• Dante73
    Azért, akadnak gondok a játékkal... A kifagyások nagyon bosszantók, az, hogy a patch megkavarta a kari fejlesztését, szintén elég kellemetlen, mert ugyan a magyar verzióra a magyar tapasz megy csak fel, viszont sehol egy leírás az oldalon, ami elmagyarázná magyarul, miről is van szó.
    Tehát gondok akadnak... DE! ettől még maga a játék nagyon is jó, és korántsem félkész. Nincsen olyan játék, ami tökéletes. Ott a GTAIV... Hú...
    És itt jön be az, amiben nem értünk 1et.
    Én, minden játékot lekapok, tesztelek, és döntök, hogy megveszem, vagy törlöm. Ennél a játéknál ezt ráadásul szabad is.
    A GTAIV-t megrendeltem, előrendelésben, de azért (hála az égnek) lekaptam, megnéztem, majd visszavontam a rendelésem. És, hiába nincsen meg a játék, fikázom, ahol érem, és jogosnak érzem. Tehát, hogy ki mit vesz meg, nincs egyenes arányban azzal, ki mit fikáz.

Megint más kérdés, hogy ez a játék kategóriájában abszolúte nem nevezhető rossznak, félkésznek pedig szintén elég nagy marhaság nevezni.

Ha jól tévedek, MAD gondja az volt, hogy gyilkolászni kell, agyba-főbe. Nos ott a SIMS, abban nem kell, de az összes többi erről szól. Pláne egy hack n' slashben... Abban is érzek némi tévedést ugyan, hiszen, bár tagadhatatlan a gyilok ténye, mégis inkább a karakter fejlesztéséről, a "világ" bejárásáról szól a játék, legalábbis, nálam.
    Tehát (szerintem) MAD eleve hibás érvrendszerrel állt a dologhoz, így sok szót nem is érdemel a dolog.

Peace!