• huhuhorgasz
    Köszi a válaszokat. Kezdtem tegnap egy árnyharcost csak más vonalon indultam el mint azelőtt.Most csak 3.szintig tudtam játszani. Ha ma hazaérek hentelek :D
    26-os szintnél hagytam abba a régi árnyharcost, aminek 3 csontija volt. Nincs ellenvetésem a csontik iránt, mert hasznosak. Mindig vagy 5 szinttel nagyobbak mint én és még egyiket sem gyakta le soha semmi. Csak az a bajom velük, hogy pl körülvesz egy csontvázbanda,-ezek ellébecolnak máshova, vagy pl volt olyan hogy engem öltek ezek meg nézték- én meg henteljem őket egyedül. Csakhogy meg tudnak szorongatni, mert ahhoz még gyengusz voltam, hogy elbánjak velük egy pár lötty nélkül.
    Próbálok Ogmog árnyharcosa irányába fejlődni, de asszem egy pár képességet lecserélek. Majd meglátom, hogy miket. Remélem nem bánod Ogmog. Fel is vettem a taktikai ismeretet, a páncél ismeretet, és a párbaj ismeretet. Most ott vagyok, hogy egy csapás a koboldokra, farkasokra, meg a banditákra, azt halnak meg a két kardomtól, vagy a "fókuszoktól". Erősebbnek érzem, mint a 26-os szintűmet.