• TGWH
    Hát szerintem nem éri meg annyit a gépre költeni, elvégre 30-200 ezer környéki tételekről beszélünk. Én mindig úgy vagyok, hogy minél tovább dolgozza ki az árát, és bezony a könyvelők e téren két dologgal nem bánnak kesztyűs kézzel, az autókkal és a számítógépekkel... Mindkét termék nagyon hamar elveszti az értékét, hisz hiába került az én gépem 160 ezer Ft-ba a fejlesztésekkel együtt, volt ez már 4-5 éve is (tavaly egy új vinyó, de a sata még mehet az új gépbe is, ha nem is lesz a leggyorsabb), és most 10-20 Ft-ért tudnám eladni, ebből meg egy ház+táp jönne ki, és hol az új gép többi része? Ja, nem vagyok könyvelő, mielőtt bárki erre a feltételezésre vetemedne :D
    Szerintem addig játsszál vele amíg tudsz. Ha már a legújabb játékok (bocsánat, az olyan új játékok, amivel játszol, mert azért egy négy-nyolc órás Crysis-ért nem éri meg sztem új gépet venni!) sem futnak el minimum felbontással, akkor már gondolkodhatsz olyanokon, hogy netán új vga, vagy új gép. Persze emiatt a hozzáállás miatt látom hogy a jó öreg opelemtől sem szívesen fogok megválni, hisz megy mint a golyó :D De a géppel nem várok annyit, ha kihagyom a core 2-es generációt, akkor már nagyon elégedett leszek magammal, majd mondom is magamnak milyen jó racionálisan spóroltam :) :D