10030
  • DORSANAX
    Akkor nálad már járt a Jézuska,jó neked.
  • Sheol
    Thylysium (az elf főváros) kikötőjében van egy kobold hajós, azzal kell beszélni, és elhajózni a térkép ÉK-i részén lévő szigetre.
  • wedge31
    Thylysiumban az elf fövárosból indul a küldi egy koboldtól.
  • rage
    Nálam olyan probléma merült fel, hogy éjszaka, vagy barlangok bizonyos részein minden fény eltűnik, egyedül a karakter feje fölötti ábra látszik. Full tök sötét van bizonyos pontokon.

Most kérdés, hogy ezt a patch okozza-e vagy a 180.84-es beta driver, ami a GTA-hoz kellett ?
  • Norec79
    tt lehet megtalálni az odautat: "Hint: The Christmas Island is shrouded in mystery so you can't see it on the world map. To begin your journey to it, find and speak to the Kobold in Thylysium, then sail to the port he unlocks."
    Lefordítaná valaki, Egy kukkot se beszélek angolul.
  • Sheol
    Na, gyerekek végigtoltam az új havas tájas/karácsonyos küldit.
    Hatalmas móka és hangulat; mindenki irány megmenteni a Karácsont!

Itt lehet megtalálni az odautat: "Hint: The Christmas Island is shrouded in mystery so you can't see it on the world map. To begin your journey to it, find and speak to the Kobold in Thylysium, then sail to the port he unlocks."

Új bossok, sárkány, és persze ajándék a fa alá.
  • árnyharcos
    küldivel lehet odajutni ha miden igaz
    alig várom h hazaérjek a melóbol és kipróbáljam :D
  • DORSANAX
    "* Új textúrák és tárgyak az új, havas környezethez igazítva
    * Tovább hangok a havas tájhoz"
  • DORSANAX
    Természetesen az "ELITE" nem számít neki,mert az csak tömény grafika a"pak" mappában,bár érdekes volt,mert"sector"fájlokat is felülírt...
  • rage
    A havas tájakat nagyon hiányoltam, hogy kihagyták, hiszen az előzetes képekben voltak. Úgyhogy örülök neki, ha felment a patch, meg is keresem, remélem, nem a világ végén van valahol :)
  • rage
    Most a vizsgálódásnál tart épp...
  • DORSANAX
    Szerintem ennek nem kell,majd vizsgálódik egy ideig illegális fájlokat keresve,aztán felnyomja azt a 265 MB-ot.
  • rage
    Látom van új patch. Ennek is kell az install során 3 giga hely a C-n?
  • wedge31
    Az elözö patch is nagyon bejött ez meg abszolute.
    Lehet szidni a játékot de most a sok éves játékmultambol nem ugrik be más játék amelyik ilyen magyar suportot kapott volna ,söt biztos hogy ilyen nem volt.

Ezek a patchek meg szerintem egyre jobbak.
  • DORSANAX
    Szerintem felteheted,de érdemes akkor újat indítani,nemtom.
    Azt viszont nem írtam,hogy ahogy beléptem a játékba az elmentett helyen még 2.31.0-ás koromban,ott hirtelen rögtön odavarázsolt nekem egy boss sárkányt ezzel a 2.34-es patchel.Mondanom sem kell,hogy azonnal legyalázott.
  • tomcsa4
    Elméletileg bug. Mintha azt mondták volna, hogy szett cucc csak az aktuális karinak esik. Bár ha jobban belegondolok (láda) lehet hogy csak az esélyét vették vissza. Lottóznod kéne:)

Másik: ne csak azért vegyél játékokat, nehogy éhen haljanak a készítők (mert akkor vedd meg mind). Szedd le, nézd meg. Pl ott a GTA4, mely kritikán aluli. És nem is lesz máshogy, figyeljétek meg! Sacred 2-nél meg kapod a javításokat, a játék már ugye bőven élvezhető, simán jó. És klassz is! A védelme és a kiadó hozzáállása pedig díjat érdemel!
  • bepe79
    lvl 14-es a Dryad-om, most erkeztem el (tudom, kicsit koran, ugyhogy leszek is gondban) az elso boss-hoz.
    A Ravaged Impact CA-mnak mar elfogadhato a regen ideje, mert jo sok pontot pakoltam a Capricious Hunter Focus skill-re, viszont nem sebez valami nagyot, mert meg csak 3-as szintu. Majd probalom a vine skill-emmel leragasztani a behemotot, az a baj, hogy csak 5.1 sec-re ragasztja le, az alatt meg sokat nem fogok rajta sebezni. Most igy nez ki a kari:

