• bepe79
    lvl 18 lett az uj ''fejlesztesu'' Dryad-om (kereskedo venaval megaldva) (: , es amint latjatok a kepen, sikerult mostanra teljes mertekben ellensulyozni azt, hogy elso ket skill-nek vettem fel az Enhanced Perception-t (Hatekony eszleles) es a Bargaining-et (Alku / Kereskedes), bar megmondom oszinten, hogy az elejen igy elegge odafigyelos a dolog, es csak halado usereknek ajanlanam a dolgot. Viszont most mar abszolut meghozza a gyumolcset a dolog, tobb olyan ruci is van fent rajta, ami +2 All Skill-es !!! Ja, es mivel tobb side quest-et csinaltam, pont amiatt, hogy az elejen felhuzzam a karit, ezert mar lvl18, de meg csak most kozelitek majd az elso boss-hoz. A kovetkezo skill szinten eletbevago, a kerdesem:

1., A Concentration (Koncentracio)-t vegyem fel, hogy a 2. buff-al (Ancient Bark) megerositsem es bevedjem a karit, vagy pedig

2., A Spell Resistance / Combat Reflexes kozul vegyem fel valamelyiket, hogy az azutani skill-nek felvehessem az Armor Lore-t, ami szinten az egyik legfontosabb skill?

Tudom, hogy ez egy nagyon jo kerdes, de most pont dontes elott allok. Amugy ime, itt a karim: