10030
-
#7030 Sziasztok!
Gondolom már rühellitek az ilyen hozzászólásokat,mint most az enyém,de hát istenem valahol el kell kezdeni,tippeket,trükköket kérdezni:)!Szóval,most raktam fel a játékot,elit text-el.Az már bebizonyosodott 3 óra játék után,hogy ilyen szép vizet,meg még sok más mindent rpg-ben nem igazán láttam eddig...nagyon tetszik a külcsíny,de mint már tapasztalt Diablo 2-s,haladó TQ-s,kezdő-haladó Sacred 1-es játékos,tudom,hogy nem ez a lényeg,mert a grafika nem fog megvédeni egy rosszul build esetén...:S.
Árnyharcossal kezdtem,lvl. 5-ön vagyok.Még semmi extrat nem fejlesztettem,nem is nagyon értek még sok dolgot,most olvasgatom a sacred2.hu-t,hatha megtudok érdekességeket,de azért gondoltam ide is benézek,hátha lesz egy két segítőkész ember.
Szóval,kb. mit érdemes fejleszteni?Nagyonbb szinteken milyen build lesz a hatásos,kezdő cuccokkal?Vagy itt tök mindegy hogyan fejlesztm,mindegyik kari életképes?
Zan -
#7029 Kérdezéseid színvonalát sem üti meg a képed minősége, már ne haragudj meg rám. Kicsi és homályos, szart sem lehet kivenni belőle. Sajnálom.... -
szaba75 #7028 A karakterem...
-
szaba75 #7027 http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/36000f507deff03228a3ab4646756c8057fa3bcd.jpg -
#7026 Ő már sokadszor kérdezi....egyszer még oké:D -
#7025 Én is megakadtam ott. Egyszerűen nem vettem észre az ösvényt, ami oda vezet. Én is kértem segítséget itt, de mondjuk, ennyi bőven elég volt a dologhoz, mint amit eddig adtatok. -
#7024 Ez meg a másik. -
#7023 Mert vissza kell menned az előző faluig és ott a rúna mestertől venni egy láda C4-et és azzal kell bedurrantani a barlangot! Ennyi!
Ez a játék elég egyszerű, ha valaki ezt nem tudja megoldani ott komoly padlásbéli gondok lehetnek, vagy összekeverte a színeket és a kaszt küldetést hiszi főküldetésnek :) -
#7022 Felvetted a küldit??? Mert hadjáratban játszol, akkor addig nem tudsz bemenni a barlangba ami átvisz... -
szaba75 #7021 de a barlangajtó is zárvavan... -.- -
vidu01 #7020 A kaput kell szétverni, üsd amíg össze nem dől.:D -
#7019 Ne értetlenkedj már, azt magyarázzák, hogy a kaput ki kell kerülni, jobbra letérve egy barlangon lehet átjutni - a kapu zárva marad, ne ott erőlködj. -
szaba75 #7018 CSáó ez eddig mind szép és jó meg is van a kapu és az is levan zárva... -
#7017 Ez egy gyakran feltett kérdés.
GY.I.K
-
TGWH #7016 Miért ne tudnád megnézni? Megnyitod a naplót, és megkeresed azt a küldetést, ami a kapu környékére visz. Ez a főküldi lesz, segítek. Le van írva hogy lehet átmenni a kapun. Azaz alatta, egy barlangon. El sem lehet téveszteni, az első lehetőség a kapu előtt jobbra le...
Csak utána kéne nézni... -
szaba75 #7015 Sziasztok miért nem tudok átmenni a Sárkány Gyomor nevezetű település kapuján?
Ráadásul a naplóban sem tudom megnézni ,hogy hogyan kellene átmennem oda -
#7014 Csakhogy a nem eredetiseknek van egy külön világuk, melynek linkje a bannerban van :P -
huhuhorgasz #7013 Na jó, de azért nehogy kiutáljatok a fórumról, mert még nincs meg az eredetim. :D -
#7012 Azt a játékot, amit peccselni kell, megette a fene, legalábbis warez szempontból.... Mindig várni a megfelelő törésre, ráadásul a peccsek nagy része fel se megy tört exé-re... (ez sem, ez is ellenőriz, tudtommal...)
Viszont, ez a játék legalább nem drága... Mint a többi 4-6-8 órás marhaság, ugyan ennyiért. Ebben már van egy-két hét tiszta játékidőm, úgyhogy megérte...
