10030
  • Rufios
    köszi szépen az infót
    így már okés a dolog
  • Rufios
    erdetiben akarnám megvenni a game-et csak előtte ki akarom próbálni egy letöltött verzióval hogy fel lehet-e rakni és el lehet-e indítani internetkapcsolat nélkül, mert az sajnos nincs
    ebben kellene segítség ha tud valaki segíteni írjon
  • envoka
    Nem kell hozzá net kapcsolat.

"...A játék kézi módon történő aktiválása :
    Ha nem tudod a játékot online aktiválni, akkor azt megteheted manuális módon is. A következőkben lépésről lépésre leírjuk, minként lehet gyorsan és könnyedén végrehajtani az aktivációt:..."

A többit itt olvashatod

• Rufios
    és hmm ha nem legálisan akarom telepíteni akkor meg lehet oldani?
    mert úgy tudom a termék aktiváláshoz is kell a net meg a telepítéshez is
  • DORSANAX
    A legális telepítéshez kell a netkapcsolat,a játékhoz már nem kötelező.
  • Rufios
    hali

az érdekelne hogy meg lehet-e valahogy kerülni azt a játék telepítése és használata közben hogy net kelljen hozzá.
    Mivel otthon nincs netem csak haver szedi le nekem a cuccot.
    Ha valaki tud megoldást írja már meg.
    Előre is köszi.
  • Sheol
    Ha 15% alá esik az ellenfél hp-ja, akkor dupla sebzéseket fogsz ütni.
  • rtfmZoli
    Másik: Ha túl magas a szörnyek szintje hozzám képest, attól még megkapom értük a maximum XP-t?
  • rtfmZoli
    silveren érdemes a küldiket is csinálni?
    Bronzon csomó küldit csináltam, de most kicsit hentelhetnékem van(bronzon egy idő után (mocsártól)csak a főküldiket csináltam meg, addig szinte mindet)
    Ja és a karakterem:

Itt tudja valaki, hogy mit jelent a gyűrűnél az, hogy opponent level to death blow 15% ?
  • johnnie_walker
    Szerintem érdemes lehet, ha még sokáig játszani kívánsz vele, főleg hogy annyi üres slotod van. ;) Bár a hatékonyabb észlelés nem tudom mennyit segít a +all silles cuccok begyűjtésében, olyat inkább a boltosoktól lehet szerezni alkuval. De még nincs nagy tapasztalatom ebben, én is csak nemrég kezdtem "zöld" skilleket próbálgatni.

Ez az EXP-anomália visszajön a későbbi nehézségi szint váltásokkor is. Ha expet akarsz farmolni, érdemes az előző szint utolsó portálja (Windswept Fortress, nem tudom a magyar nevét) utáni völgyben a démonokat gyepálni potion of mentor folyamatos szürcsölésével. :)
  • jnc
    Egyedül a küldetéseket nem jegyzi meg, azokat külön tartja nyilván az egyes szinteken. Tehát ha visszalépsz bronzba, akkor az azon a szinten elvégzett küldetéseid készként lesznek nyilvántartva, míg így ezüstön elölről kell kezdened. Nem tudom hol jársz, de ha az elején, akkor ajánlott ezüstben újra kezdeni, mert különben soha nem fogsz szinteket lépni. Én kb. az 8 szint környékén kezdtem így újra, mert meguntam, hogy koboldok százait aprítom 1-2 XP-ért. Amúgy is idegesítő tud lenni, az állandó újraéledésük, de ha már így van, akkor legalább kapjak is értük valamit...
  • vidu01
    Na végre átléptem aranyra én is a serával:

