• TGWH
    A képességek/tulajdonságok alján vannak a találati %-ok. Fegyverhez kötődő képességek (Kardhasználat, Kétkezes stb.) növelik a találati esélyed meg a támadás. Védelem meg azt hogy mennyi esélye van megütni az ellennek. Vannak olyan tulajdonságú gyűrűk/páncélok, hogy ,,ellenfél esélye a kitérésre: -x%'' meg ,,esély a támadás elkerülésére: +x%'', mindkettő nagyon hasznos. Az első 40%-on, a második 50%-on, meg 10% ,,blokkolás esélye: harcművészetek'', és így kb. 130-150% esélyem van, hogy eltalálom az ellenfelet. Bajnokoknál is max 80%-ra esik le.
    A lényeg az, hogy én úgy vettem észre, hogy amilyen tulajdonságú cucc van rajtad, olyat fogsz kapni az árusnál és olyan fog pottyanni. Kb. 7 páncélrészből 5-ön van olyan tulajdonság hogy ,,esély a támadás elkerülésére: +x%'', ezt úgy szedtem össze, hogy a közös ládámba bepakoltam egy magasabb karival kb. 15-20 sárga cuccot, a másik karival kivettem, egyes szinten eladtam, és vettem belőle jó cuccokat.
    + páncélbüntetés jobban növeli a ca-k visszatöltési idejét, mint ahogy a - csökkenti. Pozitívból két páncéldarabom van, a többi negatív. Kb. halhatatlan a kari :X