10030
  • McFrost
    Futás a cél felé mint az állat ha leállnak harcolni és fplyamatos space nyomkodás.
  • laikuss
    A mocsárban a Békevágy nevű küldiben azt a hármat akit el kell kisérni meg tudta valaki védeni? Olyan marhák és gyengék, össze-vissza szaladgálnak lehetetlen rájuk vigyázni és rebgeteg az ellen, tipp?
  • vidu01
    Itt is van ám milyen gépet vegyek topik tessék benézni oda is nem vesztesz vele semmit, jól gondold meg hogy miket válogatsz össze.
  • Dante73
    Az nem BFG-s... Közelharcos a lelkem. A BFG-s szeráfomat meg se tudják közelíteni. Na jó, ESETLEG, ha nagyon nagy a tömeg.... (6-8 nál több ellenfélből 1-2 közel ér, a többi hullik, mint a legyek késő ősszel.)
  • bepe79
    Ha hazaertem Magyarorszagra, tervezek uj config-ot venni:

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=143082&st=1110#entry5800779

a kerdes az lenne, hogy a laptopon levo Shadow Warrior karit, ha kimentem, akkor a masik gepre telepitett Sacred 2 + 2. aktivacio melle ugyanugy be fogom tudni masolni, es mukodni fog, vagy pedig lehet gond, es ujat kell majd kezdenem?
  • Lobsterman
    Ó pedig BFG-vel nem is szabadna odaérnie a kísérőnek az ellenhez mire leölöd :)
  • Dante73
    Végéig még nem jutottam el...
    Driádomat a patchek elszúrták, de nagyon, az most az első ködnél van, előző szeráfom mellé pedig odaszegődött egy elkísérendő NPC, akinek a küldijén rég túl vagyok, viszont halhatatlan. És a TP-im felét lenyúlja, mert imád kardozni. Lehetőleg azoknak esik neki, akinek már alig van életereje, vagy beáll valahova az útba, kattintok az ellenfélre, erre a szeráf nekiáll össze-vissza mászkálni, hogy hozzáférjen. Kissé meguntam a dolgot, azt a karaktert is abbahagytam, és reménykedek, hogy a mostani szerencsésebb lesz.
  • Lobsterman
    Nekem is volt ilyen bajom a karácsonyi szigeten a BFGsemmel. Én már az első ellenfeleket sem tudtam egyáltalán megsebezni, de onnantól rendszeresítettem egy mágikus sebzésre konvertáló kesztyűt(54%ot konvertál), és máris csak a madarakkal volt 1-2 esetben baj, de nem kellett nagyon izgatnom magam, gyorsan futok :D Bossokat pillanatok alatt öltem ott.
    Viszont amivel bajom van azok a játék végén, főképp a dzsungelben és az utolsó helyszíneken előforduló, kis kék lidércfények. Kicsik, nehéz őket észrevenni, és 2-3 lövéssel leszedik az egész életerőmet. Goldon ott sikerrel elbuktam a jó kis 81%os survival bonusomat, mert ha már egynél többen jöttek rám, már majdhogynem halott is voltam. És ezek a szemetek mindig 2-3asával jöttek :P
  • Dante73
    Az "új" BFG-s szeráfkámmal (lvl 31) elértem a karácsony szigetre. 3 alkalommal patkoltam el. Az első főboss ellen semmit nem ért a BFG, alig sebezte. Sőt, semennyire. Meghaltam. Visszamentem, és egy 150-es sebzésű pisztollyal estem neki. (Tudom, de nem igazán fejlesztem a többi fegyvert, mert BFG-s a szeráf) Eltartott egy darabig, míg leszedtem, viszont dobott egy zöldet. Jöttek a madarak... Nem lövöm le a poént, viccesek, megint elpatkoltam, mert nem vettem időben észre a trükköt. Innen vigyázva haladtam, nem is volt annyira nehéz, megcsináltam a szigetet, közben dobott 2-3 zöldet, majd a fő-fő boss után elindultam kifelé. Megint leszedett valami... Elindultam újra, erre exézett egyet, úgyhogy abbahagytam estére... (tegnap este)
    Szerintem kissé elméretezték a nehézséget, a játék többi részéhez képest. Jó meg minden, de kissé túl erősek az ellenfelek, legalábbis, egy részük. Mindegy, este folytatom a dolgot, végre ezen is túl vagyok...
  • TGWH
    Nos, a Tükröződő kisugárzás az pont a második ca csoportban van, szerintem arra gyúrj rá. 11 pont a képességre, 11 ca-t megtanulsz, és máris 45% eséllyel vered vissza a közelharcosok csapásait. Ha jól fejleszted az erősítés módosítóit, akkor a varázslatokat, és a távolsági fegyvereket is 33-33% eséllyel vered vissza, ami ugye nem rossz.
    Én most egy nehéz módú szeráfot kezdtem, 13. szinten egy sima bajnoktól megpusztult, nem tudom miért, eddig 2-3 bajnokot is lenyomott egyszerre, alig sebezték. A kobold törzsfőnöknél is csak 4 piros ital kellett, bár egy csak ilyen biztonsági lötty volt, nem lett volna rá szükség. Persze mentésem csak 8. szintről van.
    De a szeráf is lehet tükröződő shadow warior. Első csoportban lévő ca módosítójával 20-20% eséllyel kerüli el, illetve veri vissza a támadásokat és vagy a távolsági fegyverek sebzését, vagy a mágiát, most hirtelen nem tudom. Nem nagyon sebzik, kardokra gyúrok, bár lehet megbánom, mert piszok erős szálfegyverek és balták vannak az árusoknál...

