• DORSANAX
    Elhatároztam,hogy ebben a témakörben már nem szólok,de nem tudom megállni.Csak röviden annyit erre,hogy a kiadónak sem ártana a piacot felmérni és tudnia kellene,hogy mibe érdemes "befektetni".Én nem ott látom a problémát,hogy "ott az EA, évről évre rosszabb lett a nfs, most jött el a nagy bukta",hanem azt kellene egyáltalán meggondolni,hogy érdemes e manapság ilyen témakörű játékokat készíteni.De ha már ez az irányvonal és úgy látják,hogy kell az embereknek,akkor valóban viseljék a következményeket és nem kell sírni,hogy kevés fogy belőle,még akkor sem,ha teszem fel a játék kitünőre sikeredik...
    Hogy mire van igény?Azt gondolom nem kell senkinek magyarázni pontosan itt ezen a fórumon,hogy milyen szinten van manapság az értékitélet úgy az irodalomban,a TV műsorokban és egyéb területeken az életben.Igényes és technikai szempontból jól futtatható,jól optimalizált játékokat kell csinálni,Kemény a piac,viselniük kell a rossz döntéseik következményét.Sajnos ez ilyen egyszerű szerintem...