• Dante73
    Szerintem a GTA4 egy kifejezetten jó játék. A portja viszont... Nem találom a megfelelő kifejezést, szerintem nem is létezik. Ehhez képest a kínai cipők minőségi termékek. Valami iszonyat! Az NFSUC úgy trágya, ahogy van. Szerintem nem csak ez utóbbi, hanem az előbbi is tuti bukás, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne rá igény! Autós játékokról szólva, ki van éhezve a PC-s tábor. Több százan játsszuk a 2 éves TDU-t... (innen az SG-ről) Pedig, nagyon sok szempontból elavult mára, csak nincsen más. Itt a minőség a legfőbb gond. A szart el lehet adni egyszer, el lehet adni kétszer. Háromszor már necces, negyedszerre nem fog sikerülni...
    Egyszerűen, nem értem a dolgot. Ezek, (mármint a kiadók) úgy gondolják, hogy a marketingesek varázslók? Mert nem a termékkel, hanem a reklámmal próbálnak nagyot alkotni.
    Én is az előző rendszerben szocializálódtam, és bevallom, kissé furcsának is érzem a jelenlegi világot, ami körülvesz. Nem a politikai változások miatt, nem azért, mert láthatólag a pénz az isten, hanem mert alig találkozom NORMÁLIS emberrel. Vannak, akiknek TETSZIK az új nfs, azt mondják jó! Vannak akik szívatják saját maguk a GTA4-el... Nem is kevesen. (Jellemzőnek is érzem, hogy itthon nem akkora bukás az NFS) Emberek képesek a warez kérdést a tilos a warez feliraton begépelni, (majdnem) minden topik tetején ott a FAQ, és egy oldalon 30-an kérdezik meg azt, ami 3 sorral lejjebb le van írva...
    Sokszor már félek, hogy esetleg ragályos a hülyeség. Nem mondom, nekem is megvannak a magam hülyeségei, és toleránsnak is érzem, tartom magam, de azért van egy határ, és szerintem ezen a határon a mai átlag rég átlépett. Divat hülyének lenni?
    Mindegy, hagyjuk, csak a hozzászólásaitok olvasva kibukott belőlem az érzés, miszerint; "Bezzeg az én időmben"... Tudom, hülyeség, nézzétek el nekem...
    Na off OFF!
    ON!