XP-t, szerintem nem ártana egy átvizsgálás és egyéb nyalánkság. Ha közbe megy a net, mást ne fusson!
Én mielőtt telepítettem a játékot, újra formáztam a gépem, SP3, minden szűzen! Most sincs rajta semmi felesleges csilivili progi és játék és soha nem is lépett ki, pedig a konfigom haloványabban gyengébb mint a tiéd. -
#7514 Bal felső sarokban, a karakter képénél a zöld csíkra viszed az egeret.
-
#7513 Bal felső sarok, zöld körív. -
#7512 Azt hol tudom megnézni hogy a következő szintig mennyi TP kell még? -
#7511 Nem biztos hogy ez a baj,lehet csak annyi,hogy nálad alacsonyabb szintűeket nyírsz és ráadásul bronz fokozaton...