10030
-
TGWH #7150 Hát igen, az árnyékok sok gépet megölnek :D
Még mindig nem érte, hogy mi az a Felosztás? Tudja v.ki vagy csak bepipáltad? -
#7149 Tettem fel egy fraps-t, próbaképp és eléggé meggyőzött a gépem:D
Bár a menüben max. 20fps a legtöbb, de a játékban nem esik 30 alá, inkább 40 és 60 között ingadozik ilyen belövés mellett:
-
#7148 Azt hiszem mégiscsak a single karim mellett elindítok egy multiplayer Closed Net-es karit is (a single player dryad-ot igy tudom majd open net-re vinni, a closed net-es kari meg ugyebár nem cheatelhető, így closed net-en tisztán lehet játszani másokkal). A closed net-es karinál olyanon gondolkodom, ami egykönnyen nem gyűrhető le, és így lag vagy akadozások miatt nem fog olyan könnyen meghalni, és ez a Shadow Warrior vagy a Seraphim, vagy az Inquisitor szerintem. Még gondolkodom most rajta, hogy mi legyen, és nemsokára útjára indítom. Mivel ez a karim multiplayer kari lesz, és nem szégyen vele meghalni sem (természetesen nem closed HC-t csinálok), így felkeresem majd a legtöbb mini-boss-t is, most, hogy láttam, hogy milyen irtózat brutális cuccokat dobnak. -
TGWH #7147 De minek fut a háttérben böngésző?
Mert kicsit furcsa hogy van 40-90 fps-ed, és olyan randák a hegyek mint nálam, min felbontással.
Ja, a felbontást most lehet feljebb tehetem 1280-ba, mert a tft bírja, és nem ég ki a szemem a 60hz-től :D -
#7146 Nem mindig, attól függ, hogy a háttérben milyen böngésző fut nálam és hány tab-al. Van, amikor a Safari 4 900 MB RAM-ot zabál és 30 % proci-időt, és akkor a Sacred 2 folyamatosan swappel és van 15 FPS-em. -
TGWH #7145 De ha mindig 60-90 fps között van amikor játszol, akkor miért nem rakod magasabbra a beállításokat? -
#7144 Húúú, legyaktam a Thranak nevű boss-t, megszenvedtem vele rendesen. A champion (sárga) medvéknél és vaddisznóknál is erősebb állatokat kasztolt, és közben még lightning meg poison cuccokat is kasztolt ellenem, úgyhogy innom kellett a HP potikat rendesen, de megérte. Ehhez a boss-hoz csodálatos út vezet, a barlang bejáratától egészen megváltozik a táj. Lenyűgöző helyeken keresztül kell megközelíteni, engem szó szerint elvarázsolt, csináltam is egy csomó screenshotot.
FIGYELEM!!! Innentől kezdve:
!!! SPOLIER !!! (aki nem akarja megtudni, hogy milyen ez a boss, az ne nézze meg a képeimet
http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2dryadpicture12-rPsPZ.jpg
http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2dryadpicture13-kdSiV.jpg
!!! SPOLIER VÉGE !!!
Itt pedig a végeredmény, egy bődületesen durva UNIQUE zöld 3 socket-es cuccot dobott érte a Thranak, a képen össze lehet hasonlítani, hogy milyen cucc volt előtte a Dryad-omon:
-
#7143 Itt a legtöbbjéről van videó is.
