• bepe79
    Irtozatosan gaz, hogy Dryad-nal Bargaining skill-t csak es kizarolag akkor tudok felvenni, hogyha elotte felveszek egy teljesen felesleges es ertelmetlen skill-t, amire nincs es nem is lenne szuksegem (Enhanced Perception vagy Alchemy vagy Divine Divinition), es ez meg nem eleg, el kell ra b@szni 5!!! skill pontot is, hogy fel tudjam venni a Bargaining (Alku) skill-t, mindezt a jatek legelejen, ahol minden skill pont szamit, es ezerszer fontosabb es ertekesebb dolgokra kene pakolnom (Capricious Hunter Focus es Ranged Lore). A harmadik dolog, hogy Armor Lore-t szinten nem tud felvenni, es ezek utan vert izzadok minden egyes szintlepesig, es egy champain csontvazat fel ora alatt sikerult kinyirnom, mikozben fel-le futkostam az uton hatvanszor. Ez igy nem normalis, hiaba fejlesztem tudatosan jo iranyba Capricious Hunter agra a karimat, hogyha egyszeruen lehetetlen vele normalisan menni / haladni. Valakinek van valami otlete, vagy a az Elfen meg a Szeran kivul az osszes tobbi kari ugy van elcseszve, ahogy van?

Temple Guardian: egy zsakutca, egykezes, pajzs kilove, T-Energy Shroud Shiled nem er egy kalap kakit sem MOD-olva sem, stb.

Dryad: fentebb leirtam

Inquisitor: nem lehet normalisan mage-nek fejleszteni, mert egy kalap sz@r lesz belole (hivatalos forum szerint is), malee karinak fejleszteni meg... akkor mar ott a Shadow Warrior

SW: meg-meg elfogadhato kari, de ennel is vannak hatulutok