10030
  • bepe79
    Az oka nagyon egyszeru: Dryad-nal Bargaining-et (Alku) nem lehet kivalasztani addig, amig az elejen valaszthato 2 vagy 3-bol kivalasztott egy skill-re nem raksz legalabb 5 pontot. Namar most a Divine akarminel fontosabb a hatekonyabb eszleles, es nem is egyenerteku a Bargaining-el, szoval jol van ez igy, ahogy. Egyebkent most nagyon figyelek minden egyes skill felvetelere, es csak Capricious Hunter-nek fejlesztem kizarolag a karit, tehat nagyon nem mehet felre. A sarkanyokig fel kell huznom olyan szintre a Dryad-omat, hogy ne haljon ott le. Ami segiteni fog, az a magas dexterity es ezzel egyutt a magas defense!, es a + vedelmet ado Bark buff + a Combat refelexes skill-em, ami segit elkerulni a critical hit-eket (kritikus csapas, amit az ellenfel merne ram).
  • Dante73
    Hali!
    Régebben volt itt belinkelve egy magyar oldal, de eltűnt a könyvjelzőm... Valaki megadná újra? (Sztem bannerba is mehetne) Azt akartam megnézni, mikor kapok új képességeket, és hogy mikor nő az elosztható pontok száma, de nem találom a kis könyvben. (Ha valaki tudja, oldalszám is megteszi, mert hiába lapozgatom, most pedig az átolvasáshoz lusta vagyok...)
    Amúgy 32-es a a Szeráfom, ezüstön, és most értem át a falon túlra. Driádom 30-as, (bronzon) és már a mocsárban járok. Mindkettővel gyilkolok, mint állat, mégis, hatalmas a szintkülönbség a kettő közt.
    Ez vajon a patch hatása, így kell lennie a bronz vs ezüst miatt, vagy az a gond, hogy a driádot nem aktivált verzióval indítottam? Mert azért kissé fura. A driádban 3x annyi játékidő van, és máris le van maradva...
  • rizsa1669
    hello
    már megvan:D
    nyomtam egy F12-őt és újra elmentem és ott volt :D
    de am nekem ez az első sárkány volt :D
  • árnyharcos
    az nem az első sárkány :)
  • Sheol
    Én nem láttam még hozzá cracket, legalábbis scene rilizt nem.
    Azt, hogy valami szedett-vedett megoldás van-e már hozzá azt meg nem tudom, de gyanítom, hogy itt nem is fogsz rá választ kapni.
  • rizsa1669
    amikor megölöm az első sárkányt ( a szeráfok szigetén ) akkor valami fejvadásszal kéne beszélnem, a térkép is mutatja, de nincs ott :S
    valaki valamit??
  • ladasz
    Hali.Segitséget szeretnék kérni.A spam/off/warez nemjön be ezért irom ide.
    Ha letöltöm a 2.31.0-ás patch-et ahoz honnan tudok crack-et letölteni mert sehol nemtalálok.Nagyon fontos lenne segitsetek.Elöre is köszi
  • TGWH
    Hatékonyabb észlelés és Alku minek egyszerre? Nem felesleges az egyik?
  • bepe79
    lvl 13 lett a Dryad-om (Capricious Hunter), a Darting Assault CA ki van maxolva, benne van a 3 MOD.
    Plusz huzom lefele a regen idot, + 4 projectile-t lo egyszerre, es raadasul 2x egymas utan, az 8, es a boss-ok mivel eleg nagy meretuek, begyujtik majd mindet. Ugyhogy nem lesz ez rossz:

