• krisztajo
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni!
    Gondolom új kari előtt érdemes az utolsó foltot (2.34)feltenni? Szeráfot szeretnék indítani közelharcra szakosodva és összeállítottam egy képesség fát. Istenségként Kybelle-re gondoltam és ezekre a képességekre:
    Koncentráció, Fennkölt harcos fókusz, Harc tudomány, Kard használat, Taktikai ismeret, Kétkezes fegyverhasználat, Páncélismeret, Alkat, Szívósság, Alku.
    A sorrend nem feltétlen ez, illetve még nem tudom, hogy milyen sorrendben kellene felvenni őket.
    Esetleg adjatok ebben is tanácsot, ha kérhetem!
    A Kétkezes fegyverhasználatnak egyébként mi az előfeltétele? Ugyanis a Harc tudományban és Kardhasználatban nem vagyok biztos, de nem tudom, mit lehetne helyette. Csak azért kérdem, mert ha a Kard használat szükséges a Kétkezeshez akkor egyértelműen kell.
    Ezeken kívül még az Alkímiával, Hatékonyabb észleléssel, Varázslat ellenállással, Sebzés ismerettel, Gyorsaság ismerettel és Védekező energia ismerettel szemeztem, de nem tudom mit lenne érdemes felvenni a bizonytalanok helyett?!
    A lovaglást egyébként van értelme felvenni?
    Ha nem Égimágiára szakosodok, attól még felvehetem onnan a Megszentelt gyógyulást vagy Égimágia ismeret és fókusz nélkül lehetetlen? Egyáltalán érdemes?
    Tudom, hogy most a képességek nagy részét felsoroltam, de nekem elég bonyolult így elsőre (az első részhez képest mindenképpen!
    Kérlek, írjátok meg a véleményeteket jó lesz-e így???
    Nem szeretnék összehozni egy teljesen elcseszett karaktert. Nagyon köszi!