Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Ilyennel én is találkoztam, de ritkán, s fõleg online.
Aztán a karácsonyi pályán offline is elõjött, legalábbis azt hittem, de kiderült, hogy a lények varázslata miatt nem tudok megmozdulni.

Amúgy Thylysyum város egyik részében szokott ez lenni, bizonyos helyen beragad, aztán nagy nehezen, egy halom kattintgatás után megy tovább.
De csak ott van ez.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Dante73
Be van kapcsolva. Sõt, ki is kapcsoltam már, hátha. De nem volt jó ötlet...
Pedig, mintha itt is olvastam volna már hasonlót. Megy, rendesen, aztán egyik pillanatról a másikra, (rendszerint tárgyfelvétel, vagy kapunyitás közben) a bal egérgomb inaktív lesz. forgatni lehet a kamerát, zoom is megy, a jobb egérgomb is reagál általában, (nem azonnal, kell egy-két lövés, hogy magához térjen) de a bal inaktívvá válik. Mintha a kezelõfelület eltûnne "alóla" Lehet ez Flash gond? Eléggé régi, ami a gépemen van, direkt nem rakok fel újabbat.

http://www.freetvmaci.info/

Persze, dualos karinál rakok rá 75 pontot a nagy semmiért csak azért hogy mastery legyen belõle. Más tulajdonsága nem érvényesül, akkor inkább az armor loret kell fejleszteni szakértelemre a páncéloknak is lesznek rejtett tulajdonságai. Lvl 100on lehet kardot használni szakértelem nélkül is az csak arra jó hogy még valami bónuszt adjon (már ha van rajt).

Hardveres egérkurzort kapcsold be a menüben, az segít. Érdekes módon az egérre senki sem panaszkodott...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Dante73
Most egy kicsit "felidegeltem" magam...
Nem mondom, hogy bánom a vásárt, mert nem, sok kellemes órát játszottam végig, DE! Már egy csomó patch kijött, de még mindig nem mindig müködik az egér....
Kezdõdött ott, hogy tegnap este el se tudtam indítani, ugyanis a menü bejött, de ott nem lehetett kattintani az egérrel. Ma bejött, de fél óra után megállt a Szeráfom, se elõre, se hátra... Méregbejöttem, F9->kilépés. Persze, hogy kiléptem, mikor eszembe jutott, hogy BFG-s a szeráf, így ott állok majd fegyver, páncél, védelem nélkül, a goblinok gyûrûjében, a legközelebbi btöltésnél. 90% hogy kinyírnak, mire fegyvert veszek a kezembe.
(apropó! Találtam valami sárkányos páncélt, 400 feletti a páncél értéke, piros színû; most találkoztam ilyennel elösször a játékban, majd rakok be képet)
Ezt azért már nem ártana javítani!

http://www.freetvmaci.info/

A kard használatot is érdemes fejleszteni mert magasabb szinten(lvl 100 körül) már kard szakértelmeket igényelnek a kardok nem használatot és akkor nem kapod meg a bónuszt amit a tárgy ad.
grebber
Ezt gamet nem akarják már jóárasítani?
3-4990-ért már futnék is megvenni.

Next PC upgrade: 2022

Broafka
nah igen, ezzel én is most fürödtem be, elvittem 11-ig a kardhasználatot, aztán elgondolkoztam, és alaposan megnéztem, mert az istenért nem gyorsultak a csapásaim, és akkor jöttem rá én is, hogy a kettõ kiüti egymást, vagyis a dual wield felülírja a kardosat. Még szerencse hogy "idõben" leálltam a kardra pakolással

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

grebber
Hát ha jobban körülnézel a világban megesik az ilyen.
Egyik kedvencem a használt ruha bolt kirakatában használt pc-s játékok szal ki tudja miket rejthetnek a virágboltok<#nyes>

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Virágbolti verzió LoL
Sajnos ilyen probléma csak a virágbolti verziókkal van, legalábbis én úgy tudom...
Azért mert ha dualozol akkor csak a dual wield skill emeli a támadóértéket és sebességet a kardhasználat nem. Ha kiveszed a kezébõl az egyik kardot akkor persze más a helyzet olyankor meg a kardhasználat számít. Dualos karinál: kimaxolt dual wield és tactics lore kell meg 1 pontos kardhasználat hogy unlockold a kard bónuszait.