• josi
    beteszed a ládába a közösbe,és ha indítasz más fajta karit akkor tudod használni.
  • Dante73
    Hát ja, ha valaki warezol, akkor legalább ésszel tegye... Figyeljen, okuljon. És hacsak nem kirívóan szar valamiért a játék, (objektív okok miatt!) hallgasson, de bölcsen. Egyet értünk!
    Hogy on is legyek végre egy kicsit...
    35-ös a szeráfom, és most nagyon nekiállt sárgákat dobálni, alig-alig kapok fehéret-szürkét. Ezek szerint, majd új kari előtt tegyem fel a patch-et, hacsak nem akarom bukni a karit?
    Más; Túl sok zöldet eddig nem kaptam, de eddig mindig saját karimhoz való esett. Most viszont a Szeráfom egy Elf-nek valót kapott. Ez bug vajon, vagy normális? Én nagyon meglepődtem, ugyanis mihez kezdjek vele? A másik karim Driád, annak nem jó... Mindegy, indítok egy Elf-csajt is.
  • DORSANAX
    Nekem semmi kifogásom nem volt azzal kapcsolatosan,amit írtál.Természetesen én sem veszek meg mindent,sőt...Viszont azzal számolni kell a jövőben,hogy egyre keményebb lesz a játékok védelme és bizony egyre nehezebb a warezolás,meg kell venni,vagy legyen akkor valaki tényleg talpraesett,és ne mindég "krokodilban" figyeljen,hogy a többiek esetleg hogyan oldják meg az "ingyenjátékot",és akkor utána még fikáznak is.
    Az új patchet felraktam,50-100 aranyakat dobál nekem a 27-es Szeráfomnak és rettenetesen gyenge fegyókat.Idáig nem volt ilyen gyenge ez nálam,tök olyan,mint egy 7-es szintü karakter,de nem sírok,most megint kezdhetek egy új Szeráfot...
  • Dante73
    Arra próbáltam utalni, hogy azért akad különbség fikázás, és fikázás közt. Egy NFSUC-t, egy GTAIV-et lehet fikázni, akár eredeti, akár nem...
    Ha valaki meg nem tudja merre áll arccal, hát... igen. Valahogy télleg az a feeling, hogy mennyit belefeccölt, oszt' még nem is tetszik neki.... Na ez már a szánalom kategória.
    Nem vagyok szent, szerintem most is a letöltött verzió működik a gépemen, csak regisztráltam, a könyv hátulján levő kóddal. Sajnos annyi az "átverés", azaz a szép, jól hangzó reklámszöveg, és annyi emellett a szar port, vagy éppen eleve trehány munka, hogy én ezt az "önvédelmi" módszert alkalmazom. Nem azért, mert tartozom ennyivel a kiadónak, fejlesztőnek, (bár ez is igaz, ha már TISZTESSÉGES munkát végeztek) hanem magamnak tartozom vele. Nem azért met nem tudok tükörbe nézni, de azért, bárhogyan is nézzük, lopás... Ezért is tartottam nagyon is tisztességesnek az Ascaron eljárását. Töltsd le, nézd meg, ha tetszik, vedd meg, ha nem, akkor nem... Most sem tudom, van-e már működő verzió, de nem is izgat...
    Ami pedig a belepofát illeti, np. Én is csak belepofáztam, közöm meg mint esze bizonyos fórumozóknak.... (akinek nem inge....)

