• bepe79
    Azt hiszem, hogy kenytelen-kelletlen ujra kell kezdenem megint a Dryad-ot, barmennyire is nem akartam most. Egyszeruen jatszhatatlan amiatt, hogy elhasznaltam ket skill-t gyakorlatilag az elejen feleslegesen (Alchemy / Enhanced Perception es Bargaining), plusz azt az 5 + 5-10 (kb. 15) skill pontot beleoltem olyan skill-ekbe, amik a karakteremen egy dekanyit nem fejlesztenek, csak jobb aruk lesznek az arusnal, es tobb jo cuccot talalok. Hat ennek vege. Ujra kezdem a karit, es sem Enhanced, sem Alchemy, sem Bargaining, hanem kokemenyen tolom a Ranged Lore-t, a Capricious Hunting Focus-t, a Combat Reflexes-t, a Combat Disciplint-t, a Concentration-t, es az ilyen es ehhez hasonlo ezerszer fontosabb skill-eket. Komolyan mondom, hogyha latnatok, hogy mit kellett szenvednem ezzel a karakterrel, amiatt, mert felvettem a Bargaining-et meg a masik felesleges skill-t (minden csontvaznal fel-le ronhangaszas nem tulzok 10-20-szor az uton fel s ala, varok az ujratoltodesre, belelovok egyet (egy dekanyit nem megy le a HP-ja sem a Ravage-dtol, sem a Darting-tol), megint futok, amig toltodik, s ujra s ujra...))

...

nevetseges. Vagy inkabb siralmas. Ugyhogy kezdem elolrol, es nem szarok el egy csomo skill-t, meg egy rahedli skill pontot a semmirekello skill-ekre. Raadasul hiaba van bargaining-em, hogyha az arus olyan aron ad mindent, hogy meg 20 szintet kell lepnem, hogy megvehessem oke. Na szoval kesz rohej.