10030
  • McFrost
    Ajjajj, 90%-ról...
  • wedge31
    A tulélési bonuszt buktad ezért esett vissza.
  • McFrost
    Na fasza:)
  • McFrost
    75-ös szinten értem a végére. 1x megölt a fővazsi és a 4 robora elnyomtam vagy 60 élet löttyöt. Kemény volt a vége, főleg úgy hogy mikor meghaltam, minden értékem vissza esett, nem tudom miért, vagy, hogy így kellett-e lennie? A támadási értékem pl. 300-at bukott...
    Átmentem aranyra.
  • McFrost
    Határozott nem.
  • huhuhorgasz
    Taláétam egy easter egg-et. Nem tudom, hogy tudtátok-e, hogy ez van. Ha nem akkor akit érdekel majd leírom. A poénon kívül semmi extra. Még. Majd meglátom mi lesz belőle.

• Titan
    Nálam sem...
  • wedge31
    Nálam nem.
  • RaveAir
    Egy kérdés, ha már úgyis nagyban játszotok az új patchel: most jók az ékezetes fontok?
  • wedge31
    Az nem a husvéti küldi azt a elf fövárosban veheted fel az inkvizitor templom elötti kertben egy nyuszitol.
  • McFrost
    Voltam a húsvétos küldin, már ha az volt az.....semmi extra, egy hidra puding és egy jetitroll forma fickó. Sem nyuszifül sem kössz, hogy megmentetted a nyulat, semmi....
  • grebber
    Hát pedig biza tegnap este 8 kor még nem élt ott semmi :D
    De mindegy most már bátyám megy úgyis media marktba ott akkor tuti 7000 lesz akkor elhozatom vele!
  • l-toro
    a 2.40 es patch nem hozott ujabb nehezsegi szintet a niobium utan? ugy megjobb erteku targyak esnenek ill nehezebb tobb xp t ado ellenfel lenne mert, sztem 100-115 szint utan niobium szinten mazohizmus fejlodni ill. uncsi.
  • Zan
    Ma reggel felmentem Closedre egy cseppet toltam az Elfemet,6. szinten voltam amikor elkezdtem.Bejött egy srác akinek már több karija volt és megcsinálta velem a hátas küldit,így már 10. szinten(miután mögötte voltam végig,csak ugy ömlött az Xp,4 szintet fejlődtem kevesebb mint egy ora alatt) van sárkányom...:).kellemes,adja a jó kis -33% cooldownt a fire-ladymnek(Dreamguard amugy a neve játékon belül)!

Apropo:

Most arról veszélteggem vele,hogy milyen féle elfet érdemes csinálni,vegyeset,vagy csak tüzes/fagyos/villámosat.Nos,én most úgy tervezem,hogy alapvetően tüzes lesz(Lángvihar,Meteor,+erősítés),a notórikus ismeretet meg a fókusz már felvettem(eddig 3 képességet vettem fel:A két notórikus+a koncentráció-most arra rakom a pontokat inkább-).

A jeseg cuccokból csak a tüskét szeretném használni majd,de azt fel kéne tápolni,viszont akor már kellene a csoport ismerete is,amiben benne van(nem tudom mi a neve,valami misztikus ív,vagy mi).
    2. erősítésnek pedig a ragyogó erőnlétet nyomom be majd folyamatosan szerintem.

Ez eddig a terv.Csak mage lesz,no weapon.Várom a véleményeket hogy szerintetek életképes lesz-e a kari.
  • vandyke
    Helló!

Mivel a Tesco-nál igen nehéz minden, ezért csak tegnap óta él a 6990-es ár náluk.