Esik a havazik! :D
  • vidu01
    Jé azok mik a kezében, staffok? Ez elég speckó build lesz! Milyen skilleket vettél fel neki?
  • Drilla
    Én remélem, ezzel lesz esélyem:

Eddig nem menekültem senki elől
    lvl 19 closed HC
  • bepe79
    lvl 10 lett a Shadow Warrior-om, elertem a nagy varosba, es most vegig viszem a kek szinu quest-et is a fo-quest mellett. Ez az SW kari egy mas vilag, mint a Dryad volt a game elejen, a Shadow Warrior legyalul mindenkit, egyszeruen nincs ellenfele. Nagyon tetszik.. (: Vegre nem menekulok a sarga champion csontik elol, hanem egyszeruen szetszedem oket, meg akkor is, ha tobben vannak, a Dryad-al ez elkepzelhetetlen volt, meg akkor is, ha nem kereskedo skill-eket vettem fel eloszor, hanem celtudatosan a fontos skill-eket vittem. Itt a karim, mar van egy-ket sarga cucca is:

• bepe79
    Na, utjara inditottam a Shadow Warrior-omat most este, ezt mar nem HC modban viszem, mert szeretnem legalabb silver-en vegigvinni egyszer a game-et, ha mar elkezdtem vagy harminchatszor, es nem akarnam, hogy lehaljon Nimonuil-nal es kezdhessem megint elolrol. Most lvl 5, elso 3 skill-nek felvettem az Armor Lore-t, a Sword Lore-t, es a Death Warrior Focus-t, es Demonic Blow-ra gyurom a karit, meg ebbol kifolyolag Death Warrior agra. Itt a kari:

A hivatalos forumon mindjart utananezek, hogy a Death Warrior Focus felnyomasa utan bronze / silver / gold MOD-nak mit erdemes valasztani a Grim Resill.-nel meg a Demonic Blow-nal.
  • Titan
    Jelszó emlékeztető? Ott a gombja!
  • doncsabi
    nálam nem enged fel az internetre játszani nem fogadja el a jelszot
    hogy tudnám meg a jelszavamat ujra?
  • johnnie_walker
    Valószínűleg félreérthető voltam, de írtam is utána nem sokkal kiegészítést. Úgy értettem, odamész lvl 30-32 környékén teljesen mindegy milyen osztályú karakterrel _legelőször_ (mikor még soha nem jártál ott, nem tudod mire számíts), elkezded aprítani Nimonuilt, szépen megy lefelé az életereje, azt hiszed sínen vagy, de előjön rajta a Purifying Chastisement hatása (amiről sejtheted hogyan működik, hiszen volt Inq karid), aztán pillogtatni sem tudsz, úgy elpall, úgy megrozsol, hogy egy hétig aprószeget s****z. :D

