10030
-
menpe #5910 Mennyi rúnát etettél meg a Ragyogó erőnléttel (Grand Invigoration)? -
Charadras #5909 Hmm... úgy tűnik, a másik képet nem akarja betenni... na mindegy, bocsi mindenkitől a sok postért! -
Charadras #5908 -
Charadras #5907 és:
-
Charadras #5906 Naszóval:
-
Charadras #5905 Most, hogy sikerült képet mentenem, jól megmutatom az én kis elfemet, amit igazi gyilkológépnek fejlesztettem ki...
45ös szintű, a Glacial Thorns (jégtűske) 2245-öt sebez tüskénként, 105 tüskét lövök ki, és 2.1 másodperc alatt újratöltődik - nincs sok ellenfelem
-
Charadras #5904 Köszönöm, visszamászok oda, és tovább próbálkotok! -
Charadras #5903 1.) Köszi, így már műxik Úgyhogy gyorsan be is szúrom a képet ahol elakadtam...
2.) De vannak ott elfek, ld. a küldetés szövegét: "We've arrived at the Dragon's Lair, but the Dragon was already dead. Instead some ELVES instantly attacked me..."
Egyébként a dragon cultist-okat nevezi elfnek; bár a küldetés szempontjából teljesen mindegy, hogy milyen fajúak ezek...
Ahogy utánanéztem, most a rabszolgákat kéne megtalálnom, majd pedig a Blachammer nevű szabadságharcos-vezetővel beszélnem, aztán kinyírni az első sárkányt a játékban... nade majd próbálkozok még, csak meglesz a nyomorult hely -
#5902 1, Fraps. Leszed, hotkey-t beállít, nyomkod, képet lop. :)
2, Hát ott én is elbandukoltam egy darabig. Nehéz megtalálni szerintem a továbbvezető utat elsőre. A sárkányhulla körül van valahol egy lejárat, nem messze, ott vannak lent a rabszolgák. Velük beszélsz, és utána a kapujuk mellett kívül lehet továbbmenni ha jól emlékszem. Visszafele nem kell menni, úgyhogy ott a környéken nézz körül jól. -
rizsa1669 #5901 na felraktam a patch-eket és működik a lvl 67-es árnyharcosom.
köszi a segítséget
Így első látásra kicsit homályosabbnak tűnik a kép patchek után.. a démoni csapás patch nélkül ütött 4500~6100-at most így eredetiben, patch-ekkel üt 2500~3000-et .
ami még jobb lett hogy eddig a démoni csapás kb 1m távolságra hatott, most már aki 5-6m-en belül van azt is leszedi xD
na most csinálgatom a karácsonyi küldit.. háth odamek a jéghidrához.. nem kell 2 másodperc, a 10k-s életemből nem maradt semmi, most nyírtak ki először a 67 szint alatt... nagyot is néztem -
vidu01 #5900 1. Print screen majd paintbe beillesztés és mentés
2. passz, ill kilép belép. Szeráf szigeten nincs elf! (értelemszerüen végigmenni nem bénázni világtérképet figyelni, eddig mindenkinek sikerült!) -
Charadras #5899 Igen, az a küldi egy kalap szamócát sem ér, tök mindegy (szó szerint :D) hogy megvan-e vagy sem...
Nekem is lenne 2 kérdésem:
1.) Hogyan tudok képeket csinálni a játékból, amit beszúrhatnék ide (pl. a karakterem adatairól, a térképről stb.)? A "Printscreen" csak az aktuális helyemről csinál képet, a "felugró ablakokat", pl. skillek, CA-k, inventory, térkép stb. figyelmen kívül hagyja... ráadásul több, mint 5 MB-os .tga kiterjesztésű állományokat csinál (persze ez a legkisebb gond)
2.) A játék során sikerült most először elakadnom :( 45-ös Glacial Thorn-os Elf karival nyomom, a Szeráf-szigeten hasítok, de a "Fire, Brimstone and dragon scales" (Tűz, kénkő és sárkánypikkely) küldisorozat sokadik részénél egyszerűen nem jutok el oda, ahová a térkép mutatja... már megvan a halott sárkányról a sárkánypáncél, a küldi leírás szerint az jönne most, hogy kinyírtam a rám támadó elfeket, most oda kéne mennem kennelek kapujához, hogy megnézzem, mit őriznek. Na, ide vagyok egyszerűen képtelen eljutni; órák óta tekergek a szigeteket összekötő alagutakon, de nincs meg a küldi következő részéhez vezető út, hiába látom a sárga kört a térképen :(
Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék! -
#5898 Korán töltötted be a mentést. Előbb tedd fel a patch-eket. Lefele kompatibilis a mentés. 2.34.0 alat működnie kell mindegyiknek, esetleg a karakter, és a tárgyak statjai változnak egy kicsit (amennyit a patch módosított rajta).