So...
  • rizsa1669
    köszi szépen a választ, akkor nyugodtam felveszem :P
    igen, árnyharcos vagyok :D
    a 28-as szintű Inkvizítoromat most egy idei pihenni hagyom és most egy 12-es szintű árnyharcosom van :D
  • árnyharcos
    nyugodtan vedd fel
    egyik karinak sem árt az a skill a -reg time és a 2 buff miatt :)
    a harcművészetek regen idejét csökkenti mint nálad például a demonic blow
    (ha jól emlékszem árnyharcos vagy te is:))
  • rizsa1669
    hello
    annyit szeretnék kérdezni hogy a koncentráció azokat a skilleket csökkenti amik akkor jönnek elő ha megnyomom az E betűt?? mert az iszonyú jó lenne és azt venném fel köv. skillnek.
  • Sheol
    Teljesen váratlanul ért az új patch/content update, de azt kell mondjam, hogy nagy riszpekt az Ascaron team-nek, hogy folyamatosan csiszolják, fejlesztik a játékot, és figyelnek a felhasználók ötleteire, sirámaira.
  • TGWH
    Na, elfecske jeges tüskéi csökkentek, ahogy meg lett jósolva.
    Csinálok egy képet hogy milyen volt, milyen lett :D majd
  • DORSANAX
    "* Lehetséges volt nagyobb szintű tárgyakat kovácsolni alacsonyabb szintű fegyverbe és páncélba. Így egy kicsit túl erős tárgyak jöttek létre. Mostantól a kovácsolt tárgyak legmagasabb szintje a tárgy új szintje lesz.
    * A tárgy bónuszoknál a „+x minden harcművészetre” nem működött helyesen."
    Megint felborul a házirend...
    És hol vannak a crash out problémák?
  • árnyharcos
    "* A nagy gépezetnél a nagy gépezet negyedik őrzője néha meghal még tétlen állapotában is. Ennek köszönhetően ez az utolsó nagy harc kimaradt."
    ez nem jó
    nem meghal a gépezet hanem meg lehet ölni
    "...the Big Machine could sometimes be killed while
    it still idled..."

haverommal ez meg is történt, csak ütötte a gépet az meg sem moccant és amikor elfogyott az élete bejött az outro :D
    én meg csak lestem
  • dante3
    Jöhet!
  • DORSANAX
    1.Sajnos a 2.31.0-ás patch valóban bezavart azoknak,akik előtte 2.12.0-val játszottak.
    2.A technikai problémákat kellene az Ascaronnak megoldania,/Pl.fagyások/és nem állandóan 500MB-os "újításokkal"foglalkozni.
    3.Meg kellene értenie egyeseknek,hogy bizonyos játékoknál elkerülhetetlen,hogy legálisan megvásárolják.Én sem vagyok szent,de villanyszámlára is elköltöttek már a letöltéssel is egy rahedli pénzt az emberek és még azon görcsölnek,hogy nem működik rendesen,stb.
    4.Ha van egy warez játékom,akkor a megfelelő helyen és fórumban,vagy a netes keresőmet használva megpróbálom megoldani a dolgaimat.
    5.TGWH-nak igaza van,mert tényleg ez a módi,hogy azt sem tudja az illető,/itt nem M.A.D.-ra gondolok/hogy merre van előre,de fikiázik,mert dühös,hogy annyi "energiát" belefeccolt,oszt még mindég nem megy rendesen.
    5.Bocs,hogy beledumáltam
  • Sheol
    Aztakurva!
  • vandyke
    Karácsonyi patch tartalma:

* 24 új, felszíni terület és 6 további föld alatti.
    * Új textúrák és tárgyak az új, havas környezethez igazítva
    * Tovább hangok a havas tájhoz
    * 20 új lény
    * Új NJK-k
    * Egy új küldetésfolyam
    * További páncélszettek minden karakter számára
    * Új fegyverek és páncélok