• TGWH
    Nem tudom mi baja mindenkinek a törzsfőnökkel. Utoljára 13-mas szinten néztem meg, igaz kell gyógyital, de nem tudja olyan gyorsan tölteni az életét, ami nagyobb lenne a bevitt sebzéseimnél. Csépelni kell egy ideig, de max 15 perc (egy rosszul fejlesztett karakterrel) és megpusztul. Volt olyan hogy 10 percig ütöttem, volt olyan hogy 2 perc alatt lerendeztem. De egyik sem volt nehéz, csak legyen pár gyógyital.
    Talán kalandozz még, és menj vissza később, így már alacsonyabb szinten lesz, mint a driádod.
    Dorsanax, igazad van, a csalások közül én is csak a mentést használom ki néha, ha elúszna a túlélési bónusz, de ez hála az égnek mostanában nem fordult elő. Persze amikor a BG-s küldi kiindulópontjánál, a város másik felén elsötétült a képernyő az árnyharcosnál, a katonai táborban, akkor azért kicsit befostam...
  • DORSANAX
    Bocs,de totál off!
    De a "játékélményhez" és a "hibákhoz":
    Volt egyszer egy Still Life című játék,ahol egy zárat kellett kinyitnom álkulcs segítségével és egy hétig kínoztam magam vele,de nem néztem meg a végigjátszást,mert lekókadtam volna,ha nem oldom meg.A barátaim már lehülyéztek,hogy mit görcsölök vele,mert segítség nélkül biztosan nem fog sikerülni.És itt jön az,amit mondani szeretnék.Nevezetesen azt,hogy tudtam,hogy ez nem a game hibája,hanem csak egyedül az enyém és beteg lettem volna,ha valaki megoldotta,de én feladom.
  • wedge31
  • DORSANAX
    Kb.24-es Szeráf koromban öltem meg én is,de még egy aránylag jól spécizett "bazinagy fegyó" sem volt elég neki,én méregsebzéses kardot,pajzsot használtam és közben "isteni védelmet",vagy mit.Sokáig kell dorgálni,mire fogyni kezd az ereje...
    wedge31:Ennek a játéknak tényleg az adja meg a szépségét,hogy kikapcsolja az embert és kószálgathat szabadon,fejlesztgetheti a karakterét,csiripelnek a madarak,stb.Azonban tényleg vannak olyan hibái,amit mindenki a saját belátása szerint kiküszöbölhet,ha tudja és akarja.Azért azt el kell ismerni,hogy rengeteget változtattak a 2.12.0 után,mondván,hogy "X"karakter fejlsztése szerintük nagyon könnyű és más koncepciót vittek a 2.31.0-ba.Most előre lefogadom,hogy újra változtatnak majd ilyen szempontból,tehát tényleg az az érzése az embernek,hogy ez nem egy befejezett játék.Ahhoz már a kiadásakor stabil elképzelésnek kellett volna lennie a játékmenetet és a karakterfejlesztést illetően.
    Kétségtelen,hogy a mentésekkel rengeteg játékban lehet manipulálni,de én sem értek ezzel egyet,mert elrontja a sikerélményemet a játékban.
    Az Alt+F4-re sem a játékosok "ügyeskedése" kényszerítette az embereket,hanem az Ascaron hibája.
    Még mielőtt megkapnám a magamét megint,megjegyzem,hogy a játék élvezetes és nagyon jó,csak az lenne a kívánatos,ha a technikai hibákat javítanák és nem akarnának újítani már semmit,ahogyan az a héten már elhagzott...
  • shyning
    Emberek, a Kobold Chieftan-t hogy a viharba kell megölni? Driádom van, 24-es szintű, normálisan fejlesztve, de alig sebzem, ha meg sikerül is Ravage-dszel bevinnem valamit, egyből visszatölti. Méreg nem hat rá, másom meg nagyon nincs. :( Ötlet valaki? Ja, silver-en.
  • wedge31
    Ezek szerint teljesen másképp játszuk a játékot ,nekem három aranyra vitt karim van mindegyik 2nap és 3nap jétékidövel és 60-62szintel 40% térkép felfedésel stb.

Élvezem a játékot szorakoztat és kikapcsol én ehhez épitek karit a játék kiadása óta tolom és full setem még csak egy van de lemerem fogadni hogy mikor nekem az utolsó darabot dropolta a ködlény sokal jobban örültem és nagyobb élmény volt mint neked amikor egy szatocsnál megveted a tizedik full seteted.

Részemröl ennyi ,azt meg nem értem mi értelme tiz óra alat lv15-ös karival végigtolni a játékot de te tudod.
  • Folze
    A játék hibáinak kihasználása lehet, hogy ügyeskedés, de nem "felesleges", pláne nem "cheat". Te ugyan mi a nyavalyához építesz karit? Mert ezüstön, hardon lazán végigvihető az egész játék mondjuk egy driáddal 8-10 óra alatt.
  • envoka
    Csak annyit tennék hozzá, ha nem lesz elég védőértéked ("Kéregbőr") és kitérésed, hamar szét fognak szedni. 47-es driádomnak 1700 körüli a védőértéke, 47% vagy lehet hogy egy kicsivel több, a kitérése. Pontosan nem tudom, nem nézem gyakran az értékeket. Az ellenfél esélye hogy eltaláljon, 10% körüli, de inkább ez alatt van.

