• TGWH
    1, nem kérdéssel feleltem
    2, már a demóval sem voltak nagy bajok, a félkész jelző hatalmas túlzás
    3, már a 2.12-vel sem volt semmi gond (attól hogy lefagy óránként, még jobb játék mint egy sims vagy egy cod 5 a maga pár napos játékidejével. Megszoksz vagy megszöksz, ennyi az egész. Meg lehet szokni a hibákat, mert van annyira jó játék, és engem pl. nem zavar ha óránként lefagy, mert úgysem játszok 5-6 órát folyamatosan.)
    4, az hogy a másolt játékod nem működik, az azért lehet mert másolt. Pl. 10envalahányas szinten nem kapsz 1 xp-nél többet, vagy egyéb vicces esetek is voltak, hogy miket képes művelni egy másolt játék, még egy jónak hitt crackel is.
    5, kit érdekel hogy nem voltam ott a c64-es időkben. Amúgy volt c64-em, és remek móka volt, főleg a kazettaolvasó. Nem a kor számít. Hiába tartozol az idősebb kategóriába, hogy ha ugyan annyi eszed van, mint egy 11 évesnek, attól még nem leszel jobb nála. Te beszéltél hülyeséget (kétszer is!), nem én. Továbbra is tartom a véleményem, miszerint csak azok fikázzák a játékot, akik nem vették meg (persze vannak kivételek, pl. aki egy hónapig kínozta magát, mert nem tetszett neki a játék. Akkor minek vette meg?).
    Attól meg végképp a falra mászok, ha v.ki úgy fikázza a játékot, hogy közben leszedte a netről. Ha már annyi vér nincs a pucájában hogy megvegye, akkor maradjon kussban. Vagy játsszon a többi 350 letöltött játékával, ha azok jobban tetszenek neki. Ha megveszi, akkor meg vegyen meg olyan játékot, amiről tudni fogja hogy megérte a pénzét.