Bocs a spoilerért, csak nem szeretném ha HC karijaid idő előtt otthagynák a fogukat, mert túlságosan siettél, és menteni sem vagy hajlandó (ami alapvetően nem baj ;)).
  • GPoWeR
    Én is árnyharcossal tolom, viszont duálkarddal, nagyon aprít
  • elitehun
    Én is árny harcossal tolom de én kétkezes baltával. Nem vok az a védekező típus :D
  • elitehun
    Akkor rakd fel az SP3-at sztem az a gond
  • jnc
    Amióta felraktam a legfrissebb nvidia drivert, a jéték érezhetően szaggatottabb lett, főleg a barlangokban. Ez normális?
  • envoka
    Driáddal végigmentem arany fokozaton is nulla halállal. Persze nem ilyen kereskedő skillekkel.
  • bepe79
    A petya a HWSW-n azt mondja, hogy van egy boss, aminel Dryad-al valoszinuleg nincs eselyem, en meg most hosszutavra terveznek, ugyhogy ma este vagy holnap (amikorra eltakaritom a tegnap este nalam tasrtott hazibuli romjait) inditok egy Shadow Warrior-t, es azzal aztan nem lesznek ilyen gondok. Egykezes kard + pajzs kombora gyurom, es Death Warrior-ra valoszinuleg, de ezt meg addig eldontom.
  • Rufios
    Hali
    technikai jellegű kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban
    felraktam majd patcheltem a 2.1.2.0-val ( magyar feliratos verzió), felment gond nélkül az egész és megy is szépen de minden alkalommal mikor játszom vele legalább egyszer megöli a rendszert:
    - explorer.exe hibát érzékelt ezért leáll
    - vagy csak felvillan egy pillanatra egy kék képernyő el se tudom olvasni mi van ráírva és automatikusan újraindul a gép
    - vagy a képernyő illesztőprogramja hibát érzékelt ezért leáll üzenettel fekete képernyő mehet a reset
    Mi okozhatja ezt?
    XP Professional integrált SP2-vel van a gépen (elvileg Sp3 kéne hozzá de nem kérte és a telepítésnél se volt gond)
    és DirectX 9.0c van a gépen.
    Ha valaki tudja mi lehet a probléma légyszi írja már meg
    Előre is köszi
  • menpe
    gonooosz
  • vidu01
    Csak lvl30ig megy a kari ugy hogy nem gaz.^^
  • Drilla
    HC dryad Ancient Bark nélkül? Szurkolok
  • Jhon Balu
    nagyon köszönöm a segitséget!
  • josi
    és ha magyar winfos van akkor természetesen azt válaszd ki!
  • josi
    ezt hiányolja
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    végre megvan a game,de amikor telepíteni szeretném akkor megjelenik egy ablak és azt irja ki-1155:A(z)G:\instmsi30.exe.fájl nem található.mi lehet a baj?
  • Sheol
    Igen arra mondtam, de TGWH is értette. :)
    Nekem még nem volt türelmem aranyig elvinni egyik karimat sem, így nem láttam, hogy lenullázza a teljesített küldiket, ami logikus is igazából. :)
  • josi
    Csak hogy ő arra mondta, egyetlen 1 küldetést sem csinált meg
  • TGWH
    Ha új nehézségi szinten kezded előröl a játékot, akkor minden küldetést újra végig kell csinálni, persze csak ha akarod. A térkép marad, azt nem kell újra felfedezni.
  • Sheol
    Ezt én is meegtaláltam, csak kisebb szinten.
    Ahogy nézem, annyira nincs sok unique tárgy, viszont több szinten is léteznek, kicsit más módosítókkal.
    Ilyenek a setek is, és szerintem ez eléggé el van így baszva.
  • McFrost
    Felvet több kérdést is a kép:D
  • Sheol
    Hogy a 'csába volt türelmed ezt a rengeteg küldetést megcsinálni?
  • envoka
    A képességre is rá kell tenni a 75 pontot (bónuszpontok nem számítanak bele), akkor lesz csak szakértelem.
  • Gabesz026
    Szevasztok!

Ezt most találtam

• rizsa1669
    végre most már én is aranyos vagyok
    már csak a 75. szint kéne és akkor jönnek a szakértelmek :P