• DORSANAX
    Kb.24-es Szeráf koromban öltem meg én is,de még egy aránylag jól spécizett "bazinagy fegyó" sem volt elég neki,én méregsebzéses kardot,pajzsot használtam és közben "isteni védelmet",vagy mit.Sokáig kell dorgálni,mire fogyni kezd az ereje...
    wedge31:Ennek a játéknak tényleg az adja meg a szépségét,hogy kikapcsolja az embert és kószálgathat szabadon,fejlesztgetheti a karakterét,csiripelnek a madarak,stb.Azonban tényleg vannak olyan hibái,amit mindenki a saját belátása szerint kiküszöbölhet,ha tudja és akarja.Azért azt el kell ismerni,hogy rengeteget változtattak a 2.12.0 után,mondván,hogy "X"karakter fejlsztése szerintük nagyon könnyű és más koncepciót vittek a 2.31.0-ba.Most előre lefogadom,hogy újra változtatnak majd ilyen szempontból,tehát tényleg az az érzése az embernek,hogy ez nem egy befejezett játék.Ahhoz már a kiadásakor stabil elképzelésnek kellett volna lennie a játékmenetet és a karakterfejlesztést illetően.
    Kétségtelen,hogy a mentésekkel rengeteg játékban lehet manipulálni,de én sem értek ezzel egyet,mert elrontja a sikerélményemet a játékban.
    Az Alt+F4-re sem a játékosok "ügyeskedése" kényszerítette az embereket,hanem az Ascaron hibája.
    Még mielőtt megkapnám a magamét megint,megjegyzem,hogy a játék élvezetes és nagyon jó,csak az lenne a kívánatos,ha a technikai hibákat javítanák és nem akarnának újítani már semmit,ahogyan az a héten már elhagzott...