• Dante73
    Arra próbáltam utalni, hogy azért akad különbség fikázás, és fikázás közt. Egy NFSUC-t, egy GTAIV-et lehet fikázni, akár eredeti, akár nem...
    Ha valaki meg nem tudja merre áll arccal, hát... igen. Valahogy télleg az a feeling, hogy mennyit belefeccölt, oszt' még nem is tetszik neki.... Na ez már a szánalom kategória.
    Nem vagyok szent, szerintem most is a letöltött verzió működik a gépemen, csak regisztráltam, a könyv hátulján levő kóddal. Sajnos annyi az "átverés", azaz a szép, jól hangzó reklámszöveg, és annyi emellett a szar port, vagy éppen eleve trehány munka, hogy én ezt az "önvédelmi" módszert alkalmazom. Nem azért, mert tartozom ennyivel a kiadónak, fejlesztőnek, (bár ez is igaz, ha már TISZTESSÉGES munkát végeztek) hanem magamnak tartozom vele. Nem azért met nem tudok tükörbe nézni, de azért, bárhogyan is nézzük, lopás... Ezért is tartottam nagyon is tisztességesnek az Ascaron eljárását. Töltsd le, nézd meg, ha tetszik, vedd meg, ha nem, akkor nem... Most sem tudom, van-e már működő verzió, de nem is izgat...
    Ami pedig a belepofát illeti, np. Én is csak belepofáztam, közöm meg mint esze bizonyos fórumozóknak.... (akinek nem inge....)

So...