Broafka
mennyél silverben, a bronz az nagyon nudli. Egyébként meg ha mindig ugyanott ölsz, akkor valszeg 1-et is fogsz kapni, de gondolom azért nem ugyanott vagy állandóan :D

amúgy nekem sincs elmés válaszom sajnos, passzolok

Egy példány nem elég vagy kell hozzá még egy eredeti!
Kösz az elmés megjegyzést! Még valami épitõ kritika vagy esetleg némi segitséget is tudsz adni?
Broafka
igen azt tudom, de mire egy portálhoz odafutok, pff... amúgy az elõbb sikerült meghalnom egy életmentõ oszlop elõtt, hála 30 igen izmos ellennek
nah megpróbálkozom még1X

elitehun
Igen a legujabb (asszem) patch rakja oda a hajóskapitányt. De csak menj egy portálhoz onnan az elf fõvárosba és annak a kikötõjében is van egy hajóskapitány
Broafka
az egész játékot ez a hülye sok rohangálás rontja el. Most fönt vagyok északon, és gyakorlatilag egy fél órás körben sehol sincsen iylen teleport kapu.

Amúgy meg a magyar sacred 2 fan oldalon, megnéztem hogy szerezhetõ meg a különleges hátas, azt írja hogy a fönti városnál van egy hajós kapitány, különös mert nekem nincs ottsenki! :-/

Ez megint ilyen patch-es dolog, mert nekem nem engedi valamiért patchelni

elitehun
Gondolom a peccs nem tünteti el a mentéseket ugye?
McFrost
Orkok földjén lehet darálni, a mocsárban is, kék löttyökkel itt 2-5000 xp/ellen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Titan
Na, jah, vágom és magamra aggattam minden olyan cuccot ami +tapasztalatot ad, de kéne valami jó kis hely ahol magas szintû ellenfelek vannak tömegével vagy olyan küldi ami rengeteg xp-t ad...
Mert arra gondoltam, hogy szabadszeróra kell menni és ott valamit okoskodni...
Apropó nem tudjátok, hogy level hányastól lehet menni goldra, platinára és niob-ra?

McFrost
Döntöd magadba a kék löttyött és leversz mindenkit :D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hali

kérdésem az lenne hogy szeráffal tolom a gemeet szinte kizárólag kardokkal, ezért kifejlesztettem a párbajismeretet és a kardhasználatot, de azt vettem észre hogy két egykezes kardnál nem adj a meg a kardhasználat a támadóértékplusszt amit kellene
ez mi afenéért lehet nem tudo az számít-e de csak 2.12-es patch van fenn
ha valaki tudja írja már meg ez miért lehet
elõre is köszi
Titan
Nem tudtok valami jó tippet, hogyan lehet a leggyorsabban fejlõdni a szerveren?

Vedd meg eredetiben!
Hello!

Lenne egy ici-pici gondom! A játék során egy teljesen váratlan pillanatban, bármilyen helyzetben, bárhol, de lefagy a játék. Olyan szinten, hogy csak a "reset gomb" megnyomásával sikerül életet lehelni a rendszerbe. Bármelyik beállitási szinten tudja ezt.
A technikai adatok szerint a rendszer megfelelõ a játékhoz (Intel 2.8 dual proci, 9800 GTX+ videokártya 2 Ghz RAM).