Javítások:
    * A régi mentett állományokat nem lehetett betölteni a patch feltelepítése után, ha a régi mentésben lévő karakter kezében volt egy tárgy (egérmutatóval fogva) a mentés időpontjában.
    * A 61-es szint feletti karakterek nem hozhatnak létre játékcsatornát (csak csatlakozhatnak egy meglévőhöz).
    * Néha, az újraélesztő monolitnál történő újraéledés kapcsán a karakter egy rossz helyen jelenik meg a térképen, ami egy zsákutcába vezet.
    * A nagy gépezetnél a nagy gépezet negyedik őrzője néha meghal még tétlen állapotában is. Ennek köszönhetően ez az utolsó nagy harc kimaradt.
    * Kristályszörny: A fénysugár kiegészítő nem forgott, ami zavart okozott, hogy a hős miért is bénult le.
    * Mikor a alt-tab segítségével elhagytad a játékot, majd visszatértél, akkor a hátason lévő hős helyzete megváltozott.
    * A templomőr „Híres lövése” „Geller” módosítóval kombinálva: A lepattanó lövedékek nem okoznak további sebzést az első lepattanást követően.
    * A templomőr „Harci riadója” „Roham” módosítóval kombinálva: A támadóérték növekedése nem volt látható részletező ablakban.
    * A templomőr „Felszentelt csapása”. A jéggé történő sebzés-átalakítás tűzelementálok esetében méregsebzéssé alakul át.
    * Az elfek „Lángviharával” nagyobb sebzést lehetett elérni.
    * Az elfek „Tűzdémonja” „Élénkítéssel” módosítva: A megnövekedett sebzés csak azt követően volt látható, hogy változtattál a harcművészet
    rekeszben. Az új sebzés most már azonnal látható.
    * Az elfek „Hegyes tüskéi” túl sokat sebeztek, és túl nagy sebességcsökkenést okoztak a játékban, ha éppen főellenfél ellen használtuk.
    * A „Tűzdémon” és a „Halódó gyűlölet” erősítések automatikusan újraindultak. Mostantól újra manuálisan kell őket újraaktiválni.
    * Az inkvizítorok „Könyörtelen csonkolása” nem működött helyesen távolsági fegyverek esetében.
    * Az árnyharcosok „Összegyűjtött lelke” „Hadifelszerelés” módosítóval együtt túlságosan nagy ellenállási értékkel rendelkezett.
    * A szeráfok „Arkangyal haragja” „Sortűz” módosítóval: További tűzlabdák jelentek meg, de a sebzés nem csökkent.
    * A driádok egyik harcművészet mozdulatának végén hibásan újabb
    dobócsillagot vagy kést küldött ellenfelére.
    * A driád melletti karakterek „Halódó gyűlölete” többé már fekszik ki egy bizonyos időt követően.
    * Lehetséges volt nagyobb szintű tárgyakat kovácsolni alacsonyabb szintű fegyverbe és páncélba. Így egy kicsit túl erős tárgyak jöttek létre. Mostantól a kovácsolt tárgyak legmagasabb szintje a tárgy új szintje lesz.
    * A kovácsolt tárgyakon lévő rekeszek nem működtek minding megfelelően.
    Mostantól az ezüst rekesz 7% bónuszt, míg az arany 15% bónuszt fogadni.
    * A tárgy bónuszoknál a „+x minden harcművészetre” nem működött helyesen.
    * A szörnytámadásoknál a mozgáselhomályosítás hatás túl sokáig tartott.
    * Az audio beállításoknál a „karakter a középpont” opciónak nem volt semmi hatása 5.1-es beállítások mellett.
    * Több hanghatás került javításra a főellenség harcoknál, a gyilkolásoknál és az egyedi tárgyak esetében is.
    * A t-mutáns emberek elfek, valamint az új kis-főellenségek hiányzó hanghatásai javításra kerültek.
    * Minden hang korábban kis pattogással kezdődött.
    * Egyjátékos koop: Mikor elindítottál egy egyjátékos játékot nyílt hálózati módban, akkor a szervernek nem volt neve. Mostantól ennek a neve karakterneve XXXX lesz. Itt az XXXX egy négyjegyű, véletlenszerű szám.
    * A folyóknál ködfelhő volt vízcsobbanás helyett.
    * A hátizsákban „Celrahil kesztyűjének” képe hiányzott.
  • árnyharcos
    itt a link ami az újításokat/változásokat írja le :)
    szemezgessetek belőle, nekem az új setek új mobok és az új havas rész tetszik a legjobban :D
  • McFrost
    EZ de jó:)

Csak azt nem vágom, hogy az új küldik hol lesznek? Remélem a havason :)
  • bepe79
    lvl 12 lett a Dryad-om (Capricious Hunter), az elsodleges CA-m (Ravaged Impact) mar MOD-olva van, meghozza mindharom MOD-al. Kezd megerosodni a kari, ugyhogy ugy dontottem, megsem bizrom megallni, hogy ne legyen Bargaining, mert oriasi elonyhoz jut a kari a Bargaining (Alku) altal a +x Capricious Hunting Focus cuccokkal es a +x All Skill cuccokkal. Ugyhogy felvettem az Enhanced Perception-t (mert termeszetesen Dryad-nal fel kell venni egy teljesen felesleges skill-t ahhoz, hogy felvehessem az Alku-t), es a kovetkezo lepesben felveszem majd a Bargaining-et. Tudom, hogy ez nagyon veszelyes jatek lesz, mert vannak ezerszer fontosabb skill-ek. A terv a kovetkezo: lvl18-nal felveszem a Bargaining-et, es utana lvl 25-ig rakok 5 pontot a Combat Reflexes-re, hogy felvehessem az Armor Lore skill-t (mert termeszetesen azt sem lehet csak am ugy, mert a hatso sorban van a CA-csoportban...)

Itt a kari:

• árnyharcos
    hehe pár napja már pihentetem az árnyharcosomat de, ma este biztos véres lábnyomokat fogok hagyni az új havas területen :D
  • vandyke
    sziasztok!

Letölthető a 2.34-es patch.

