• Zan
    Ma reggel felmentem Closedre egy cseppet toltam az Elfemet,6. szinten voltam amikor elkezdtem.Bejött egy srác akinek már több karija volt és megcsinálta velem a hátas küldit,így már 10. szinten(miután mögötte voltam végig,csak ugy ömlött az Xp,4 szintet fejlődtem kevesebb mint egy ora alatt) van sárkányom...:).kellemes,adja a jó kis -33% cooldownt a fire-ladymnek(Dreamguard amugy a neve játékon belül)!

Apropo:

Most arról veszélteggem vele,hogy milyen féle elfet érdemes csinálni,vegyeset,vagy csak tüzes/fagyos/villámosat.Nos,én most úgy tervezem,hogy alapvetően tüzes lesz(Lángvihar,Meteor,+erősítés),a notórikus ismeretet meg a fókusz már felvettem(eddig 3 képességet vettem fel:A két notórikus+a koncentráció-most arra rakom a pontokat inkább-).

A jeseg cuccokból csak a tüskét szeretném használni majd,de azt fel kéne tápolni,viszont akor már kellene a csoport ismerete is,amiben benne van(nem tudom mi a neve,valami misztikus ív,vagy mi).
    2. erősítésnek pedig a ragyogó erőnlétet nyomom be majd folyamatosan szerintem.

Ez eddig a terv.Csak mage lesz,no weapon.Várom a véleményeket hogy szerintetek életképes lesz-e a kari.