10030
-
#5710 Futás a cél felé mint az állat ha leállnak harcolni és fplyamatos space nyomkodás. -
laikuss #5709 A mocsárban a Békevágy nevű küldiben azt a hármat akit el kell kisérni meg tudta valaki védeni? Olyan marhák és gyengék, össze-vissza szaladgálnak lehetetlen rájuk vigyázni és rebgeteg az ellen, tipp? -
vidu01 #5708 Itt is van ám milyen gépet vegyek topik tessék benézni oda is nem vesztesz vele semmit, jól gondold meg hogy miket válogatsz össze. -
#5707 Az nem BFG-s... Közelharcos a lelkem. A BFG-s szeráfomat meg se tudják közelíteni. Na jó, ESETLEG, ha nagyon nagy a tömeg.... (6-8 nál több ellenfélből 1-2 közel ér, a többi hullik, mint a legyek késő ősszel.) -
#5706 Ha hazaertem Magyarorszagra, tervezek uj config-ot venni:
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=143082&st=1110#entry5800779
a kerdes az lenne, hogy a laptopon levo Shadow Warrior karit, ha kimentem, akkor a masik gepre telepitett Sacred 2 + 2. aktivacio melle ugyanugy be fogom tudni masolni, es mukodni fog, vagy pedig lehet gond, es ujat kell majd kezdenem? -
#5705 Ó pedig BFG-vel nem is szabadna odaérnie a kísérőnek az ellenhez mire leölöd :) -
#5704 Végéig még nem jutottam el...
Driádomat a patchek elszúrták, de nagyon, az most az első ködnél van, előző szeráfom mellé pedig odaszegődött egy elkísérendő NPC, akinek a küldijén rég túl vagyok, viszont halhatatlan. És a TP-im felét lenyúlja, mert imád kardozni. Lehetőleg azoknak esik neki, akinek már alig van életereje, vagy beáll valahova az útba, kattintok az ellenfélre, erre a szeráf nekiáll össze-vissza mászkálni, hogy hozzáférjen. Kissé meguntam a dolgot, azt a karaktert is abbahagytam, és reménykedek, hogy a mostani szerencsésebb lesz. -
#5703 Nekem is volt ilyen bajom a karácsonyi szigeten a BFGsemmel. Én már az első ellenfeleket sem tudtam egyáltalán megsebezni, de onnantól rendszeresítettem egy mágikus sebzésre konvertáló kesztyűt(54%ot konvertál), és máris csak a madarakkal volt 1-2 esetben baj, de nem kellett nagyon izgatnom magam, gyorsan futok :D Bossokat pillanatok alatt öltem ott.
Viszont amivel bajom van azok a játék végén, főképp a dzsungelben és az utolsó helyszíneken előforduló, kis kék lidércfények. Kicsik, nehéz őket észrevenni, és 2-3 lövéssel leszedik az egész életerőmet. Goldon ott sikerrel elbuktam a jó kis 81%os survival bonusomat, mert ha már egynél többen jöttek rám, már majdhogynem halott is voltam. És ezek a szemetek mindig 2-3asával jöttek :P -
#5702 Az "új" BFG-s szeráfkámmal (lvl 31) elértem a karácsony szigetre. 3 alkalommal patkoltam el. Az első főboss ellen semmit nem ért a BFG, alig sebezte. Sőt, semennyire. Meghaltam. Visszamentem, és egy 150-es sebzésű pisztollyal estem neki. (Tudom, de nem igazán fejlesztem a többi fegyvert, mert BFG-s a szeráf) Eltartott egy darabig, míg leszedtem, viszont dobott egy zöldet. Jöttek a madarak... Nem lövöm le a poént, viccesek, megint elpatkoltam, mert nem vettem időben észre a trükköt. Innen vigyázva haladtam, nem is volt annyira nehéz, megcsináltam a szigetet, közben dobott 2-3 zöldet, majd a fő-fő boss után elindultam kifelé. Megint leszedett valami... Elindultam újra, erre exézett egyet, úgyhogy abbahagytam estére... (tegnap este)
Szerintem kissé elméretezték a nehézséget, a játék többi részéhez képest. Jó meg minden, de kissé túl erősek az ellenfelek, legalábbis, egy részük. Mindegy, este folytatom a dolgot, végre ezen is túl vagyok... -
TGWH #5701 Nos, a Tükröződő kisugárzás az pont a második ca csoportban van, szerintem arra gyúrj rá. 11 pont a képességre, 11 ca-t megtanulsz, és máris 45% eséllyel vered vissza a közelharcosok csapásait. Ha jól fejleszted az erősítés módosítóit, akkor a varázslatokat, és a távolsági fegyvereket is 33-33% eséllyel vered vissza, ami ugye nem rossz.
