• bepe79
    Elkezdtem csinálni az Undead Legion parancsnok küldit, hát ez eszméletlenül szopatós, nem ajánlom senkinek a végigvitelét. Erről itt még nem írt senki, de én most eszméletlen nagyokat sz.p@m vele...
    Felvettem ugyebár a küldit, ekkor el kellett menni ezer kilóméterre, és közben minden utamba kerülő (5 méterenként természetesen) csontváz-falkát legyakni, a bennük lévő 1-2 sárga champion skeleton-al együtt, ami ugyebár elég kemény legény szokott lenni, főleg a buzogányos fajta. Ez semmi, elértem a városba, felvettem a következő részét, végig vissza ugyanazon az úton, vissza a quest eredeti adójához, a legelső személyhez. Az adott ilyen küldit, hogy szerezzek tárgyakat csontiktól, ismét ezer csontváz lemészárlása, majd vissza hozzá... ekkor szerezzek csontváz mágusoktól akármit, akik közben új csontikat kasztoltak (egyszerre 3-at), meg még a csonti máguson, meg a kasztolt csontijain kívül még vagy 2-3 champion is jött rám of course. Mindebből 4 ilyen mágus volt, a hozzájuk tartozó kis csoportkaikkal együtt. Megyek vissza a quest adóhoz, erre azt mondja, hogy menjek vissza a nagy városba, és beszéljek ezzel meg azzal. Jó, vissza. Ott útba igazítanak, le kell mennem a város déli pontjára, és beszélni a kihalt városrészben valami inquisitor-al, aki ad új quest-et. Menjek vissza a sátrakhoz, és beszéljek a főparancsnokkal. Ez is megvolt, utána őjabb quest, menjek vissza a barlangba, a pincelejárathoz az inquisitorhoz, és a pincében is rakjak rendet. Csináltam egy screenshotot:

El tudjátok képzelni, hány ellen volt itt ezen a részen. És utána jött az, amilyen még nem volt!

A térképen észrevettem a nagy falat (főküldi), a nagy várostól délre jelezve !!!

Íme:

Na mondom, ha már itt vagyok, megnézem, hogy mi a fene ez, és hogy át lehet-e menni, ekkor kicsit még a pincében megyek délebbre, és olyan irdatlan erősséggű ellenfelek jöttek rám, hogy majdnem beszartam... Nem lehet könnyen mostmár leverni az lvl13 SW (ÁH)-m életét, de ezeknek sikerült, olyan varázslók meg olyan kasztolások voltak ellenem, hogy szinte az egész HP-m lement egyből, és akkor még ott voltak a championok, amikből egyszerre 3-4 ütlegelt, meg a sima csontik is. :rolleyes: :smoker: Úgyhogy itt kondult a harang, megittam vagy 20-30 potit, az összeset, ami nálam volt, és hihetetlen módon menekültem meg. Az utolsó potim is elfogyott, HP-m nullához küzelít, rohanok el, mögöttem a mágus kasztolja a poison meg freeze meg fire meg tökömtudja milyen varázslatait (amikor közel mentem, olyanokat vert rám a bottal, mintha 20 szinttel magasabb ellenfél lenne...), és éppenhogy megúsztam, úgy, hogy elrohantam, gyorsan ESC és save and exit... Így nem döglöttem meg, de írtózatosan necces volt, nagyon kevesen múlott. Mindehhez ugye laggolt is a szerver, tehát az is nehezítő körülmény volt. És itt az lvl 13 Shadow Warrior Mulitplayer Closed NET karim, amit úgy vertek szana-széjjel a mágusok meg a championok sokszor, hogy csak néztem:

de még mindig 0 death-el állok így. És még mindig sehol sincs a boss, csak 2 óra szopás után most kiléptem, hogy lassan aludni is kéne menni. Még csak ezután jön a csonti-légió parancsnok mini-boss, hát ezek után kíváncsi leszek, hogy az milyen lesz. Nem ajánlom senkinek ezt a küldi-sorozatot, aki belekezdett, az hagyja a fenébe:), aki meg bele sem kezdett, az ne tegye, ha jót akar magának.