üdv,
  • Prince23
    LOL én októberben vettem meg 7990- ért :DD
    Rájöttek a kiadók vmire
  • Zan
    Amikor kardrea pakoltam,nem tudtam,hogy dualos lesz....ez az elsö karim,így valamelyest el van b@aszva néhány dolog benne,de hát ez van,majd closed neten akarok most egy Sw-t indítani,ami viszont már számomra tökéletes lesz,szerintem.
  • bepe79
    Túl sokat.
  • grebber
    De pont ezt mondom ott leszarják a bonomat és mindenképpen csak azt szánom a game-re.A Media Marktba bizok csak ott nem tudom hol írják a game árakat mert ott a Sacred 2 csak ár nincs!
  • Thomas8012
    Cd galaxysba nezd ott 6 ezer csak:) Ok thx 2.40 es el probalom meg zartba thx meg 1 ser:)
  • bepe79
    Én Open Net-re nem szoktam menni, mert ott tudnak cheat-elni az emberek, de Closed Net-en vagyok, és oda csak a legújabb, 2.4.0-ás patch-el lehet menni. Tehát jobb, ha felrakod a legfrissebb patch-et.
  • grebber
    Hát ez eredeti Sacred 2 még várat magára! Tescoba szédülnek 9990 ft a game.Annyit nekem nem ér meg.Majd probálkozok a Media Marktba ott is elfogadják a bonomat.Elvileg ott van most nézte,de nem látom az árat nem értem azt a weboldalt :(
  • TGWH
    Mindenki a 2.40-el tolja. Zárton meg pláne. Amúgy ha megvetted, akkor alapból fel kellene raknia 2.40-ig.
  • Titan
    Kezdj egy zárt karaktert!
  • Thomas8012
    Sziasztok!Megszereztem eredetibe Sacred 2 ot multi miatt,de 1 seruen nem talalok seot nyilt halozaton:(( Nem tudom az lehet a baj hogy a 2.34 patch et raktam fel lehet hogy sokan a 2.12 patch el toljak? Ha valaki tudna segiteni azt megkoszonem
  • McFrost
    Ma sikerült darálnom egy másfél órát. Esett 10 set item: 1 nem az én fajom, 6 amit nem gyűjtök és 3 amit gyűjtök, de megvan :|

Az élet de bölcs:D
  • Titan
    Na, ma találtam pár újabb hibát ami eddig nem volt..:(
    Ütöm a tagot, elszalad és a karakterem egy helyben kaszabolja a semmit..:(
    Őróbálom üldözni, de mindig elszalad és alig lehet karddal lecsapni..:(
    Vagy ha több támadó van és húzom az egeret a következő "targetre", akkor üti de nem találja el! Fel kell engednem a bal egérgombot és újra le kell nyomnom..:(
    A hirtelen fps csökkenést még mindig nem küszöbölték ki! Megoldás: ALT+TAB majd vissza és minden megy rendesen...
  • Titan
    Igen!
  • wedge31
    Ha kétkezesel fegyverel tolod kardra felesleges rakni ,max egyet.
  • grebber
    A single player történetet is végig lehet tolni coopba vagy más küldik vannak vagy itt hogy működik ez?
  • Zan
    Vedd azt,amivel az EE-lobbyn tudsz játszani,aztán toljuk!!

Karakterem buffokkal(ha már bepe is állandoan rakosgatja be a képeket,akkor már nosza rajta had én is már..):

Nem nagyon tud meghalni...
  • RaveAir
    Te napi hány órát játszol a Sacred 2-vel? :)
  • Prince23
    Már rég ideje!
    egyébként már megjelenéskor érdemes volt megvenni, mint én:D
  • McFrost
  • grebber
    Na a melóba kaptunk ajándék utalványt.Ha van a Tescoba Sacred 2 megveszem!
  • bepe79
    Megvan az lvl 33 a Dryad-al (Multiplayer / Closed Net), még mindig 0 death-el állok, de az első sárkány boss és a Carnach elég meleg szitu volt. Már a mocsárban vagyok, így néz ki most:

• TGWH
    Kérlekszépen azt el lehet nézni hogy a hangja idegesít, de a hangot ki lehet kapcsolni. Az ablak eltűnik, és csak akkor ugrik elő, ha v.ki ír, majd bizonyos idő elteltével eltűnik. Simán el lehet olvasni hogy ki mit írt. Ha nem érsz rá, mert pl. harcolsz, akkor meg úgyis csak a városban fogsz olvasni és válaszolni, akkor meg megnyitod. Az eltűnő ablak sztem az egyik legjobb újítás.
  • bepe79
    lvl 31 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), most megyek majd az első sárkány ellen, közvetlenül előtte járok. Most így néz ki a kari:

• Zan
    Hát nem tudom!Nincs viszonyítási alapom,hogy milyen volt a játék még 2.34 alatt,de azt biztosra tudom,hogy a csevegőablak iszonyatosan irritáló módon történő megszerkesztése nagyon lehúzza bennem a játék iránti szimpátiámat!!!HOGYAN LEHET ilyen sz@arra megcsinálni,hogy minden egyes írás után eltűnik?EZ MI?Még a diablo-nál is,sha nem tuün el,csak amikor én akartam...mindig láttam,hogy ki mit ír!De itt,nem...az már luxus.

Na mindegy,ma du. valaki nem jö az EE-lobbíra gamelni?
  • wedge31
    Én már megcsináltam bent egy jéghidra ami már volt a karácsonyis küldiben van ,utána még egy boss ami teljesen ugy néz ki mint a jetikirály ugyszintén a karácsonyi küldetésben.

Uj terület és használható drop itt nincs