Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Végre sikerült letornáznom 0.5s -re a pusztitó lökést igy már folyamatosan csak a CA nyomom ,csak max a végén lesz kihivás a jatékban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

McFrost
Róla nincs videód?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

..."tömegirtó, oszlató"...Ez tetszik<#smile>
envoka
A Templomõr is egy olyan karakter akit ezerféleképpen lehet fejleszteni.
Én így csináltam
Távolsági fegyver...hmmm...ott a beépített fegyvere, az felér egy energiapisztollyal, és akkor mellette még ütni is tud. A halálos lándzsák meg jó kis tömegirtó, oszlató.
bepe79, amit írtál az nekem kínai. Esetleg ha magyarul is letudnád írni...

http://sacred2.hu/

Fantusz
Nos, ha már a templomõr a téma, nekem is volna egy láma kérdésem.

Templomõrhöz milyen fegyver "illik" azon túl, hogy elvileg sokat képes használni.

Az energiapisztoly, energiapuska, villámpálca speciálisan templomõr-fegyvernek tûnik, de én még nem igazán láttam olyat, aminek valóban hasznos tulajdonságai lennének egy guardian számára, érdemes ezek miatt egyeltalán felvenni a távolsági fegyverhasználatot?

HA pisztoly van a kezében, akkor azzal lõ végig.
HA kard van pl. a kezében, akkor lõ, majd ha közel ér az ellen, akkor csap.
Sõt, mielõtt tovább gondolkodnál, mint én, azelõtt elárulom, hogy két egykezes energiapisztolyt sem tud egyszerre használni, az egyik karakterrel néztem meg (biztos nem TG, hanem v.mi más, csak nemtom mi).

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

bepe79
És most megosztok veletek (bár én is csak olvastam) egy nagyon hasznos dolgot, most olvastam a hivatalos fórumon:

"found a way to make it work with the arm gun. Put it in a combo with the Middle tree multi shoot ability (you talent it for muti ice shots). When you do this it FORCES the arm gun to shoot with the devastating blow"

Tehát ha a TG karaktert valaki ranged-re fejleszti, akkor combo-ba bele lehet rakni ügyeskedve (megoldás fent) a Devastating Blow CA-t, és ez így arra kényszeríti az arm gun-t, hogy a devastating blow-al "lõjön". Most nem tudom, hogy akkor van-e értelme egyáltalán nemcsakhogy pisztolyt adnom a kezébe, hanem bármilyen más fegyvert.

A TG egyébként lehet két fegyveres? Tehát ha pisztoly van a kezében, akkor az arm gun-al és a pisztollyal egyszerre lõ?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Én ismét Temple Guardian-on gondolkodom, mert izgalmas vele játszani, jó kis sz*patós, nehéz karakter. <#vigyor> És én is azon gondolkodom, hogy a TG-t kipróbálom mondjuk ranged weapon-al, mert olyat még úgysem csináltam. Már csak azt kell kitalálnom, hogy melyik CA-csoportot válasszam hozzá, avagy mire álljak rá, de majd még estig kitalálom.

Suzuki Swift GL 1.3

Broafka
csinos 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
kár, akkor el is adom a pisztolyaimat

Nem lehet, csak pajzsot tudsz betenni mellé.

envoka
Ha összeadod, ez pont 50.

Broafka
50 extra pontot kaptál tárgyakból meg iylenekbõl? ööö, azt hogy?

envoka
Az elején meg kell "tervezni" a karaktert. Mit fog használni, milyen skilleket választ...stb...
Igy csak el vannak bas*va a képességek.
Egy fegyvertípus. Védelem (kell-e pajzs, vagy nem kell...). Sebzésnövelõ skillek... meg ilyenek. Az sem árt, ha tudja az ember már az elején, melyik CA-kat fogja használni, így a feleslegeseket ilyenekre cseréli be.

McFrost
Tévedsz, mert ha nem gyúrok pl. a kardra, akkor ha dob egy brutál kétkezest akkor a mi a herémet csinálok? 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

envoka
Kardra csak 1 pontot raktam, azt is csak azért, hogy a rajta lévõ bónuszokat megadja. A többi plusz skill, tárgyakból.

Broafka
egyébként azon gondolkoztam, hogy csinálok egy kétkezes pisztolyosat 😄
valaki próbálta már lehet egyáltalán olyat?