Én most egy nehéz módú szeráfot kezdtem, 13. szinten egy sima bajnoktól megpusztult, nem tudom miért, eddig 2-3 bajnokot is lenyomott egyszerre, alig sebezték. A kobold törzsfőnöknél is csak 4 piros ital kellett, bár egy csak ilyen biztonsági lötty volt, nem lett volna rá szükség. Persze mentésem csak 8. szintről van.
De a szeráf is lehet tükröződő shadow warior. Első csoportban lévő ca módosítójával 20-20% eséllyel kerüli el, illetve veri vissza a támadásokat és vagy a távolsági fegyverek sebzését, vagy a mágiát, most hirtelen nem tudom. Nem nagyon sebzik, kardokra gyúrok, bár lehet megbánom, mert piszok erős szálfegyverek és balták vannak az árusoknál...
Esik a havazik! :D -
vidu01 #5700 Jé azok mik a kezében, staffok? Ez elég speckó build lesz! Milyen skilleket vettél fel neki? -
Drilla #5699 Én remélem, ezzel lesz esélyem:
Eddig nem menekültem senki elől
lvl 19 closed HC -
#5698 lvl 10 lett a Shadow Warrior-om, elertem a nagy varosba, es most vegig viszem a kek szinu quest-et is a fo-quest mellett. Ez az SW kari egy mas vilag, mint a Dryad volt a game elejen, a Shadow Warrior legyalul mindenkit, egyszeruen nincs ellenfele. Nagyon tetszik.. (: Vegre nem menekulok a sarga champion csontik elol, hanem egyszeruen szetszedem oket, meg akkor is, ha tobben vannak, a Dryad-al ez elkepzelhetetlen volt, meg akkor is, ha nem kereskedo skill-eket vettem fel eloszor, hanem celtudatosan a fontos skill-eket vittem. Itt a karim, mar van egy-ket sarga cucca is:
-
#5697 Na, utjara inditottam a Shadow Warrior-omat most este, ezt mar nem HC modban viszem, mert szeretnem legalabb silver-en vegigvinni egyszer a game-et, ha mar elkezdtem vagy harminchatszor, es nem akarnam, hogy lehaljon Nimonuil-nal es kezdhessem megint elolrol. Most lvl 5, elso 3 skill-nek felvettem az Armor Lore-t, a Sword Lore-t, es a Death Warrior Focus-t, es Demonic Blow-ra gyurom a karit, meg ebbol kifolyolag Death Warrior agra. Itt a kari:
A hivatalos forumon mindjart utananezek, hogy a Death Warrior Focus felnyomasa utan bronze / silver / gold MOD-nak mit erdemes valasztani a Grim Resill.-nel meg a Demonic Blow-nal. -
#5696 Jelszó emlékeztető? Ott a gombja! -
doncsabi #5695 nálam nem enged fel az internetre játszani nem fogadja el a jelszot
hogy tudnám meg a jelszavamat ujra?