Esetleg, ha valaki tudna segiteni, azt nagyon megköszönném!
Broafka
köszi, majd megpróbálkozom egyik-másikkal :)

tugyiti
200 a max szint
tugyiti
hc,niobium,free play + pvp
Prince23
Itt végtelen szintek vannak? csak van vége nem?

Ez attól is lehet, hogy te 11-s szintû vagy, de az ellenfelek pl 5-s szintûek. Szóval ne várj egy jóval gyengébb ellenfél megöléséért több xp-t. Elõször én is így kezdtem, de újat kezdtem silver-n. Az elsõ néhány szintig még macerás, de olyan 6 szint után már a fõellenségeken kívûl gyerekjáték (legalábbis ameddig én eljutottam az volt <#smile>).
Ai all, 11es karim van, bronz-ban nyomom, az lenne a kérdésem hogy természetes dolog ez h csak 1 xp-t kapok/kill-ért? mármint, olvastam anno ezt az aktiválós dolgot, de nem vágom h akkro most mi van?:D
PLS help

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Titan
De kíváncsi lennék rá, hogyan tud valaki 2 nap és 11 óra össz.játékidõvel felhúzni egy lvl. 181-es karit...<#fejvakaras>

elitehun
Árnyharcossal végre megvan a spec hátasom :D <#eljen>
Igen, köszi, közben nyomoztam utána, és megleltem, íme, akinek kell majd esetleg: http://sacred2.hu/viewtopic.php?t=61
Amúgy köszi, walker ;)
johnnie_walker
Egészen lent délkeleten a dzsungelben, valahol a folyó partja közelében (már nem emlékszem pontosan hol, de eléggé eldugott helyen) található egy barlang, abban egy kapcsoló ami kinyitja neked a "something wonderful" ajtaját. De ez még csak a kezdete egy sokkal nagyobb mellékküldetésnek... a többit megtudod ha bejutsz. :)

McFrost
Ott voltam, nem tudom. Erre fele még küldetés sincs.

elitehun
Lehet meg kell csainálni egy mellékküldit hozzá
McFrost
Most készülök oda.

start futtatás dxdiag, és ott a hangoknál vagy hol vedd le a hangok hardveres gyorsítását alapra. Ha nem indul el a játék, akkor eggyel magasabbra, ez segít, de az új patchel már ez sem kell.

Infó kellene egy barlangról, ami zárva van, és "something wondeful"-t ír ki a bejáratra. A sivatag bal felsõ sarkánál lehet felmenni a fennsíkra, ahol van, vízesések közt, függõhídakon át. A térképen középen van, ahol a zöld nyíl vagyis én. Valaki tud errõl vmi infót?

http://i43.tinypic.com/f0xdtj.jpg
http://i40.tinypic.com/rclamq.jpg

Köszi!
Broafka
tök szar, valamiért teljesen beszaggatok, amikor Temple Guardiannal valami kb 15 másodperces gyorsbuffot magamra nyomok. de akkor szokott ez lenni miközben zene megy a háttérben (ergo amikor a legnagyobb szükségem lenne rá a nagy tömeg miatt).
megpróbáltam levenni a hangot, de az csak egy némításnak felel meg. Levettem a hangminõséget alacsonyra, és azzal most ritkábban akad be, de én nem értem mitõl lehet ez.

McFrost
Azt tudom mondani: kezdetektõl van ilyen segéd eszközöm. De általában a lávakarajt és a méreg agyart használom el, többi kuka.

elitehun
De én még csak 16-os szintû vok. Lehet majd késõbb
McFrost
Nem tudom akkor, nekem ma is esett 3 méregagyar.

elitehun
Majd megnézem THX
Kovácsnál lehet venni.

elitehun
Én alig találok<#gonosz3>
McFrost
Ezek is potyognak nálam, mint a szar. Mindig hármasával adom el õket.

elitehun
Mármint méregfogat, lávadarabot, jeget stb.
elitehun
Ezt tudom de olyanokat csak találni lehet vagy mellékküldivel megszerezni ugye?