• DORSANAX
    Ebben a játékban éppen az a szép és jó dolog,hogy nagyon szabadon fejlesztheted magad,ill.a karaktereidet.Eszméletlenül sokféleképpen fejlődhetsz,szerintem ez nem az általad említett "másik véglet"...
    Itt szerintem nem lehet állandóan aggódni,hogy "elcseszed" a karakteredet,bizony ez az a játék,ahol sutba kell dobni,ahogyan Te írtad egyes "félrenevelt" karit.Saját magadnak kell bizonyos dolgokra ráérezned és nem minden tulajdonság viselkedik nyilvánvalóan és egyértelműen,mert az egymáshoz való viszonyuk is számít.
    Tehát el kell fogadnod azt,hogy itt már nem olyan egyszerű a helyzet,mint az első részben,ami szerintem nagyon is jó,mert számomra iszonyatos szabadságot ad a karakter fejlesztésében.Megjegyzem,ha nem így lenne,akkor én személy szerint nem is játszanék a játékkal.
    Szóval el kell fogadni,hogy nem minden tulajdonság fejlesztése ad nyilvánvaló eredményt.Vannak olyan tulajdonságok,mint pl a "Hatékonyabb észlelés" és "Alku",amivel kapcsolatosan még a veterán tapasztaltabb gamerek is vitatkoznak,nem beszélve a már említett tulajdonsági összeférésekkel.
    Bizony érdemes próba karaktereket indítani...