• krisztajo
    TGWH, Johnnie W! Köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek! A Kétkezes fegyverhasználatot mindenképp szeretném, ugyanis nem szeretem a szálfegyvereket.
    A támadó és védekező képességek balanszírozására nem is gondoltam. Jó hogy felhívtátok rá a figyelmemet!
    Ezek szerint az Égi mágiából a Megszentelt gyógyulást nem érdemes erőltetni? Nem fog az nekem hiányozni?
    A lovaglást egyikötők sem vette fel akkor tuti nekem sem fog hiányozni.
    Azért az megnyugtató, hogy Varázslat ellenállás nélkül is el lehet lenni. Azt hittem, hogy esetleg a főellenség harcoknál hiányozni fog?!
    Az alkuról én is jókat hallottam, de miután a harmadik blokkban van, csak eléggé későn vehetem fel.
    Az alkat azt hittem főnyeremény így azért nem annyira egyértelmű.
    A Védekező energia ismeretet én is néztem, de gondoltam, hogy ilyen fontos. De azt nem értem, hogy miért pont az Imádott technológia Fókuszt írjátok???
    Vagy az Isteni védelemhez csak ez kell és az Imádott technológia ismeret nem, miután az a sebzést növeli főleg? Egyébként én úgy olvastam, hogy erősítés csak bizonyos ideig lehet a karin és nem egyfolytában?
    A Hadiállapot nem jó erősítés? Milyen módosítókra gondoltok? És mik azok az ereklyék? Eddig én azt hittem az Isteni védelem helyett jobban járok a Megszentelt gyógyulással, de úgy veszem ki a szavaitokból a pajzs fontosabb. Végül is logikus, ha jó a pajzsom a gyógyítás már nem is kell.
    Szóval az utolsó foltot azért érdemes feltenni nem?
    Bevallom őszintén ez az első karim,ezért kérdezek ennyi mindent! A játékot már megjelenéskor megvettem. De több apróság is hozzájárult, hogy csak most jutok el, hogy elkezdhessem. Először is nem igazán futott volna a régi gépemen, majd utána elcsábultam és nem tudtam ellenállni Imyke remekművének és annak, hogy a DS2-öt ne játszam végig magyarul! Szeráfra azért gondoltam, mert elsősorban a közelharcos karikat szeretem, de itt ugye barbár nincsen. Az első részt ezzel a két karival vittem végig anno. Az árnyharcossal még szemeztem, de nagyon kíváncsi vagyok a szeráf cicuskájára. Második kari biztos az árnyharcos lesz!