Off topikot ajánlom, erre a célra, bár tudtommal, csak az eredetihez létezik törés. -
huhuhorgasz #7011 akkor asszem marad a jelenlegi 1.12-e patch. Aztán ha meglesz az eredeti, akkor majd felteszem az ólinván patch-et. :DD -
#7010 Néz át a warez topicba ,itt mindenki eredetivel tolja. -
#7009 Tört verzió, ami valószínűleg crackelt is, így nem fogod tudni patchelni, mert a patch keresi az eredeti exe fájlt, DLL-eket, és nem találja...
Esetleg azt lehet megpróbálni, hogy a crackelés előtt felrakni sorban a javításokat, és aztán az utolsó verzióhoz a megfelelő cracket (de ez csak tipp) -
TGWH #7008 Én eddig csak egy db minden képesség +3-mas gyűrűt találtam, mások alkuval veszik ezeket, nem csak egyet. Szerintem az alku a legjobb képesség.
huhuhorgasz, csak eredetit lehet normálisan patchelni. Értelemszerűen az all in one verziót érdemes letölteni, ami a legnagyobb méretű, és 1.12-ről 1.34-re patchel. Ha nem ezt töltöd le, akkor van vagy 3-4, ezeket külön le kell tölteni, és egymás után sorban feltenni. -
huhuhorgasz #7007 akkor a patchelésben tudna valaki segíteni? Wedge! Te melyik patchet használod? -
#7006 Én is inkább hatékony észlelést találom jobbnak miota patchekel legyalulták az alkut meg a kovácsolást.
Még igy se rossz persze az alku de a hatékony észlelés épp elég jó cuccot ad ráadásul mivel már kise látszok a pénzböl nem nagyon járok kereskedni eladom az inventoryban ami nem kell. -
huhuhorgasz #7005 Tehát akkor alkuval nem lehet setes cuccot venni árusnál. Sárgát gondolom igen. Barnákat esetleg? -
TGWH #7004 Igen, de ha visszavered akkor nem kapod be. Ha nem vered vissza, akkor meg vagy kikerülöd ha arra gyúrsz, vagy bekapod, nem? -
vidu01 #7003 Nem arra van 50% esély a tükrözéssel hogy ne találjanak el hanem hogy visszaverődjön a sebzés (amit vagy elszenvedsz, vagy pedig nem a lejjebb felsorolt okokból kifolyólag). -
#7002 Esély értékek megtalálására... Nekem most 50% körül van, és van, hogy egy óra alatt 2 zöld esik... Sőt.... ha nem esik annyi, már mérgelődök. Csak sajnos, sok azonosat ad be, vagy más karakterét adja, viszonylag sűrűn.... (57-es Szeráfom van, és lassan összejön egy Árnyharcos szett)
Viszont, azt megfigyeltem, hogy ritkán ad értékes cuccot mikor kezded a játékot. félóra, óra után, viszont potyognak rendesen. Következő indításnál, megint... -
TGWH #7001 Igen, de ha nem blokkolásra meg kitérésre mész, hanem csak 50% esélyed van hogy visszavered a sebzést, akkor egyúttal 50% esélyed is van, hogy nem találnak el ;)
Zöld, sárga, egyedi (barna) cuccokat Hat.észleléssel lehet szerezni. Alkuval meg a boltban vehetsz meg minden jót, kivéve seteket. Nekem 60 szint után 4-5 féle setből vannak cuccaim, összesen kb. 10-14 db. -
vidu01 #7000 Nem biztos hogy sebeznek minden ütésre van kitérés blokkolás meg ilyesmi, ha kivéded attól még visszatükrözi a tényleges sebzést amit benyaltál volna. De nem azért nem sebződsz mert rajtad a buff. :) -
huhuhorgasz #6999 az biztos, mert az 1-ben is nagyon jó volt játszani online. Na majd alakul valahogyan a karim. Nektek mennyire dobnak zöld cuccokat meg barnát?lehet azt valahogy növelni? Mármint az esélyt, hogy dobjanak? -
zsloti #6998 Ha online játszol annál több a tp minél többen vagytok fenn a szerveren
Egyébbként online(zárt hálózaton) sokkal élvezetesebb játszani mint egyedül
Zs
-
TGWH #6997 A Tükröződő kisugárzás nem a bekapott sebzést veri vissza. Volt hogy én nem sebződtem, az ellen meg igen.
