• TGWH
    Nagyon felerősítették a karácsonyi ellenfeleket... visszamentem Griffenboruogba, egy ütés egy ellen, semmi gondom. 60 képet csináltam a szigetről. Az utolsó ellenfél annyira nem volt vészes (a gyík), az előtte lévő egyáltalán nem (pajzsos páncélos izzé...), a ,,karácsonyfák'' viszont beszivattak. Hiába nyomtam a space-t vagy 5ször, egy italt nem volt hajlandó meginni. Egy gyors alt f4 szerencsére segített... azért ez már szemétség, miért nem iszik ha van italom? A végén már örültem hogy eljöttem arról a szigetről, főleg mert a legelején kaptam a legnehezebb ellent...
    A jutalom viccesnek vicces, de nem ér semmit. Már úgy voltam a végén, hogy inkább a játékot javították volna karácsonyi meglepi helyett...
    Egy jó set sisak esett, 61es páncélú. A mellvértem 80as kb., de a csizmám pl. cask 14-es.
    Arra jó volt a havas sziget, hogy léptem 3 szintet (29-es vagyok), de sztem kevés tp-t ad a főellenek ellen. 3800at kaptam pl. az utolsóért, kicsit kevés... főleg a kék itókával... na nembaj, megvan, most teljesítek pár küldetést, és megyek a hátasért. Igaz már a falu után oda akartam menni, csak kaptam egy kölkök aki Griffinboroughba kellett cipelni.