-
#7142 Általában hasonló erősséggel bírnak, mint az oda tévedő karakter. Legyőzhetőek. -
#7141 Úgy látom, hogy ahol én vagyok most, a Thranak nevű boss van elérhető közelségben. A Za Zuruik városban vagyok, ahol felvettem az Octogolomus quest-et (2. fő-boss), és innen délre kell mennem jó sokat, és ott lesz egy barlang mélyén. Valaki találkozott már vele? Ha jót akarok a Dryad-omnak, ne menjek oda, vagy legyőzhető? -
#7140 Ohh, thx, közben guglival én is megtaláltam, most nézegetem:) nagyon cool, mindjárt felkeresem valamelyikőjüket -
#7139 Tessék! Ez a legtutibb! -
#7138 Valaki pls be tudna rakni térképet, ahol boss-ok és fő-boss-ok vannak bejelölve? Mert amiket beraktok, én ilyen ellenekkel még soha nem találkoztam, pedig néha letérek a fő-quest vonalról, és elcsámborgok kicsit. De célirányosan kéne tudnom, hogy merre térjek le, mert soha egyetlen boss-al nem találkoztam még, ami nem a main quest-el van összefüggésben. -
#7137 A Szerafinom 61-es, és most jutottam le a barlangba a Szeráfok szigetén. Majdnem 4 nap játék van benne.... Úgyhogy én, (példának okáért), nem sietek. 330 küldi, 4500 körüli támadóérték, viszont csak 1500 körüli védőérték, amivel nagyon nem vagyok elégedett, úgyhogy most arra gyúrok, bár, így sem sebeznek meg nagyon. Esély értékek megtalálására 55%, két szettem van, amiből csak 1 elem hiányzik. Alig várom, hogy megtaláljam... -
huhuhorgasz #7136 valaki írja már le legyen szives, hogy hogyan kell fiókot létrehozni, mert már bekavarhattam valamit, mert nem lát servert meg semmit sem. Most akkor mivan? -
#7135 Azon a területen ahol Véreskarom (Bloodclaw) is van, felszoktam fejlődni lvl. 40 fölé, és csak utána indulok Ork földre, így általában 42-es szintű vagyok mire odaérek. A sivatagból pedig addig nem megyek el amíg a lvl. 60 nincs meg. Nem értem egyesek hová rohannak annyira előre ?
-
#7134 -
#7133 lvl 16 lett a Dryad-om, most járok annál a résznél, ahol "the magic flows from the earth":) , és most megyek mjad megszerezni a 17 vagy mennyi Troll fogat a nyaklánchoz. Íme a kari:
-
#7132 Egyébként tényleg rossz helyen élek, itt a 18. kerületben szolgáltatók terén ez a V.dan.t a "mindenes", és olyan sz@r a szolgáltatás, hogy az valami hihetetlen (filmnézés közben elmegy a jel, vagy kiírja, hogy ennek a csatornának a fogására nem vagyok jogosult (holott legmagasabb csomagom van), aztán pár másodperc múlva újra megy, a net is el szokott menni elég sűrűn, úgyhogy valami csapnivaló...)
De ez van, legutóbbi információim szerint itt a UPC nem szolgáltat, legalábbis ezt mondták, amikor legutóbb bementem és megkérdeztem őket.
P.S.: ennek a gépnek ugyan nem nyomsz reset-et, mert nincs rajta (laptopon játszom) -
#7131 Már jártam úgy, hogy zárt netes játék alatt volt egy áramszünet, és akkor sem vesztettem semmit. Úgy látszik, ha a program észleli hogy megszakad a kapcsolat, akkor automatikusan menti az állást.
-
TGWH #7130 Ez érdekes, errefelé az 1,5ös kábellal semmi gond. Rossz helyen élsz :D
Amúgy nem baj ha vannak kimaradások. Ha meghalsz, utána rögtön nyomsz a gépnek egy resetet, akkor is meg fog maradni a +1 halál a statisztikáid között, szal ment a játék rendesen. Persze csak az utolsó monolithoz/kapuhoz tudsz teleportálni. Nekem is fagy a játék, de úgy még sosem voltam, hogy a két másodperccel előbb talált jó kardom elveszett volna. Szerintem nyugodtan, nem lesz semmi veszteség ha nincs net. -
#7129 Kipróbáltam most a Closed NET-es multiplayer-t, de mégis maradok a single mellett, mert egyrészt ma már viszonylag lassú net-em van, és késik minden a viszonylag nagy ping-idők miatt (1.2 Mbit-es kábelnet), másrészt pedig a szolgáltatómnál néha vannak "kimaradások", és ilyenkor pl. ha régóta nem mentettem, vagy nem érintettem resurrection fontaine-t, akkor cseszhetném... Úgyhogy marad az lvl12-es single kari, azt ezek szerint úgyis tudom majd open net-re vinni, ha esetleg úgy adódik egyszer. -
#7128 Úgymond a legnehezebb fokozaton szeretném, tehát silver-en kezdeni, de nem HC módban, ha erre gondoltál. -
zsloti #7127 Arra figyelj hogy ne a legnehezebb fokozaton inditsd a karaktert mert ha meghal nincs tovább
zs -
#7126 Azt hiszem, ezek alapján a closed net-es kari való nekem. -
#7125 A close karik a szerveren kerülnek mentésre, míg sz open (single) karik a gépeden vannak tárolva!
A különbség többek közt, hogy a close karikkal nem lehet csalni.
Továbbá a close karival részt tudsz venni egy ki a legjobb versenyben is!
sacred2.net-en! -
#7124 Ez biztos? Akkor most már végképp nem tudom, hogy mi legyen. -
zsloti #7123 Az open neten a single karakterrel játszhatsz
zs -
#7122 Na, akkor mégiscsak indítok egy closed net-es Dryad-ot, végülis a single-t még csak lvl12-ig vittem el. Ugyan azt mondtam, hogy "ha beledöglöm sem kezdem megint újra", de az a single karira vonatkozott -
#7121 Close! Csak azt! -
#7120 Ha esetleg mégis arra adnám a fejem, hogy net-es karit indítsak, akkor milyet javasolnátok? Closed NET-es vagy Open NET-es karit? Ti milyen karival játszotok? Single? Closed net? Open? -
#7119 A közlekedési múzeum:
Persze a tárlat vezető sehol:D
Volt egy kis ziccer: mólón leszálltam a hátasról, a tengerbe.Persze itt nem tudtam menni, ezért ugrani kellett, szerencsére ez ment, 2 ugrásból ki is értem:)
Velkám Driádlend:D
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/sacred46.jpg -
huhuhorgasz #7118 na megjött a sacred 2-m. :D
De sajna ma már nem fogok vele játszani, majd remélem holnap délután valamikor.
Hogy jártam. Azt hittem tökön szúrom magam. Reggel játszottam azt megint kifagyott a játék. Meguntam. Fogtam nyomtam egy resetet. WINXP be, mondom lehet hogy a majdnem teljes config váltás nem tett neki jót (váltottam core 2 duo-ra és nem kapott új XP-t). Erre már a telepítés felénél jártam amikor eszembe jutott hogy valószínű, hogy a mentés meg a C-n volt....
Majdnem kapott a monitor egy fülest.
De tudom hogy én voltam a hülye. Na mind1. Legalább megjött a lemez és már majd tolhatom a neten, ha minden jól megy akkor veletek. Az boldogít csak, hogy jó irányba indultam el a karival és igenis életképes volt. Remélem a nyűgök most már teljesen megszűnnek és játszhatok normálisan minden galiba nélkül. Felfrissítek 2.34-re azt kész. De szerintem úgy fogom csinálni, hogy lépésenként frissítek, nem pedig egyben. Úgyhogy jól indult a napom, oda a 34-es árnyharcosom, meg 13 óra játék. Majd behozom valahogyan. -
TGWH #7117 Hát nem is tudom, talán hogy ő volt az egyik tagja a magyar fordítást végzőknek :X :D
Vagy tessék felnézni a hivatalos angol fórumra, ott tuti leírják előtt-utóbb hogy mi lesz. -
#7116 Forrás? -
TGWH #7115 Ez mind szép meg jó, de attól v.hogy sokkal boldogabb lennék, ha nem lennének furcsa, ok nélküli halálozások, nem fagynak csak úgy, valamint tudnánk játszani min az egész eu-val... -
#7114 A közelgő patchben (aminek megjelenéséről semmi infóm nincs) majd azok is használhatják a hordár ördögöt, akiknek nem a gyűjtői változat van meg. -
TGWH #7113 Én úgy tudtam, hogy ezt meg lehet oldani.
-
#7112 Döntöttem: nem kezdek net-es karit, nem csak a lag általi halálok miatt, hanem mert mivel origi eredeti UK-s verzióm van (még kint vettem pár hónappal azelőtt, hogy hazajöttem volna Pestre), ezért úgysem tudnék hozzátok az EE lobby-hoz csatlakozni normálisan valószínűleg:(
Merthogy ez nem a közép-Európai Koch Media által terjesztett verzió, hanem az EU-s UK Deep Silver verzió. -
TGWH #7111 Ja, én is próbáltam, de nem sikerült nagyobb fájlt lecsalni a szerverekről :X