-
xido #5897 az eredetit miután feltetted és elindítod...mindig kiírja,ha frissítést talál..és automatikusan leszedi,nem kell foglalkoznod ilyenekkel -
rizsa1669 #5896 már nem kérdés.. nem működik
ezt írja ki : a mentett állás nem kompatibilis
ááááá.. na ennyi volt kb másfél napi játékom ezzel együtt oda egy 67es arany árnyharcosom.. na most kezdhetem előről :S
De legalább eredeti és csak az vigasztal hogy meglesz a karácsonyi küldi és a többi cuccos, amit a patch-ek adnak..
Ja, és azt kérdezném még meg hogy milyen sorrendben kell feltenni a patch-eket?? most így feltelepítés után elindítottam, aktiváltam és azt írja ki h 2.0.2.-es verzió. -
rizsa1669 #5895 na megvettem a sacred 2-őt :D
annyi kérdésem lenne hogy a régi leöltöt változat mentései menni fognak-e majd az új, megvásárolt verzióban?? -
menpe #5894 Szinte semmiről: megpiszkálod a tököt, a falusiak szétrobbannak, a szeráf pedig fapofával konstatálja, hogy a kísérlet kudarcba fulladt. -
shyning #5893 Hát nem oldódott meg. Ráadásul aki adta a küldetést Seraphim Florentina) is eltűnt a szigetről. Bug lesz sztem. Ha vki tudja, miről maradok le, írja meg. :) -
Sheol #5892 Lépjél ki, majd vissza, és általában megoldódnak az ilyen jellegű problémák. -
shyning #5891 Hát én piszkálnám, de nem lehet. A könyvek csak szórakoztatásnak vannak, de igen mókásak, pl. a szakácskönyvek. -
Ravasak #5890 de ott van egy dinnye vagy tök a földön amit piszkalnod kell
-
Ravasak #5889 Nem tudja valaki itt mire jók a könyvek ?? vagy csak siman informacio horodozk ? -
shyning #5888 Ahogy látszik, épp a szeráfok szigetén járok, na kaptam valami dinnyés küldetést, tesztelni kell a magokat, jól átrakott a mezőre, ott meg csak a küldetés köre van, meg egy dinnye, de semmit sem lehet csinálni. Ötlet vki? -
vidu01 #5887 Jó akkor velem van a hiba, én csak az automatikus gyorsrendezést szoktam használni. Egyébként tényleg kirakhatná magától is ha a rendezés gombra kattolok, meg a rúnákat is fajták szerint nem csak úgy össze vissza. -
#5886 Viccelsz? azt én is mindig kirakom :D -
vidu01 #5885 Van türelmed hozzá! Az inventoryba a gyógyitalokat is képes voltál kézzel kirakosgatni? -
#5884 A középső nagy sziget alatti részt még nem fedezted fel
-
Képeidből látszik, hogy a térkép egésze a 100%, tehát kiesnek belőle a sűrű erdők, magas hegyek, folyók, tengerek. Ezeket levonva látszik, hogy a bejárható terep olyan 60 és 70 % között lesz.
Nagyon frankón állsz, végére 120-as lehetsz, de megnyugtatlak, kisivel több mint a fele még vissza van. -
shyning #5882 http://i41.tinypic.com/2r4rbyp.jpg
http://i40.tinypic.com/2dsmion.jpg -
#5881 Támogatom -
#5880 képet kérek -
#5879 A szigetek alatti rész (barlang) is megvan? -
shyning #5878 Persze, lehet fel-le mozgatni, ez nyilvánvaló, de szemmel láthatóan a besárgult részek minimum a full térkép fele, még akkor is, ha a föld alatti dolgokat is beleszámolom. Szóval továbbra sem értem. -
#5877 Nemrég kiderült hogy a térkép amit mutat (az M megnyomására) az csak a negyede az igazinak. -
shyning #5876 Na akkor itt egy kérdés. Bejártam fullra az elfek, emberek és orkok földjét, föld felett, föld alatt, majd 300 kész küldetésnél járok, az utolsó sarokban is jártam, és még mindig csak 24%-ot ír a térképre. Hogy a bánatba lesz ez 100? -
#5875 Már csak az hiányozna -
Sheol #5874 Nem nagyon pörög a topic, legalább bepe indítana egy új karit. -
#5873 Ez nem off hanem warez. én megpróbálkoznék a helyedben a warez topikban mert mi megvettük a játékot -
rizsa1669 #5872 helo
annyit kérdeznék h akkor a reloados verzióra fel lehet rakni a patch-eket?? mert én itt valahol ezt olvastam.. ( bocsi az offért ) -
garaib #5871 Sziasztok,
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha már beregisztráltam a szoftvert az ee.sacred2.net címre, akkor már nem lehet kapcsolódni az eu.sacred2.net szerverre!? Csak azért kérdezem, mert ha jól látom az eu szerveren sokkal többen játszanak.
Köszönöm,
Üdvözlettel,