• huhuhorgasz
    még nem mentél át ezüstre??? :D
    Mondtuk, hogy menj át. Nekem pl már 5-ös szinten dobott sárga cuccost.Ha pl eljutok az orkokhoz, ott nekem 2 karival is eldobta ugyanazt a barna feliratos kardot.Csak szintben volt különbség köztük. Kíváncsi vagyok, hogy most 3. alkalomra is esik-e valakitől. lvl 17 vagy? én összesen 3 órája tolom, de már 13-as vagyok és csak most fogok beindulni. Az egyik single playeres karimmal 10 óra alatt már lvl32-n tartottam. Vadásszatok!!!! :DDDD

Nyírjátok az orkokat. De ne a kicsiket, hanem a nagyobbféléket. Bár a kicsibe csak belecsapsz egyszer azt jó TP-t ad. Mind1. Nyírjátok akit értek, csak ne a kis koboldokat!!! Attól nem igazán fejlődtök. Nekem eddig az orkostéma vált be, meg a sivatag, meg a dzsungel.
    A sivatagban az a jó, hogy "részekre bontottam". Gyenge vagyok a skorpiókhoz? Semmi gond. Oda megyek ahol 1 sincs, viszont van egy csomó skarabeusz vagy micsoda. Ők is jól adják. Meg a nagy pókok is fikák, le lehet őket csapni hipp-hopp.
    Csak menjetek hentelni, mert ha hetekig csak lvl 10-20 között mozogtok, akkor megunjátok a játékot. Pedig a java még csak most jön. Most fognak esni a jobbnál jobb cuccok.

Ha már itt tartunk. Hol van a legjobb hentelős hely? Ahol esik a TP rendesen?