Broafka
hát tényleg az! 😄

de nem tûnt fel hogy nem lett gyorsabb? amúgy meg nem tom mikor tûnt fel, de én biztos újat kezdtem volna a helyedben, én is elcsesztem már jó pár karaktert, a legtöbbjénél 30-as szintnél derültek ki a dolgok 😛

mindenesetre a sebzésismeret után ha nem vetted volna föl a kétkezeset, akkor szerintem egy ugyanoylan erõsségû karaktert kaptál volna, csak nyílván nem kétkezes hanem pajzsos kardos vagy pajzsos baltás

McFrost
Hogy legyen mit kérdeznek, azért.
Mivel az elején nem volt elképzelésem arról, hogy merre fogok haladni és úgy utólag elbaszásnak látszik.

Broafka
McFrost, Envoka, áruljátok már el, hogy kétkezesnél kardismeretet minek vettetek fel? max azért hogy a kardon belüli extrákat aktiváljátok, de akkor minek raktatok rá vagy 50-et?

A kétkezes képesség felülírja a kardos képességet, nem lesz tõle gyorsabb a kard ha két kard van a kezedben...

és McFrost, pajzsot is minek vettél fel 2kezeshez?

a többi oké (bár szerintem a gyorsaságismeretnek sincs semmi haszna

McFrost
Dzsungel letudva, nagyon élveztem! Bár max. 10 küldetés figyel csak benne, de hullik az XP nagyon. A bejárható rész is kevés, de így lett igazán pörgõs.....és hát Kral...gyenge szar volt😄

McFrost
Nagyon üt 😄
Akkor ráérek még fejlõdni😄

envoka
envoka
A single árnyharcosom valahogy így nézett ki a régi szép idõkben :

Igen ám, de ha növeled a hozzá tartozó képességek szintjét (vagy min azt, ami növeli a használható ca-k szintjét), akkor máris csökken a visszatöltési idõ is!

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

McFrost
Sajnos a koncentrációt elbasztam, pár másik dologgal együtt....de így is bivaly a srác, mi lett volna akkor...
Elértem a 70. szintet, a tükrözõ kisugárzás jó a kis elvarázsolt seggdugaszok ellen 😄

Fantusz
Árnyharcosnak talán a legjobb erõsítés a sebzés-visszatükrözés, megfelelõen fejlesztve - alapból csak a közelharci támadások egy részét veri vissza, de fejlesztve mágia ellen is véd, illetve sebzi a támadót.

Csontikkal az a baj, hogy sokszor haszontalan dolgot mûvelnek (elkószálnak, stb) - érdemes felvenni a koncentrációt harcossal is, azzal egyszerre két erõsítést is használható)

Broafka
igazából én 56-os szinten vagyok és amikor felrakom a kristálybõrt (túlképp ugyanaz mint az izzó bõr csak a jegesnél van) a jeges tüskéim regjét 2,6-ról 2,5-re teszi, szóval annyira végülis nem para ha nem húzza le neked, annyira most már nekem se, az a vicces, hogy következõ szinten dupla annyi lassúságot tesz rá, mint gyorsaságot, szóval szerintem lassan elérem én is azt a pontot amikor nem csökkenteni fogja hanem növelni

Sajna ugy csináltam de akkor is növelte és csak ragyogó erõnlét és izzó bõr van rajtam
Tényleg nem értem
Mindenhol azt montják hogy csökkenteni kellene
Zs
McFrost
Na majd megvizsgálom 😊

Broafka
vagyd hagyd a fenébe, azt menekülj, ugorj el onnan, örökké nem marad rajta szerintem

Broafka
ha rajtad van az izzó bõr, mármint aktiválva van, és utána raksz rá párat, akkor ki kell kapcsolni, majd újra be kell kapcsolni hogy az újonnan rárakott rúnákat is lássa, szal nem írja fölül sajnos, csak miután ki-be kapcsoltad.

Egyébként meg ha mellette tûz démont is használsz akkor ne csodálkozz hogy följebb megy, ha jól emlékszem akkor az is rak rá +újratöltés lassúságot

egyébként szerintem a jeges elf jobb, én most vagyok vele 55. szinten és teljesen meg vagyok vele elégedve, pedig amikor legelõször játszottam a játékot akkor mondtam hogy elfet tuti nem fogok csinálni oylan béna, tévedtem! 😊

envoka
Elméletileg lehetne, mivel ha jól láttam, árnyharcossal játszol. Annak pedig az "ellenséges bajnok" CA-i között van ilyen.

