• krisztajo
    DORSANAX! Köszi az újabb tippeket. Megint a Sacred2.hu miatt vagyok bajban. Ott csak az F9-et írják, és azt mondják az után Alt+F4 már nem kell. A hatás anélkül is ugyanaz lesz.
    Így nem próbálta ki senki???
    Az elhalálozás esetén a kilépést azért ajánlod, mert ha azonnal kilépek semmit nem vesztek el? Ezt jó tudni (jó kis bogárka)!!!
    És sima kilépésnél nem ez helyzet
    Most megint olyan kifejezést használtál, ami új nekem vagy csak nem halottam így eddig. Backupolni??? Ez alatt a teljes mentés kimásolását érted a pont elhasználás előtt? Illetve esetleges visszarakás után folytathatom egy ilyen mentéssel? Az jó ha ilyet lehet, ezt nem minden játék szereti!
    Egyébként hová ment a játék?
    Johnnie W! Hát tudod én magyarul fogok nyomulni vele, így egyáltalán nem biztos, hogy összejött volna nekem! Na jó bevallom, lehet hogy igazad van, csak megint elaggódtam!
    Valóban sok mindenről értelmetlen beszélni előzetesen, de nekem ez a leírás sokat segített. Már kezd kialakulni egy elképzelés a fejemben. Nem lesz teljesen olyan, mint a tied, de remélem jó lesz. Az inspirációd nagyon jó volt!
    Érdekes hogy így elsőre teljesen kezdőként nagyon minimálisan gondoltam máshogy azt ami egy karinak kell!
    Az alkura miért kell ennyi pont?
    Viszont azt még mindig nem árultátok el mennyi a tulajdonságok és képességek maximum szinte! Erről máshol sem találtam leírás, kérlek mondjátok meg!