• TGWH
    bepe, ne vedd fel az Alkut, ilyen egyszerű. Nekem pl. szép cuccokat dobál Hatékonyabb észleléssel is. Valamelyest kárpótol, de pénzügyileg sokkal jobb megoldás.
    Kovácsolás. Nem 90 ezerbe kerül egy kovácsolás 21-es szinten 15-ös képességgel, hanem csak 50 ezerbe. Persze gyengébb lesz mint a kovácsé.
    Driád igen is jó karakter, én így csináltam: Távolsági fegyverhasználat, Taktika ismeret, Varázslat ellenállás, Páncélismeret, Koncentráció és Hatékonyabb észlelés. Nem azt mondom hogy másold le, de sebzésnövelőnek ott a Táv. fegyv. és a Takti. ism. Védelemnek Páncélism. és Var. ell. Koncentráció minden var.vissz.tölt.időt csökkent, Hat.észl. meg jobb cuccokat ad.
    A lényeg hogy ha jó magas a Koncentráció, akkor 2 aktív buffod (Kéregbőr és Vészjósló ragadozó) lehet, és jó magas szintű ca-id. És így van 6 képességed. A maradék 4-gyel tovább növelhetsz két választott ca csoportot.
    Az árnyharcos nagyon jó, egy csapás egy ellenfél, igaz elég jól sebzik... egy kis védelmet kéne neki adni, és minden rendben lenne.
    shyning, vazz folyamatosan nyomod az egérgombot, akkor is csapkod...