Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsi hozzá a gép. Készítened kéne egy statisztikát, hogy kinek bugos, és ki használ elite grafikát, lehet kiderülne, fõleg ha sokan kitöltenék, és egy rakat lehetõség lenne.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jaj meg a másik nagy kedvenc, kidobom a földre a cuccot, mert már tele vagyok, de azért még az is kéne, szóval kidobom hogy endezzem a odlgokat, egyszer csak az is eltûnik, szóval zseniális
-kilép a játék közepén az asztalra (legalább hibaüzi nélkül)
-berakom a felfejleszteni akaró cuccot a kovácshoz és eltûnik (ezt egy arany cuccnál csinálta legelõször, hát nem mesés?)
-ki akarom cserélni a két cuccot, mert mondjuk találtam egy jobb páncélt, erre mikor cserélném ki, vagy az új jobb cucc tûnik el a kezembõl, vagy szabályosan felülírja a régit és az tûnik el.
-Kovácstól csak úgy tudok kilépni, hogyha egy kovácsfejlesztsét kijelölök, és még se akarom beletenni, akkor azt kénytelen vagyok beletenni a négyzetbe, aztán úgy kilépni, ilyenkor vagy szerencsém van és a cuccmegmenekül, vagy nem és megint eltûnik
és ezek csak a dúrvábbak, van még pár ilyen kis hiba a játékban ami elég idegesítõ
zs
Próbálok bejelentkezni a nevemmel, meg mindennel, és kiírja hogy csatlakozás az elõszobába, és vár egy órát, aztán fogtam és rámentem a mégsére, aztán mikor megint próbáltam azt írta ki, hogy már beléptem a játékba!
szóval most kakor oda az accountom vagy mi? már a restarttal is próbálkoztam de nem ment. hogy lehet valamit iylen szarul felépíteni?
leglaábbis én a fable1-gyel játszottam még anno, abban a játékban az az egy poén volt, hogy öregedett a karakter! 😊
az ötlet volt benne, de amúgy szerintem nem egy nagy durranás.
szóval más, inkább amolyan titan qiest, vagy diablo light verzsönhöz lehetne hasonlítani
Aki regisztrált, olvasnia kellett a szabályokat, ami kimondja, hogy TILOS a WAREZ. Innen, abszolúte mellékes, kinek, mi a hasfájása. Nem vette meg, nem itt a helye! Ennyi!
Daniel!
Amint látom, neted van. Gondolom, posta is akad arrafelé. Tehát meg tudnád venni, ha igazán akarnád. Én sem vagyok szent, 3 játékomból 1 ér annyit, hogy meg is vegyem. Viszont, ha gondom van velük, nem itt keresgélem a válaszokat, hanem a megfelelõ topikokban, mert olyanok is vannak.
Nekem ebben a játékban, lassan 2 hét tiszta játékidõm van, tehát megérte. Akinek ez sem éri meg, annak nem tudom, mi éri meg, mindenesetre, fáradjon át a "társtopikba"...
http://www.freetvmaci.info/
Ingük,gatyájuk rámegy egyeseknek a villanyszámlára,mire letöltik és nem fut rendesen,nem értem,hogy miért kell görcsölni.Azt még megértem,hogy vannak olyanok,akik nem tudják megvenni különbözõ okok miatt,pl.nem kapható a környezetükben,de erre ott van a SPAM/OFF/WAREZ fórum.
Ráadásul,ahogy olvasom,+ még a gépre vonatkozó memóriahibákat is tárgyaljuk meg?
Megjegyzem nekem is vannak warez játékaim,csak azért,hogy nehogy félreértés legyen,nem vagyok szent én sem,de tegyük már a helyére a dolgokat.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Valaki meg tudná mondani, mi a baj a játékommal?:
(letöltött játék)
Feltettem a játékot, és a frissítését, majd elindítom. Minden rendben mind addig, mire ki választanám a karaktert. El kezdi a monológját, azt lefagy. Kiír egy hibaüzenetet, amit természetesen képtelen vagyok elolvasni, mert elsötétül a képernyõ, és csak egy enter (a hibaüzenet elfogadása és a játék bezárása) lenyomásával tudok véget vetni a lefagyásnak, de egyben a játéknak is. csak a Szeráffal tok menni így, de amint egy másik fajra kattintanák, ez történik.
A késõbbiekben feltettem a játékohoz írt crackot is, erre már maga a játék sem indult el -.-... valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám ezt kiküszöbölni?
(A játék magyar feliratos alapban. Ismerve a gépemet valószínüleg memóriahibát észlel a játék egyik szektorában (sokszor történik ez) a video kártyám Ati 9600-as és 1GB memóm van)
Screus_Wiles (9dragons)
Suzuki Swift GL 1.3
érvalamit?...
bár nem sok hasznát vettem, mert a feltuningolt arany baltámmal jobban tudtam írtani, de azért örültem neki 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zs
én se haladok sokkal gyorsabban, de én az Árnyharcossal megyek, az most gáz? 😄
Azért fizessek érte többet hogy aztán többért tudjam eladni???
Ki volt az a h....e aki kitalálta egyáltalán?
zs
Valamelyikõtök próbálta már a +% eladási árat kihasználni?
Felvettem egy csomó olyan cuccot ami ad ilyet de semmi különbség nem volt az árba(azaz a kiírásban)
Zs