Szóval akkor érdemes lenne felvenni a hatékonyabb észlelést neki?:) Ráférne valami dropjavító skill mert eddig még olyan cuccal nem is találkoztam ami +all skillt adott volna.
    Egyébként azt vettem észre hogy itt az arany fokozat elején jelentősen visszaesett a kapott XP mennyisége 2000 körül kaptam silver végén itt meg mobonként olyan 700at talán.
  • DORSANAX
    Rövidgatyás Inkvizítorod nincs?
    Csak azért,mert az is nagyon jól nézhet ki.
  • DORSANAX
    Azért valami backupot csinálhattál volna a mentésedről.
  • DORSANAX
    Én úgy tudom,hogy a szinted is megmarad,de a küldetésekre már nem emlékszem biztosan,pedig régen én is léptem át így fokozatot...
  • imcsuka
    Bocs a buta kérdésért de átmentem bronzból ezüst nehézségbe és az összes küldit kezdhetem elölről..akkor most mi van? Igaz a térkép bejárt részei ismertek maradtak + megmaradt a szintem de az összes quest a nulláról indul megint?
  • DORSANAX
    Bocs,mint a sajátodat,úgy nem,csak úgy ahogy kaptad,de lehetséges variálni,csak kicsit macerás...
  • DORSANAX
    Igen,csak bemásolod a mentésedbe a Documents and Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Ascaron Entertainment/Sacred 2-be,oszt mehet...
  • árnyharcos
    jajj ne is említsd a rövidgatyókat :D
    szinte egész silveren és goldon egy rövidgatyában szaladgáltam mert nem pottyant jobb :D
    végre platinán pottyant egy zöld hosszú gatya ami fényévekkel jobb volt a boxernél :D
    gondolhatod mi történt pár órán belül...
    egyik szörnyi kidobott egy zöld rövidgatyát ami annyival jobb volt a hosszúnál, hogy kénytelen voltam felvenni xD
    arról ne is beszéljünk, hogy a cipóm hogy néz ki :D
  • repvez
    arra van lehetöség hogyha valakitöl kaptam egy mentett karaktert akkor azzal a karakterrek ugyan ott folytassam mint a sajátommal?
    elég a saját mentésemmel egyezö nevet addni neki vagy ez nem megoldható
  • wedge31
    És még nem láttál mindent van rövidnagrágom is
  • árnyharcos
    hahahaha
    az a macisisak meg a böhöm kalapács együtt nagyon vicces :D
  • wedge31
    A negyedik karim is aranyon van.

Jöhet az elf
  • Sheol
    A Tangled Vine a kobold törzsfőnököt nálam lefogta, szét is perforáltam az irháját seperc alatt egy jó kis blowpipe-al.
    Alapból 5 mp, moddal 7 mp, és úgy néztem, hogy nem lehet feljebb tornázni ezt az időt.
    Viszont a regen ideje nálam most 3 mp, szóval nincs gond, csak castolgatni kell ha nem tudom kinyírni a delikvenst 7 mp alatt.
  • bepe79
    Van itt meg valami: a blowpipe-nak (kopocso) nincs repulesi ideje, tehat azonnal sebez az ellenfelen !!! , ellentetben az ijjal, es amig a blowpipe-al mozgo ellenfeleket is el lehet talalni, addig az ijjal nem (lehetetlenseg, nalam sem talalja el oket). Szoval ez ket oriasi elony a blowpipe / kopocso javara, de nekem meg is az ij jon be sajna, mert a pipe olyan idetlen.. Egyebkent most arra is ramegyek, hogy az evade-et felnyomom, es gyakorlatilag el sem fognak talalni az ellenfelek, lesz kb. 10% eselyuk, hogy megussenek (bossoknak is), ami kb. azt jelenti, hogy 10 utesukbol 1 talalna be kb, de addig meg mar reg meghaltak.
  • M.A.D.
    Szerinted? dééék!
    Kérdésre kérdés!
    Na on! Nem offolok! Ő még sehol sem vol a C64-es években.
    Én kérek elnézést!
  • bepe79
    Kerdes: a hivatalos forumon olvastam, hogy a Dryad-nak a Tangled Vine CA-ja nem csak a sima MOB-okat, hanem a BOSS-okat is ugyanugy leragsztja, ami nem egy rossz dolog. Az en Dryad-om ugyan Capricious Hunter fejlesztesu, de ettol meg fejlesztem ezt a Tangled Vine CA-t is parhuzamosan az enyeim mellett. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy hanyas szinttol ragasztja le az ellent korrekt idore? Mert pl. azzal nem megyek sokra, ha 3 masodpercre ragasztja le a boss-t, de ha valahogy felhuznam fel percre, akkor az mar egy korrekt dolog lenne, mert az alatt a MOD-olt Ravaged-el ki tudnam nyirni. Tehat a fejlesztese noveli a leragasztasi idot is? Ha igen, szintenkent kb. mennyivel? Sajnos MOD-olni nem fogom tudni, hacsak fel nem veszem a Capricious melle a Nature Weaver Focus skill-t is.
  • DORSANAX
    Nem kell újrakezdeni.
  • imcsuka
    Sziasztok!