• TGWH
    bepe, én már 6 képességet vettem fel, de még nem döntöttem el melyik csoport ca-it akarom fejleszteni a maradék 4 képességgel :D Lehet hogy belefér háromból két csoport is.
  • wedge31
    Aki meg cheatböl és felesleges ügyeskedésböl épit karit az meg egy pancser lúzer.
  • Folze
    Ha valakinek van egy kis esze, akkor 2.12-őn összegyűjti a szettjét alkuval, aztán folytatja 2.31-en. Ehhez mondjuk nem árt ghostolni pl. acronis-szal egy esetleges későbbi kariindítás miatt.
    Aki meg egy ilyen hibás, félkész játékot komolyan vesz, az... egy lúzer...
  • bepe79
    Utjara inditottam a Dryad-omat, most lvl 5 es Capricious Hunter-nek lesz fejlesztve, ahogy a kepemen is latszodik:

• DORSANAX
    Én sem csinálom,csak kipróbáltam.Nincsen értelme így pénhez jutni,mert akkor saját magamat verem át,ill. nincsen játékélmény.Viszont az Alt+F4-et csinálom,mert már amióta kiadták nem tesz vissza pontosan oda ahonnan kiléptem.
  • wedge31
    Most öszintén aki ilyen luzerségekel szerencsétlenkedik az meg is érdemli.
  • DORSANAX
    Ez szerintem nem számít bugnak,ez egyszerű trükk,én is megcsináltam.
    Akkor az Alt+F4-es inkább bug ezek szerint,mert azt a rossz mentések miatt kell főként csinálni.Megjegyzem,jó ez így,mert a 2túlélési bónuszomat nem rontom legalább...
  • TGWH
    Játszottam egy órát az árnyharcosommal. 3 szintet léptem, megvan a BG-s küldetéssorozat is. Ilyen még nem volt, de bénább cuccokat adott, mint ami nekem van :D Bár kováccsal lehet erősebb lett volna, de nem volt szükségem rá hogy megnézzem, mert dobott 2 még jobb fegyvert a visszaúton Napszélből :D
  • Folze
    Aki nem tudná, hogy lehet a cuccokat sokszorosítani (talán ez az egyik legnagyobb bug), az olvasson tovább:

Bent vagy ugye a játékban. Beteszel mindent, ami épp nálad van, abba a szép kis ládikóba valamelyik városkában. Kilépsz a főmenübe. Leteszed a játékot asztalra alt+tabbal és irány a

C:\Documents and Settings\<neved>\Dokumentumok\Ascaron Entertainment\Sacred 2.

Itt csinálasz egy másolatot a "chest.sacred2chest"-fájlról. Visszamész a játékba, és belépsz. Odarohansz a ládikóhoz és kiveszel mindent. Újfent kilépsz a főmenübe, majd alt+tabbal az asztalra. A fentebb írt helyen kitörlöd a "chest.sacred2chest"-fájlt, majd átnevezed a "Másolat - chest.sacred2chest"-et "chest.sacred2chest"-re. Vissza a játékba, belépsz, és megint csak odarohansz a "mágikus" ládikóhoz. Voálá! Ugyanazok vannak a ládikóban, amik nálad vannak. Gratulálok! Megkétszerezted a cuccaidat :)