Broafka
istenségben van
amúgy ezért is jó pl az elf, mert akkor csak a vonalába varázsolsz és ugyanúgy sebzi 😛

McFrost
Hát nem is tudom, van nekem olyan?

envoka
Ilyenkor jön jól a sebzésvisszaverés. Saját magát veri agyon <#smile>

McFrost
Átértem az õserdõbe, hát mitne mondjak lehet ám itt is darálni mint az állat😄
Ven egy kis seggdugasz ellen bajnok szellem mágus, aki láthatatlanná varázsolja magát és nem tudom megütni, ellentétben vele 😮

Nem is azzal van a gond hogy ha felrakom akkor nem csökkenti mert ha nincs fenn akkor nagyobb
Hanem azzal hogy amig 2es szintû volt és fenn volt akkor 1 mp volt a reg ideje a tuzlabdának és most hogy 10-es már 1.2 mp😞
zs
valamit rosszul csinálsz, nálam határozottan csökkenti.
Izzóbõr felrakása elõtt:
http://images.netbag.hu/20090314/18032484204.jpg
és utána:
http://images.netbag.hu/20090314/18033890572.jpg
Pyromancer Focusra mennyi pontot raktál? Nem lehet hogy feltettél vmi +all CAs cuccot is közben? Mert az megdobja a regent.

Ugye nem érted amit kérdezek?????
Csak azt nem értem hogy ha az izzó bõrt runázom akkor a tuzlabdacs és a meteoresõ amik ugye notorius gyujtogató csoportba tartozinak(mást nem is használok)miért nõ ahelyett hogy csökkenne???????
zs
Broafka
hmm, gyógyulásom közepette játszottam egy kicsit, egyik F12-es teleportálásom valahogy nem sikerült, kb 5 percig fekete képernyõm volt, meguntam, ctrl+alt+del és kiléptem
egy újabb hiba nálam

Jah,csak erre írtam én,hogy ez egy kicst furcsa szitu és nem életszerû.Értem,amit mondtatok.
Még csak annyit,azután én nem akarok itt terhelni senkit a hülyeségemmel,hogy én pl. vissza tudom tartani a pontjaim szétosztását akár több szintlépésen keresztül,akár jelzi nekem a villogó "+" jel,akár nem.Még semmi problémám nem volt ebbõl adódóan és nem vesztettem el egy pontot sem.Ez már nem kapcsolódik a vitatott elõzõ témához,csak megjegyeztem.
ez 200as kari szerintem, lehet letölteni 200asakat el nem osztott pontokkal karaktertervezés céljából.😊

És ezzel együtt 0,7sec alatt töltõdik a tûzlabdacs:

Itt egy példa arra hogy alig növeli a regen idõt az izzóbõr:

Pedig csak az egyik regencsökkentõ modot választottam be. Kövi szintnél +1,2%-0,3% az annyit tesz hogy 0,9el emeli. Ha a gold modot is regenre gyúrom akkor ahogy tápolnám az erõsítést már csökkentené az újratöltõdést.😊

Biztosan én vagyok nehéz eset,de mi ez a képen látható 36 szinten még szét nem osztott pontokkal álló csóka?Vagy én nem látom jól?
9 pont van a Taktikai ismereten és a többin semmi.Értem én,hogy ez tesztkarakter,de ez életszerû?
A másik az,hogy ezek szerint tartalékolhatjuk a pontokat,és nem kötelezõ szintlépésenként szétosztani?Mert egyszer én ezt felvetettem és itt többen azt mondták,hogy akkor elveszítem a pontjaimat.Szerintem meg nem,de nem számít.Értem én,hogy mit akarsz mondani,csak ez így egy kicsit furcsa szitu,nem?
Mit akarsz még róla tudni ezen kívül? Nem volt elég érthetõ hogy ha rúnázol egy erõsítést akkor nõ a CAk regenerációs ideje? Kivétel a ragyogó erõnlét. Meg az izzó bõr és a kristálybõr a saját képességcsoportját tekintve ha JÓL modolod. Tehát ha megnézed itt és silver és gold modnak a Decreases the regeneration timeot válaszotod akkor csökkenteni fogja a Pyromancer képességcsoport újratöltõdését. A többiét persze növeli.

"Mi a különbség a regenerációs idõ csökkentése és az ujratöltési idõ között?????
Egy kicsit benéztem valamit😞Az izzó bõr erõsitést gyorsan megtámogatam 10 runával)
Erre felvitte az ujratöltést
Pedig a regeneráciom 20%-kal nõtt"

Erre semmi ötlet???
zs
envoka
Elõfordulhat ilyen eset. Tesztkarakterrel mutatom.
Van olyan, hogy két harcmûvészeti képességcsoporthoz is ugyanazt a képességet (skillt) kell fejleszteni, hogy a módosítók (buff) elérhetõek legyenek.
Pl. az árnyharcos "halott harcos" és az "ellenséges bajnok" csoportjának módosítói eléréséhez a taktikát is ajánlott fejleszteni.
Attól hogy nem olvastunk be egyetlen runát (CAt) sem, attól még a szétosztható pontok elérhetõek (villog a nyíl), csak nincs mire szétosztani.