Bronzon nyomom a gammát és már a sivatagnál tartok, de eléggé zavar a lassú szintlépés. Ha most átmegyek ezüstre, akkor újra kell kezdenem az egész játékot? Mert akkor inkább maradok a mostani nehézségnél...innen már nem kezdem előlről...
  • bepe79
    Na, igy mar mindjart masabb picivel a Dryad-om, utjara inditottam, es most nem kellett az Enhanced meg a Bargaining miatt skill-eket es pontokat pazarolni, es mindjart erezhetoen erosebb. Eddig a 4 eletbevagoan fontos skill-t vettem fel (Capricious Hunting Focus (az en fejlesztesemhez kello regen csokkento skill), Ranged Weapon Lore (Tavolsagi fegyver hasznalat), Combat Reflexes (elkeruli a critical hit-eket (remelem) es elkeruli a tamadasok tobbseget) es Concentration (Koncentracio, a 2 buff hasznalathoz es a regen ido cdsokkenteshez). Ettol fuggetlenul kesobb, ha kicsit megerosodik a Dryas-om, lehet, hogy felveszem az Enhanced meg a Bargaining-et, de egyelore az luxus lenne most, es jatszhatatlanna tette volna a karimat.
    Eddig a legtobb pontot a Capricious es a Ranged-re raktam, ertheto modon, es lenyegesen erosebb is lett ettol a karim, + probalom lehuzni a Ravaged Impact es a Darting Assault CA-im regen idejet. Remelem tobbszor nem kell ujrakezdenem Dryad-al, nagyon nem szeretnem. Most igy nez ki:

Eddig ez egy nagyon jo fejlesztesnek igerkezik, mar ket MOD-ot rakhatnek a CA-imba, de elobb a hivatalos forumon utanaolvasok, hogy a Darting-ot es a Ravaged-et mire erdemes felMOD-olni.
  • DORSANAX
    Szerintem,ha logikusan gondolkodunk,tágyakat találunk így is,úgy is.
    Kérdés,hogy akkor a rejtett tárgyak és "csapdák" miben különböznek a normálisan találhatóktól.Én is és mások is azt láttuk,hogy ami normál esetben 100 arany volt,az az Enhanced Perception után érdekes módon 1000 arany lett.Gondolom nem véletlen az sem,hogy csupa "inasi cucc" után egyből kék és sárga dolgokat dobált a játék...
  • DORSANAX
    "Szerintem azok az álcázott lények akik bent figyelnek az erdőben; mondjuk a jobb felső sarokban úgyis látszanak pirossal, ahogy a csapdák is."
    Ezzel be is bizonyítottad,hogy valami sántít ennek a tulajdonságnak a definiálásával,mert akkor minek is van rá szükség?
  • DORSANAX
    Szerintem tárgyakról/csapdákról van szó,de nem érdemes ezen filózni.Az Ascaron sem definiálta értelmesen és pontosan a dolgot ezzel kapcsolatban.Csak annyit tudok,amit itt a fórumon sokan tapasztaltunk,hogy sokat számított a jó drop szempontjából és ezt saját magam is tapasztaltam és jelenleg is profitálok belőle.Nem szeretnék nagyarcúnak látszani,én nem vagyok profi a játékban,de azt hiszem el,amit tapasztalok és nem feltétlenül ragaszkodom a SacredWiki véleményéhez.Amiről Ti írtok itt a fórumon belül,azt elfogadom,de nem egyedül tapasztaltam az "Alku" és a "Hatékonyabb Észlelés" előnyeit.
    Azt pedig gondolom senki sem vitatja,hogy 2.12.0-val ezeket a tulajdonságokat nagyon is érdemes volt felvenni,méghozzá még az elején...
    Egyébként az álcázott lényeket,akik figyelnek valóban nincs értelme mutogatni.
  • Sheol
    Szerintem azok az álcázott lények akik bent figyelnek az erdőben; mondjuk a jobb felső sarokban úgyis látszanak pirossal, ahogy a csapdák is.

Ez az Enhanced Perception egy tipikusan utolsónak felveendő skill, mert 75-ös szint után jön meg az értelme, már ha hihetünk a SacredWiki-nek.
  • DORSANAX
    Bocs,igazad van:"getarnte Lebewesen"...Igaz!
  • DORSANAX
    Igen,"...tárgyak/csapdák megtalálására",ez kimaradt nálam,de hol vannak az álcázott lények?
    Nem érdekes,mert ez a gyakorlatban számít,hogy mit érünk el vele a játékban.Sajnos nem fedi a valóságot akkor sem az amit a németek leírtak ehhez a tulajdonsághoz,mint magyarázatot...
  • gfreak
    Nagyobb esély elrejtett csapdák és álcázott lények felfedezésére. Ládákban és rejtekhelyeken található.

nem élőlények által elrejtett, az élőlények rejtettek, és nem búvóhely, hanem csapda ;)
  • DORSANAX
    Sheolnak igaza van,én is bronzon kezdtem,de nagyon béna ott a fejlődés.
  • rizsa1669
    hm értettem.
    köszi szépen a gyors választ :P
    amúgy én bronzon kezdtem ^^
  • Sheol
    Több CA-t tanultál meg, mint amit lehet.
    Vedd fel az adott csoporthoz tartozó Focus skillt és rakj rá pontokat, ezzel meg tudod emelni a megtanulható CA szintjét.

Ezüstön a szörnyek általában magasabb szintűek tőled, ezért gyorsabb a fejlődés.
    Bronzon nem szabad kezdeni szerintem.