• bepe79
    Na de hogy varhatjak el, hogy az ember felrakja a 2.10-et, amikor eltavolitottak a hivatalos patch-letoltogetos oldalrol es azota sincs ott? Az mas kerdes, hogy van kozvetett link, mert az FTP szerverukon meg valahol ott figyel, de aki megvette a jatekot, es nem olvassa egyik forumot sem, az nem tud errol, es halvany lila goze sincs, hogy miert nem megy fel a 2.34. Meg ugye azt sem varjak el tolem, hogy a 2.34 miatt az origi jatekomat uninstallalom (rosszabb esetben unaktivalom es ujra aktivalom), utana feltelepitem, rarakok ujra 5 patch-et (ehhez ugyebar letoltogetek par gigabyte-ot ujra, ha mar az installerek nincsenek meg azota), meg meg mindemellett a karaktert is mentsem ki, amirol az atlag-usernek szinten goze sincs, hogy hol a mentes, es hogy melyik file-t kell kimenteni. Meg amugy is: mifele hozzaallas ez, hogy azota is a ugy van fent a 2.34, es se egy hotfix-el nem javitottak, sem annyit nem bofog az Ascaron a hivatalos forumba, hogy bocs fiuk, mi b@sztuk el, a mi hibank, javitani fogjuk. Ha fizettem a jatekert es megvettem (marpedig ez tortent), akkor mifele support ez a penzemert?