• krisztajo
    Hát igen, ez az ami kicsi furcsa nekem. Azért az első részben nem volt ez ennyire bonyolult és igazán elrontani sem lehetett.
    Nem feltétlenül jó, ha az embernek napokig vagy akár hetekig kell azon gyötrődnie milyen karit indítson. Ha állandóan azon kell gondolkodni, hogy a következő lépésemmel mindent elcseszhetek, akkor azért az a szórakozás kárára megy!
    De ez csak az én véleményem!
    Már rengeteg rpg-vel játszottam, de ennyire sarkalatos fejlődési rendszerrel még nem találkoztam! Igaz vannak szerepjátékok amik talán túlságosan is szabadjára engedik a játékost, de ez meg talán a másik véglet.
    Én nem vagyok híve a próba kariknak. Nem szeretek sutba dobni egy olyan karit amit már akár 20-30 órája nevelgetek.
    Elfogadom, hogy elsőre nem biztos, hogy sikerül összehozni egy tökéletes karaktert, de nem is ez a cél szerintem. Hanem a játék. Ha viszont nem lehet elsőre megalkotni legalább egy életképes karaktert, akkor az szerintem kicsit gáz!
    Tudom, hogy bizonyos játékok úgymond rákényszerítenek egy bizonyos fejlődést az emberre, de ha már minden szabadon választható, akkor már olyan kiegyensúlyozottnak kellene lennie, hogy működjön bármilyen akár teljesen elborult elképzeléssel is!
    Na most jól elmélázgattam ezzel kapcsolatban úgyhogy inkább befejezem.
    Igazából eddig sosem volt gondol sehol azzal, hogy jó karaktert hozzak össze, reménykedek, hogy most sem nyúlok majd mellé teljesen!
    Figy engem meg lehet győzni! Ezek után biztos lesz Isteni védelmem!!!
    Akkor ehhez csak a fókusz kell és az Imádott technológia ismeret nem? Csak azért kérdezem, mert a Sacred2.hu mindkettőt írja.
    Alapjában véve az Alkatra az életpontok komoly megnövelése miatt gondoltam, a Harci reflexre TGWH ajánlására. A Szívósságban már én sem vagyok biztos. Arra viszont akkor kíváncsi lennék, hogy te mit vennél fel ezek helyet?
    A Kardhasználatot elvetettem hallgatva rád, hiszen tényleg igaz, hogy nem feltétlen csak kardot használnék akkor pedig egy skill feleslegesen elment. Az alkímiát, Hatékony észlelést és Varázslat ellenállást a Sacred2.hu fórumának böngészése után ugyancsak nem tartom érdemesnek. Akkor viszont amikre még gondoltam abból maradt a Sebzés és Gyorsaság ismeret. Viszont úgy gondolom, (de, javíts ki, ha nem), hogy az Alkattal és Harci reflex-el ennék többen nyerhetek.
    Vagy te nem is ezekre gondoltál esetleg?
    És még bajban lennék néhány kifejezéssel. Bocsi, de mit jelent az, hogy mindig magamra kell húzni?
    Nagyon köszi a segítséget!