Csak Tük.kis.-sal mentem, egy ütés volt egy ellen, szerintem úgy a legerősebb. -
huhuhorgasz #6996 Hát igen. A tükröző kisugárzást meg kell spékelni az akaraterővel, ami ugyebár növeli az összes ellenállást. Megpróbálok egy nagyon ölős karit összehozni a mostaniból. Majd este neki is esek, meg remélem holnap tolhatom egész nap. :D
Végig kéne játszanom, hogy átengedjen aranyba. Ti különben hol, játszotok? A hadjáratot toljátok, vagy esetleg LAN, vagy net? Úgy vettem észre hogy LAN-ban nem adja olyan jól az XP-t mint sima hadjáratban. Igaz csak servert csináltam és csak én voltam bent. Ez mennyire változna, ha pl a másik gépen is belépnék egy ugyanilyen kezdő karival mint én? -
vidu01 #6995 Én ezeket vettem fel az árnyharcosomnak:
Sokan a tükrözést teszik fel nem a csontis erősítés. Az se olyan jó ám, a tükröző kisugárzás nem véd semmitől csak az elszenvedett sebzést veri vissza. Majd eldöntöd neked melyik kell. Az örjöngő lendület viszont fontos, extra HPt védőértéket életerő regent ad. -
vidu01 #6994 Nekem olyan karim van sokat nem szarakodok a driverrel, általában 2-3 havonta leszedem a legfrissebbet és azt telepítem. Most 9.2es catalyst van fent, nem tapasztaltam grafikus hibákat még idáig, az elite graphics kieget is telepítettem a játékhoz. -
huhuhorgasz #6993 ja igen. Még eszembe jutott valami. Van amikor beérek egy városba, hogy elkezd szaggatni a játék és fekete négyzetek jelennek meg. Az emberek is feketék lesznek meg hasonló finomságok. Szerintem a videokari drivert kellene frissíteni. Valaki akinek ati HD3870-es karija van és van hozzá egy működő drvere az írjon már egy linket ide, mert én amit az ati oldalról leszedtem ehhez a kártyához, avval rohattul nem akar működni az egész kártya. -
huhuhorgasz #6992 Még lenne egy kérésem. Világosítsatok már fel légyszi, hogy miként lehet felpach-elni a játékot.
A szitu a következő. Havertól megkaptam a játékot. Felraktam. Volt patch is, ami egyből fölrakta alapról V1.12-re. Leszedtem a 31-es és a 34-es patch-et. Próbálnám telepíteni, de hibát ír ki. Mi lehet az oka? Nem eredeti talán azért? Lépésenként írjátok már le hogyan kell ezt megoldani. Ja meg észrevettem, hogy ami Ogmognak kétkezes fegyverhasználat az nekem Párbajismeret. Ez gondolom azért lehet, mert más a patch. Tervezem hogy megveszem a gamét, mert az open netet nem pótolja semmi. Az 1 is nagyon faja volt, a 2 is az szerintem, tehát ha lesz zsé, akkor rendelem is a játékot.
UI: Az előző hsz-ben nem írtam, hogy ezüstön vagyok. -
huhuhorgasz #6991 Köszi a válaszokat. Kezdtem tegnap egy árnyharcost csak más vonalon indultam el mint azelőtt.Most csak 3.szintig tudtam játszani. Ha ma hazaérek hentelek :D
26-os szintnél hagytam abba a régi árnyharcost, aminek 3 csontija volt. Nincs ellenvetésem a csontik iránt, mert hasznosak. Mindig vagy 5 szinttel nagyobbak mint én és még egyiket sem gyakta le soha semmi. Csak az a bajom velük, hogy pl körülvesz egy csontvázbanda,-ezek ellébecolnak máshova, vagy pl volt olyan hogy engem öltek ezek meg nézték- én meg henteljem őket egyedül. Csakhogy meg tudnak szorongatni, mert ahhoz még gyengusz voltam, hogy elbánjak velük egy pár lötty nélkül.
Próbálok Ogmog árnyharcosa irányába fejlődni, de asszem egy pár képességet lecserélek. Majd meglátom, hogy miket. Remélem nem bánod Ogmog. Fel is vettem a taktikai ismeretet, a páncél ismeretet, és a párbaj ismeretet. Most ott vagyok, hogy egy csapás a koboldokra, farkasokra, meg a banditákra, azt halnak meg a két kardomtól, vagy a "fókuszoktól". Erősebbnek érzem, mint a 26-os szintűmet.