-
#5694 Valószínűleg félreérthető voltam, de írtam is utána nem sokkal kiegészítést. Úgy értettem, odamész lvl 30-32 környékén teljesen mindegy milyen osztályú karakterrel _legelőször_ (mikor még soha nem jártál ott, nem tudod mire számíts), elkezded aprítani Nimonuilt, szépen megy lefelé az életereje, azt hiszed sínen vagy, de előjön rajta a Purifying Chastisement hatása (amiről sejtheted hogyan működik, hiszen volt Inq karid), aztán pillogtatni sem tudsz, úgy elpall, úgy megrozsol, hogy egy hétig aprószeget s****z. :D
Bocs a spoilerért, csak nem szeretném ha HC karijaid idő előtt otthagynák a fogukat, mert túlságosan siettél, és menteni sem vagy hajlandó (ami alapvetően nem baj ;)). -
GPoWeR #5693 Én is árnyharcossal tolom, viszont duálkarddal, nagyon aprít -
#5692 Én is árny harcossal tolom de én kétkezes baltával. Nem vok az a védekező típus :D -
#5691 Akkor rakd fel az SP3-at sztem az a gond -
jnc #5690 Amióta felraktam a legfrissebb nvidia drivert, a jéték érezhetően szaggatottabb lett, főleg a barlangokban. Ez normális? -
#5689 Driáddal végigmentem arany fokozaton is nulla halállal. Persze nem ilyen kereskedő skillekkel.
-
#5688 A petya a HWSW-n azt mondja, hogy van egy boss, aminel Dryad-al valoszinuleg nincs eselyem, en meg most hosszutavra terveznek, ugyhogy ma este vagy holnap (amikorra eltakaritom a tegnap este nalam tasrtott hazibuli romjait) inditok egy Shadow Warrior-t, es azzal aztan nem lesznek ilyen gondok. Egykezes kard + pajzs kombora gyurom, es Death Warrior-ra valoszinuleg, de ezt meg addig eldontom. -
Rufios #5687 Hali
technikai jellegű kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban
felraktam majd patcheltem a 2.1.2.0-val ( magyar feliratos verzió), felment gond nélkül az egész és megy is szépen de minden alkalommal mikor játszom vele legalább egyszer megöli a rendszert:
- explorer.exe hibát érzékelt ezért leáll
- vagy csak felvillan egy pillanatra egy kék képernyő el se tudom olvasni mi van ráírva és automatikusan újraindul a gép
- vagy a képernyő illesztőprogramja hibát érzékelt ezért leáll üzenettel fekete képernyő mehet a reset
Mi okozhatja ezt?
XP Professional integrált SP2-vel van a gépen (elvileg Sp3 kéne hozzá de nem kérte és a telepítésnél se volt gond)
és DirectX 9.0c van a gépen.
Ha valaki tudja mi lehet a probléma légyszi írja már meg
Előre is köszi -
menpe #5686 gonooosz -
vidu01 #5685 Csak lvl30ig megy a kari ugy hogy nem gaz.^^ -
Drilla #5684 HC dryad Ancient Bark nélkül? Szurkolok -
Jhon Balu #5683 nagyon köszönöm a segitséget! -
josi #5682 és ha magyar winfos van akkor természetesen azt válaszd ki! -
josi #5681 ezt hiányolja -
Jhon Balu #5680 sziasztok!
végre megvan a game,de amikor telepíteni szeretném akkor megjelenik egy ablak és azt irja ki-1155:A(z)G:\instmsi30.exe.fájl nem található.mi lehet a baj? -
Sheol #5679 Igen arra mondtam, de TGWH is értette. :)
Nekem még nem volt türelmem aranyig elvinni egyik karimat sem, így nem láttam, hogy lenullázza a teljesített küldiket, ami logikus is igazából. :) -
josi #5678 Csak hogy ő arra mondta, egyetlen 1 küldetést sem csinált meg -
TGWH #5677 Ha új nehézségi szinten kezded előröl a játékot, akkor minden küldetést újra végig kell csinálni, persze csak ha akarod. A térkép marad, azt nem kell újra felfedezni. -
Sheol #5676 Ezt én is meegtaláltam, csak kisebb szinten.
Ahogy nézem, annyira nincs sok unique tárgy, viszont több szinten is léteznek, kicsit más módosítókkal.
Ilyenek a setek is, és szerintem ez eléggé el van így baszva. -
#5675 Felvet több kérdést is a kép:D -
Sheol #5674 Hogy a 'csába volt türelmed ezt a rengeteg küldetést megcsinálni? -
#5673 A képességre is rá kell tenni a 75 pontot (bónuszpontok nem számítanak bele), akkor lesz csak szakértelem.
-
Gabesz026 #5672 Szevasztok!
Ezt most találtam
-
rizsa1669 #5671 végre most már én is aranyos vagyok
már csak a 75. szint kéne és akkor jönnek a szakértelmek :P