• johnnie_walker
    "Akkor ehhez csak a fókusz kell és az Imádott technológia ismeret nem? Csak azért kérdezem, mert a Sacred2.hu mindkettőt írja."
    Én is ezt a kettőt írtam, ha visszaolvasol. :)

További tippek helyett itt az én Kétkezes fegyveres karakterem, amit valószínűleg már nem folytatok, mert a BFG-set jobban szeretem. :D
    kép (nem tudja valaki, photobucket-ről miért nem lehet képet direkt-linkelni?)
    sacred2.net karakterlap

Az "újrahúzás" azt jelenti – mint ahogy a többiek is írták –, hogy a hatás letelte után ismét aktiválnod kell, mivel nem állandó erősítés. Kezdetben mindössze 15 mp-ig tart és 60 másodperc az újratöltődési ideje, de az előbbi folyamatosan növekszik, az utóbbi meg folyamatosan csökken. Úgyhogy eleinte nem fog téged szünet nélkül megvédeni, ha az általam mutatott sorrendben veszed fel a képességeket... az első 35-40 szinten a védelmedről magadnak kell gondoskodnod. :) Ez egy ilyen build, eleinte meg kell szenvedni vele, mert az Alku nagyon sok pontot emészt fel, de annál is többet nyerhetsz vele, pl. a fent linkelt karakteren jelenleg +72 pont van minden skillre felszerelésből.