Értem én, miért csinálták ezt: amolyan titan questes vault megoldás. Nagyon is jó, csak hát ugye...
  • DORSANAX
    A regisztráció megtörtént?
  • armysaviola
    Bocs! Nem tudja valaki miért nem indul el a játék?
    Elindítom, aztán elkezdi betölteni a dolgait, majd a szerverkereséskor kiakad. Megjegyzem az adott gépen net nélkül akarunk jáccani.
    Ha valaki tudna segíteni megköszönném...
  • bepe79
    Hahajjj, a Sinister Predator fejlesztesu Dryad-nal hogyha a Revage Impact vagy a Darting Assault a Double Shot-al van MOD-olva, akkor 4 helyett 8 projectile-t lo ki az ellenre egy 'bug'-nak koszonhetoen. :) A High Elf-el meg igy sem veszi fel a versenyt, de en most erre megyek ra azt hiszem, kihasznalom a helyzetet, amig lehet. :D
  • laikuss
    Rögtön támadd meg azt amelyik a nőt csépeli nekem akkor sikerült.
  • laikuss
    Ha fizetsz akkor piros x nélkül megtudod csinálni a küldit.
  • bepe79
    Inditok most meg egy Dryad-ot ma este, mert az Elf-el tul konnyu a jatek, es nincs ellenfele, igy nem is olyan elvezetes.
  • bepe79
    Nagypalyas lett a High Elf-em (Mystic Stormite), most lvl 40, es a dzsungelben jarok mar. A sivatagi boss ketto darab Glacial Thorns / Jegtuske varazslat elsutese volt, kb. 2 masodperc alatt meghalt, ugy, hogy a kozelembe sem tudott jonni. Mar 1616 x 105-ot sebez az elsodleges CA-m, es 2.5 sec alatt toltodik jelenleg:

• TGWH
    És mi van akkor ha más tulajdonságát is lehúzzák? Jártam már így, amikor az első részben az uw kieget feltelepítettem, majd átvittem a régi mentéseimet. Lehetséges hogy jobb lesz majd újrakezdeni. Jó lenne ha nem lenne már több patch, és tudnánk nyugodtan játszani...
  • bepe79
    Elolrol kezdened nem kell. Akarmennyire is rontjak le, meg ugy is sokkal nagyobbat fog sebezni, mint barmi mas a jatekban valoszinuleg. Hat, majd meglatjuk. Meg ha most meg a nagy sebzesu jegtuskevel feltornaszod eleg magas szintre a karidat, akkor ha lerontjak is, nem kell utana az eletben-maradasert kuzdened, ha viszont elorol kezded, lehet, hogy jobban oda kell majd figyelni minden egyes ellenre.
  • Sheol
    Igen, azzal is jártam már meg én is.
    Még csak a küldetést sem kaptam meg, egyszerűen csak kiírta, hogy buktam a feladatot.
    Ezek elég idegesítő dolgok, ha a tökéletességre törekszik az ember.

Én is Glacial Thorns-al irtom a jónépet, de kicsit kezd egyhangúvá válni vele a játékmenet.
  • TGWH
    Engem egy másik banditás szivat meg. Beérek a bekötőútról a főútra, ami az elf főváros felé vezet, erre kapok egy küldetést hogy védjem meg a nőt a banditáktól. Hol? Mi? Merre? Amire odaérnek, persze megölik. Az egészre van 5-6 másodperced, és azt sem tudod melyik irányból indulj el, ráadásul ott vannak a csontvázak és a koboldok is a banditákon kívül...
    bepe, félek hogy a következő patchben olyan szinten lerontják a jégtüskét, hogy kezdhetem elölről az elfet...
  • TGWH
    Engem egy másik banditás szivat meg. Beérek a bekötőútról a főútra, ami az elf főváros felé vezet, erre kapok egy küldetést hogy védjem meg a nőt a banditáktól. Hol? Mi? Merre? Amire odaérnek, persze megölik. Az egészre van 5-6 másodperced, és azt sem tudod melyik irányból indulj el, ráadásul ott vannak a csontvázak és a koboldok is a banditákon kívül...
  • bepe79
    lvl 39 lett a High Elf-em, most hoztam el az Alchemist hapsit, aki el tudta olvasni a scroll-on levo irast, meg ertelmezni is tudta. Most kaptam meg a boss kuldit a foszalon, a skorpiot. Finoman hangzik. A Galcial Thorns CA-m (Jegtuske) mar 1500-at sebez 100-szor!!! (100 jegtuske egyenkent 1500-as sebzessel), es 2.1 sec alatt toltodik ujra, tehat gyakorlatilag azonnal. Az Armor-om 3000 felett van, a HP regenem majdnem 50 / sec, szoval nagyon nincs mitol tartanom ezzel a karival. Azert meglepetesek mindig erhetnek, tehat a boss-okkal vigyazok.

• Sheol
    Ez a "Bandits" nevű küldetés nekem sosem jön össze.
    Pénzt kérnek a hídon való átkelés fejében, én persze nem fizetek, leverem a banditákat, aztán piros X a jutalmam.