• titani
    Üdvözlet szeretnék érdeklődni.
    a játék megvétele előtt ki akartam próbálni a DEMO-JÁT.És az a probléma hogy hiába töltöttem le mind a 2 verziót / angolt, németet/ és installáltam fel, egyerre csak az egyiket. elöbb az angolt: nem ment. reinstall. utána a németet nem ment . reinstall/
    Ugyan az a gond: bejön a menü/ csak 1 karit lehet
    ugye választani. direkt nem állítgatok semmit. /rá klikkelek az 1 választható karira és elindítom.
    betölt egy levágott domb szerü helyet. a menükre lehet kattintani de NEM JELENÍTI MEG A KARAKTERT ÉS MOZOGNI SEM TUDOK ELŐRE -HÁTRA./egyik gombbal sem./ W -elöre S -hátra.
    /a kamera forgatás az megy /S-balra D- jobbra/ de nincs karakter /végig nyomtam az összes gombot hátha elő tudom hozni.Mi lehet a probléma megoldása?

a Gépemen :Vista64 van fenn sp1 -el. videokártya Asus Ati radeon 4850. 512 mb ddr3.4 giga memoria a legujabb driver van fenn :Ati.Catalyst.9.1 vista 64 bit
    és MINDEN MÁS más játék megy !

mivel lehet a gondja? 1: vistával? 2: nem müködik ati kártyával?
    3: a demo csak pár hétig müködik és a dátum miatt nem megy?/korlátozott idejű?/
    4: van valami gomb ami elöhozza a karaktert?
    5: ha megveszem az eredetit akkor azzal is lessz ilyen gond és nem tudok játszani?/mint a demo-val/

Aki vista64 alatt és Ati kártyával játszik .nyugtasson meg hogy megy neki!
    :D

Előre is köszönöm a segítséget.