üdv,
  • Dante73
    Azért, akadnak gondok a játékkal... A kifagyások nagyon bosszantók, az, hogy a patch megkavarta a kari fejlesztését, szintén elég kellemetlen, mert ugyan a magyar verzióra a magyar tapasz megy csak fel, viszont sehol egy leírás az oldalon, ami elmagyarázná magyarul, miről is van szó.
    Tehát gondok akadnak... DE! ettől még maga a játék nagyon is jó, és korántsem félkész. Nincsen olyan játék, ami tökéletes. Ott a GTAIV... Hú...
    És itt jön be az, amiben nem értünk 1et.
    Én, minden játékot lekapok, tesztelek, és döntök, hogy megveszem, vagy törlöm. Ennél a játéknál ezt ráadásul szabad is.
    A GTAIV-t megrendeltem, előrendelésben, de azért (hála az égnek) lekaptam, megnéztem, majd visszavontam a rendelésem. És, hiába nincsen meg a játék, fikázom, ahol érem, és jogosnak érzem. Tehát, hogy ki mit vesz meg, nincs egyenes arányban azzal, ki mit fikáz.

Megint más kérdés, hogy ez a játék kategóriájában abszolúte nem nevezhető rossznak, félkésznek pedig szintén elég nagy marhaság nevezni.

Ha jól tévedek, MAD gondja az volt, hogy gyilkolászni kell, agyba-főbe. Nos ott a SIMS, abban nem kell, de az összes többi erről szól. Pláne egy hack n' slashben... Abban is érzek némi tévedést ugyan, hiszen, bár tagadhatatlan a gyilok ténye, mégis inkább a karakter fejlesztéséről, a "világ" bejárásáról szól a játék, legalábbis, nálam.
    Tehát (szerintem) MAD eleve hibás érvrendszerrel állt a dologhoz, így sok szót nem is érdemel a dolog.

Peace!
  • bepe79
    Az official forum utmutatasat / ajanlasait kovetem a Dryad-om CA-inak MOD-olasanal, igy a Capricious Hunter CA-csoport Ravaged Impact CA-janak MOD-olasanal a Perforate, a Breach, es a Doubleshot-ot valasztom. Azert perforate (bronze mod), mert a masik csak poisonos damage-et ad, es az immunis ellenekre nem hat, azt tanacsoltak, hogy azt nem erdemes felvenni, silver MOD-nak Breach, mert a masiknak nincs gyakorlati haszna, a gold MOD-nal pedig egyertelmuen soubleshot, amivel tobb projectile-t bocsatok ki. A Darting Assault MOD-al meg varok, mert az nem ilyen egyertelmu.
  • TGWH
    1, nem kérdéssel feleltem
    2, már a demóval sem voltak nagy bajok, a félkész jelző hatalmas túlzás
    3, már a 2.12-vel sem volt semmi gond (attól hogy lefagy óránként, még jobb játék mint egy sims vagy egy cod 5 a maga pár napos játékidejével. Megszoksz vagy megszöksz, ennyi az egész. Meg lehet szokni a hibákat, mert van annyira jó játék, és engem pl. nem zavar ha óránként lefagy, mert úgysem játszok 5-6 órát folyamatosan.)
    4, az hogy a másolt játékod nem működik, az azért lehet mert másolt. Pl. 10envalahányas szinten nem kapsz 1 xp-nél többet, vagy egyéb vicces esetek is voltak, hogy miket képes művelni egy másolt játék, még egy jónak hitt crackel is.
    5, kit érdekel hogy nem voltam ott a c64-es időkben. Amúgy volt c64-em, és remek móka volt, főleg a kazettaolvasó. Nem a kor számít. Hiába tartozol az idősebb kategóriába, hogy ha ugyan annyi eszed van, mint egy 11 évesnek, attól még nem leszel jobb nála. Te beszéltél hülyeséget (kétszer is!), nem én. Továbbra is tartom a véleményem, miszerint csak azok fikázzák a játékot, akik nem vették meg (persze vannak kivételek, pl. aki egy hónapig kínozta magát, mert nem tetszett neki a játék. Akkor minek vette meg?).
    Attól meg végképp a falra mászok, ha v.ki úgy fikázza a játékot, hogy közben leszedte a netről. Ha már annyi vér nincs a pucájában hogy megvegye, akkor maradjon kussban. Vagy játsszon a többi 350 letöltött játékával, ha azok jobban tetszenek neki. Ha megveszi, akkor meg vegyen meg olyan játékot, amiről tudni fogja hogy megérte a pénzét.